Birşey sorucam dogum kontrol hapını adet kanaması bıttıkten 7 gün sonra basladık ve 7 gun içip ilişkiye girdik.Hapların koruma durumu nedir???
benimde düğünüm var 10 ekimde..
doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum doktora gitmek için geç mi kaldım acaba?
ayrıca kullanırsam şayet regl gününü mü beklemem gerekiyor?
kızlar ben doğum kontrol hapımın 1 haftalık ara donemındeyım bu sırada eşimle ilişkiye girdik acaba hamilelik oluşabilir mi?? açıkcası olursa da bizim için süpriz olmaz hatta çok da iyi olur ama bilemiyorum koruyucuğulu ne kadar sürer ki bu hapların???
merhaba arkadaşlar ben siteye yeni katıldım bu haplardan kullanmayı düşünüyorum ama doktora görünmeden kullansam bi sorun olur mu acaba diye soracaktım öyle kullanan var mı aranızda acaba yardımca olursanız çok sevinirim
merhaba arkadaşlar bende polikistik over sendromu olduğu için doktor verdi ilk bir ay kullan kontrole gel hapın işe yarayıp yaramadığına bakalım dedi bir ay sonra doktora gittiğimde değerlerim düşmüştü yani hap işe yaramıştı iki ay kadar daha dewam et iki ay sonra tekrar gel dedi acaba ilacı bıraktıktan sonra tekrar hormonlarım bozulabilir mi hastalık tekrar eder mi bilgisi olan arkadaşım yazarsa çok sevinirim
kızlar ben doğum kontrol hapımın 1 haftalık ara donemındeyım bu sırada eşimle ilişkiye girdik acaba hamilelik oluşabilir mi?? açıkcası olursa da bizim için süpriz olmaz hatta çok da iyi olur ama bilemiyorum koruyucuğulu ne kadar sürer ki bu hapların???
canım bu bilgiyi sana kim vermişse yanlış vermiş mesela ben yasmin kullanıyorum adetinin ilk günü başlıyosun hapa kutu bitince 7 gün ara veriyosun 8. gün yeni kutuya başlıyosun. ve bu 7 günlük arada mutlaka korunuyosun. zaten kutu bitince 4 veya 5. günü adet oluyosun.bide hangi hapı kullandığını yazarmısın tatlım.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?