Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben şu anda kullanıyorum GYNELLE 21 DRAJE açıkcası o yüzden mi bilmiyorum ama haff bi işah açılması gibi bişi var ama bu ramazandan da kaynaklanıyo olabilir. çünkü bn bu haplaın kilo almaya yada tüylenmeye etkisi olmadığını duymuştum bi doktorun yazısında okudum tabi kişiden kişiye değişir iştah açar en fazla eh yiyip yememekde bizim elimizdde :)) yemezsek kilosa almayız gönül rahatlığıyla kullkanabilirsin. zaten binlerce insan kullanıyo bu hapları hepsi kilo alsaydı ohhhoooo zemuszemus
ne bilim arkadaşım kullanıyor 48 kiloydu 1 yılda 60 kilo oldu ondanmı acaba diyorum.
evet 7 günlük arada korunmaya gerek yokilk kullanıma başlama evet adetin ilk günü başlanıyor ama ara verilen 7 günde mutlaka korunuyorsunu ilk defa duyuyorum 6sene kullandım hiç o dönmede korunmadım. bence sen ya yanlış biliyorsun yada yanlış aktardın bildiğini
mehaba kızlar doğum kontrol hapları gerçekten kilo aldırıyormu, kullandıktan sonra kilo alan oldumu aranızda
yaklaşık 3 yıl gynelle kullandım sürekli 43 48 arası değişen kilom vardı. şuan da 49 kiloyum. hapı bu hafta bıraktım:)
bende gynelle kullanıyorum adet ağrısı için bayada ii geldi 6 ay kadar kullanmamı söyledi doktor..
sende bi yan etki yaptı mı uzun bi süre kullanmıssın...??
sivilcelerimi geçirdi. adet ağrılarım yok oldu. düzenlendi. ben kötü bir yanını hiç görmedim.
şimdi bebek düşünüyoruz diye bıraktım. ileride tekrar dönebilirim.:kedi: