merhaba arkadaşlar. ben de ölü doğum yaptım. ama benim hayati tehlikem olduğu için genel anesteziyle sezeryan yaptılar. gerçekten melek arkadaşın dediği doğru... en zor doğum, normal ölü doğum! ben de gördüm böyle doğuran kadınları. inanın arkadaşlar sizin hiiiiç korkmanıza gerek yok. çünkü bütün şartlar size yardımcı oluyor. kaslarınız, dr.lar, bebeğin kendisi.... yani eğer bebeği ölen kadınlar o bebeği doğurabiliyorsa inanın herkes doğurabilir!!
bence kesinlikle epidural normal doğum yapın. faydasını doğumdan sonra göreceksiniz...sezeryan doğum, acının yayılarak çekilmiş hali, normal doğum acının sıkıştırılarak yaşanmış hali... neticede aynı acıyı çekiyorsunuz inanın. ama hiç de çekilmeyecek bir ağrı değil, inanın..
lütfen korkmayın, rahat olun ve doğum videoları izlemeyin arkadaşlar...
bence kesinlikle epidural normal doğum yapın. faydasını doğumdan sonra göreceksiniz...sezeryan doğum, acının yayılarak çekilmiş hali, normal doğum acının sıkıştırılarak yaşanmış hali... neticede aynı acıyı çekiyorsunuz inanın. ama hiç de çekilmeyecek bir ağrı değil, inanın..
lütfen korkmayın, rahat olun ve doğum videoları izlemeyin arkadaşlar...