kızzlar ben bu duyguyu hamile oldugumu öğrendiğim gün yaşamaya başladım bunu nasıl çıkaracam diye hamileliğimin tadını cıkaramadım 9 ay uyku uyumadım desem yeridir .4 doktor değiştirdim epidural doğum istiyordum devlet hastanesinde ki doktorum gündüz sancın olursa yapabiliriz ama gece olursa anestezi uzmanı olmaz dedi o doktoru bıraktım bir özel hastaneye gittim ordaki doktor tamam dedi yaparız ucuzduda fiyatı agrısız dogum 150 liraydı sigortada karşılıyordu bir kısmını kafam rahat etti ama doktorum 2 haftada bir istambula gidiyordu onun istanbulda oldugu dönemde doğurururum diye ondanda vazgeçtim o doktor bu doktor derken en son care gittim annemin doktoruna beni sezeryan yap dedim ölecem panik atagım var dogumuma 1 ay kalmış adamın yapacak bir şeyi yoktu mecburen tamam dedi 25 nisanda gün vermişti ben 23 nisanda hafif agrıyla gittim hastaneye ebe kontrol etti 5 cm açılma varmış .aslında herşey yolundaydı sancım yok ve açılmam çoktu doktorum ısrar ediyordu normal yap 3 cm daha açılsa tamam olcak diye .ben kesikten falan değil suni sancıdan korkuyordum nolmal doğumun herşeyini normal yaptırsalar taam ama ben hadi doğuracağım o zaman dediğim anda bana takacaklara suni sancıyı birden inlemeye ağlamaya başlayacagım 2 saat sürecek olan kendi normal sancılarımı 15 dakikaya indirecekler ama bende mahvolacagım çok saçma ya aslında ebeler işin kolayına kaçıyorlar şu suni sancı işi kalksa bu doğumlarda çok güzel olacak .neyse ben sezeryana gittim valla yapamadım o gücü cesareti kendimde bulamadım .spial sezeryan oldum narkoz almaktanda korkuyordum uyursam geri uyanamam diye neyse güzel bir ameliyattı uyanık olunca daha bir güzel oldu muhabbet sohbet cıktı bebeğim