merhaba arkadaşlar benimde düğünüm yakın zamanda bende gittim doktora çok ilgili olmamakla beraber genel sorular sordu ve miranova doğum kontrol hapı yazdı biraz araştırma yaptım ama hiç forumda kullanan birine rastlamadım daha önce kullanan yada bu hap hakkında fikri olan biri varmı bana yardım etsin lütfen bu günlerde başlamam lazım ama kararsız kaldım herkes yasmin kullanıyo gibi genelemi uysam doktorumu dinlesem siz ne yapardınız???
merhaba. ben yasmin kullanıyorum ama iki ay kadar ara verdim. şimdi yeniden başlamak istiyorum. ne zaman başlamam gerekiyor acaba?
merhaba cnm bende nasipse kullanmak istiyom ama kg ve yan etkilerini duydum.bilgi ve paylaşımın için teşkr
canim o haptan degildir, hamilede degilsindir ama bazen öyle durumlar olabiliyor! bendede olmustu tamamen psikolojik ve de havalarin sicak gitmesiyle vucut döngüsü kimi zaman degisebiliyormus...kızlar nolur bişey sorcam.hiç başına böle bişey gelen oldumu?6 aydır miranova kullanıyorum.cok memnundum hiç bi yan etkisini görmedim.geçen pazartesi günü içmeyi unutmuşum salı günü iki tane birden içtim.ama perşembe günü çok kötü karnım ağrımaya başladı.kollarım bacaklarım tutmuyo.başım dönüyo falan ölecem sandım.biraz da kanamam oldu.daha üç tane hapım daha vardı.regl oldum sandım ama değil.doktora gittim.muayene etti hiç bişey yok.tahlillerde de bişey çıkmadı.doktor haptan değildir dedi ama benim kanamam hala devam ediyo ve sürekli gözüm kararıyo.nedendir acaba.hapını içmeye devam et dedi doktor.bi ara hamile olduğumdan bile şüphelendim yani.napsam acaba bugün son hap.bıraksammı tamamen.
sagolasin teyzeci :)
mrb canım ayy bebişin çok tatlı allah nazarlardan korusun inş.a.s.
sagollll teyzesiiii... senin kizinda pek bi kibar cikmis resimde... !
canim zaten ilaca 7.gün degil ara verdikten sonra 8.gün basliyorsun... ve sunu unutma hapi ictigin her müddet adet olmazsin yani son hapin bitse bile hemen ara vermeden diger kutuya gec ve nezaman adet görmek istiyorsan o gün birak takiben 7 icinde adet olursun!selam kızlar gene birşey sorucam ben yalnız acil bir durum
ben ilacımı 7 gün ara verdim bugün 7. günüm ilaç almam lazım
ama söyle bir sorunum var bugün baslarsam ilaca temmuzun 15 indede içiyorum
son ilacı ama ben 16 temmuza kadar balayında olucam ya son günümde regl olursam
ialca bugün değilde yarın baslarsam olurmu yani 7 gün değilde 8 gün ara versem olurmu
Merhaba bayanlar ben kİst tedavİsİ İÇİn dİane 35 kullanıyordum 3 aydır ama artık bırakmam gerek bacaklarımda varİse sebep oldu. Ben Şu an Şehİr dıŞında olduĞum İÇİn doktoruma soramıyorum hapın bİtmesİne az bİ zaman kaldı, bu hapı kutu bİttİĞİnde bİr daha İÇmeyerek Öylece bırakabİlİr mİyİz yoksa bırakmanın Özel bİ gÜnÜ ve yÖntemİ var mı ÖĞrenebİlİr mİyİm eĞer bİlgİnİz varsa?
canim hayir herhangi bir günü yok hatta simdide birakabilirsin yada kutu bitiminden sonrada biraksan olur ki böylesi aslinda daha iyi senin icin yani adeet düzenin icin! ama yok simdi birakmak istiyorum diyorsan yapabilirsin!