Kızlar Allaha şükür olsun bebişim bugün saat skşam dokuzda dnyaya geldi darısı başınıza,suni sancı epidyralle doğum yaptım açılma yeterli olmadığından,açıkçası çok zor doğurdum ama olsun hepsi bitti gittiii:))
cok sevindim darisi başima inşallah :) dogurasim geldi vallah :) saglicakla buyut bebeginiKızlar Allaha şükür olsun bebişim bugün saat skşam dokuzda dnyaya geldi darısı başınıza,suni sancı epidyralle doğum yaptım açılma yeterli olmadığından,açıkçası çok zor doğurdum ama olsun hepsi bitti gittiii:))
Ayy cnm. Allah yardımcı olsun. Hızır yoldaşın olsun. İnşaallah.Doğum Sancısı çekiyorum hastanede ,rahatladığım aralkta da yazayım dedim ,duanızı bekliyorum kardeşlerim inşallah normal doğum olacak ,Allaha emanetiniz Rabbim herkesi kurtarsın
Kızlar Allaha şükür olsun bebişim bugün saat skşam dokuzda dnyaya geldi darısı başınıza,suni sancı epidyralle doğum yaptım açılma yeterli olmadığından,açıkçası çok zor doğurdum ama olsun hepsi bitti gittiii:))
gözün aydın canım allah hayırlı evlat etsin güzel günlerini göstersin inşallahKızlar Allaha şükür olsun bebişim bugün saat skşam dokuzda dnyaya geldi darısı başınıza,suni sancı epidyralle doğum yaptım açılma yeterli olmadığından,açıkçası çok zor doğurdum ama olsun hepsi bitti gittiii:))