canim sana 2 öneri yapcam!
hapi yarin [/B]( en iyisi) yada carsamba birak mesela ayin 6sinda biraktin temmuzun bu günblerinde yani 7 gün icinde adet olacaksin 7 8 9 10 11 12 bugünler... mesela engec 10 nunda oldugunu ve adetinin 5 gün sürdügünü varsayarsak 15 inde zaten adetin bitmis olacak belki yine devam edebilir ama cok azar azar gelecektir. heleki dogum kontrol hapi kullananlarin 5 günden fazla adeti sürmez genellikle. yani sen ayin 15 inde zaten adetin bitmis olacak
2--------- hapin bittiginde hemen ardindan ara vermeden diger kutuya gec. nezaman adet görmek istiyorsan ozaman birak 7 gün icerisinde adet olursun! yani temmuzun 12 sinde hapin bitiyorsa hemen 13 ünde diger kutuya basla zaten senin tatil dönemindede hap kullanacagin icin adet görmiyceksindir!
sanmiyorum canim! gercekten hormonal düzeninde cok ciddi problemler varsa doktor kanitiyla , onu bilemem ama bununda vucudunun anatomisini degistirdigini sanmiyorum kiiii zaten baska carende yok gibi :)çok teşekkür ederim önerilerin için canım:)
ama hapı eksik veya fazla kullanmam bi sorun oluşturmaz di mi..
yani fazla kullanıp geciktirmekle belki bişy olmaz da eksik kullanmak sorun çıkarmasın bana? eyvahedigeldismile
Tesekkürler... bende öyle düsünüyorum internetten arastirdim hap birakildiktan sonra 1 ay daha korunma etkisini sürdürüyorturkbayragimus.
Kıslar bişi sorcam ben yaklaşık 7 gündür yasmin ilacı kullanıyorum.
Eylülde düğünüm var.
Bu ilaç sivilce çıkartır mı?? yani yanağımda içi dolu acı veren sivilceler çıktı..Canım çok sıkıldı bu duruma..Zaten yağlı bir cildim var..Ancak yazdıklarınızı okuduğumda ise doğum kontrol ilaçların sivilceyi önlediğini yazmıssınız...Acaba deri altında bulunan yağ tabakalarını yüzeye çıkartarak mı başladı bu işe?? Yoksa stresliyim ondan mı sivilcelendim..Tamda düğün üzeri ya geçmezse diye korkuyorum..Hemen cildiyeden randevu aldım..Salı gideceğim inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?