ben yasmin hapına yeni başladım ilk kutumun 9. günü bugun fakat yan etkilerden dolayı içemicem yarım bırakmaktansa kutuyu bitirip kullanmamayı düşünüyorum acaba sonraki adetlerimi etkilermi napmalıyım şaşırdım yardım edin ohaoldumsmile
kızlar merhaba bişi sormak istiyorum bende doğum kontrol hapına başlayalı 11 gün oldu adetimin leke leke gelmeye başladığı gün kullanmaya başladım adetimde 6 gün en fazla 7.gün temizlenirdim ama benden hala kahverengi akıntı geliyo gerçi doktorda demişti gelir diye ama daha nekadar sürer bilemiyorum REGİNON kullanıyorum.Sizinde böyle oldumu?
yani ilk kutuda her doğum kontrol hapı böyle lekelenme yapıyo sanırsam ben bu ilk kutuyu bırakmayı düşünüyodum 2. kutuda lekelenme olmıcaksa devam etsem mi acaba kafam karıştı kızlarkafamçokkarıştı
kızlar merhaba bişi sormak istiyorum bende doğum kontrol hapına başlayalı 11 gün oldu adetimin leke leke gelmeye başladığı gün kullanmaya başladım adetimde 6 gün en fazla 7.gün temizlenirdim ama benden hala kahverengi akıntı geliyo gerçi doktorda demişti gelir diye ama daha nekadar sürer bilemiyorum REGİNON kullanıyorum.Sizinde böyle oldumu?
Merhabalar, ben de doğum kontrol hapına başlayacağım yakın zamanda. Şöyle bir göz gezdirdim yazılanlara yasmin en fazla kullanılan ve tutulan gibi geldi bana. Birde kilo aldırırsa bana süper olur. kaydirigubbakcemile3 Kilo almak için kendim ile boğuşuyorum zaten. Aile hekimliğine mi gitmem gerekiyor bilgi almam için bu konu hakkında yoksa kadın-doğuma mı? bilmiyorumkismile
canım kadın doğum uzmanına git onunla görüş en iyisi yasmin yan etki olarak çok az etkiliyor
aşırı kilo aldıran norvelo iyi
kullanan arkadşlar diyordu amam yan etkisi en az yasmin ondan eminimm
merhaba arkadaşlar benimde düğünüm yakın zamanda bende gittim doktora çok ilgili olmamakla beraber genel sorular sordu ve miranova doğum kontrol hapı yazdı biraz araştırma yaptım ama hiç forumda kullanan birine rastlamadım daha önce kullanan yada bu hap hakkında fikri olan biri varmı bana yardım etsin lütfen bu günlerde başlamam lazım ama kararsız kaldım herkes yasmin kullanıyo gibi genelemi uysam doktorumu dinlesem siz ne yapardınız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?