Doğuma Hazırlık Doğum İçin İzmir'de Özel Hastane Önerileri ve Fiyatları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Herkese merhaba. Bende Egepol hastanesinden baz geçip, Ege Yaşam hastanesine gitmeye başladım. 30+4 haftadayım, yaşım 37.
Egepolde doktorumdan çok memnundum, fakat doktor son kontrolümde dedi ki, doğumum (ki ben normal Doğum istiyorum ve doktorum da normal Doğumun taraftarı) geceye, hafta sonuna veya növbetçi olduğu sonraki güne denk gelirse Doğuma başka doktor girecek. Bu beni çok üzdü. Evimize yakın başka hastaneleri araştırdık, Ege Yaşamda doktor kendisi giriyormuş. Genç ve çok şeker bir bayan.
Bu arada ilgisine çekenler için yazayım ki Egepolde normal Doğum fiyatı 4.900 TL oldu ( fotoğraf çekimi fiyata dahil) . Ege Yaşam hastanesinin doğum ücreti 3.000 TL. Her ikisinde de bebeğin ilk kontrolü üçrete dahil. Ege Yaşamda epidurel ekstreden 250 TLdir.

Merhaba ben de medicana düşünüyorum daha konusmaya gitmedim doktor nasıl memnun kaldınız mı. 7 bin toplam fiyat mı hastanede kalması falan ayrı mı, birde foto süsleme paketleri var mı
Açıkçası henüz konuşmadık ama bir sonraki gidişimde detaylı bir şekilde konusucam sizi de bilgilendiririm bende bu konuşmaya hastane de kalıp kalmayacağımi belirlicem.

Bakın bu bilgi hayat kurtarır suan ki doktorunuzdan memnunmusunuz ve ben 5 aylıkken hastaneler hastane değişikliği kabul etmiyor biliyordum bilgilendirirmisiniz :))

Bakın bu bilgi hayat kurtarır suan ki doktorunuzdan memnunmusunuz ve ben 5 aylıkken hastaneler hastane değişikliği kabul etmiyor biliyordum bilgilendirirmisiniz :))
Şimdi Ege yaşam Karabağlar’da hastaneye gidiyorum. Daha doğrusu ilk defa gittim ve doktor çok kibar ve ilgili, memnun kaldım. Koridorda biraz kalabalık vardı ama cuma günü ve pazartesi kalabalık oluyor diğer günler daha rahat, cumartesi de yarım gün çalışıyorlar. 32 haftadan NST giricem ve 2 haftada bir artık gelmem gerekecek. Bakalım nasıl olucak. Ben 30 haftada değiştirmiş oldum, kabul ettiler.

Çok iyi orta da kalmak istemiyorum ama dediğiniz gibi son haftalar da sanırım daha sık çağırıyorlar şimdiki muane ücreti 260 tl o haftalar da bana bu zorluk olabilir. Memnun kalırsanız lütfen bilgilendirin olur mu ? bir de muane ücretleri ne kadar

Merhaba ben de medicana düşünüyorum daha konusmaya gitmedim doktor nasıl memnun kaldınız mı. 7 bin toplam fiyat mı hastanede kalması falan ayrı mı, birde foto süsleme paketleri var mı
Konuştum normalde 1 gün yatış sezeryanda 2 gün yatış olmakla birlikte doğum fiyatları 8.500 tl malesef bana çok pahalı geldiği için değiştiricem sanırım. Ayrıca muane ücretleri de 260- 315 arası.

Egepolde110₺ ödüyorduk, Ege Yaşam sadece 60₺. SGKlıyım ben (eşim emekli onun üzerinden).
Fakat bilginiz olsun ki, bazı hastaneler 2 hafta bir kontroller başlayınca her gelişte değil 4 haftada bir ücretini alıyorlar. Sizde araştırın kendi hastanenizde bunu, belkide orda da geçerli bu kural.
İn şa Allah doğumdan sonra bütün bilgileri paylaşırım burda.

Bu sigortalı ücret mı? Yüksek bana geldi açıkçası. Birde yol sonuna doğru zam geliyor genelde, bu zamlı ücret mı?

Siz kaç aylık hamilesiniz, benim 5. Aya girdikte bu aylardan sonra değiştirmekte sıkıntı olur mu acaba. Bide medical park duyduğuma göre 5700 müş oraya da bakın isterseniz ben yarın gidip ikisiyle de pazarlık yapcam ona göre seçicem. Ankarada medicana ya gittim ben yıllarca acıbadem seviyesine yakın o yuzden fiyat aşırı pahalı gelmedi çünkü kent hastanesi 22 bin diye duymuştum. Diğer hastaneler ne seviyede hiçbi fikrim yok

Bende çinarliya geçtim 100 tl muayene ücreti 160 sgksi olmayanlara mi acaba?

Doğum fiyati mi medicalin her taraf çok pahalı uaa

Valla çok sıkıntılı bir dönem hastane arayışları beni yordu açıkçası ne yapcağımı şaşırdım.

Valla çok sıkıntılı bir dönem hastane arayışları beni yordu açıkçası ne yapcağımı şaşırdım.
Haklısınız, hiç kolay değil. Aslında benim aklımda bile yoktu hastane değiştirmek, doktor giremiyebilirin deyince herşey alt üst oldu bizde yoksa Egepol ile çok memnun kaldım. Doktorum çok çok iyi, bütün sorularıma cevap veriyordu, detaylı herşey anlatıyordu...

Bakalım ne yapıcaz siz kaç aylıksınız

Bilmem ki ben aradığım da 160 demişti 100 tl ise iyimiş nasıl memnun musunuz.
Güzel canım orası doktorda gayet ilgili tecrübeli fiyatta benim için makul sonuçta maddiyatta önemli 2 doğumumu devlette yapınca bu mecburen özelde olacak gibi herşeyi düşünmek zorundayiz

Merhabalar kent ve medical parkta doğum paketlerinin fiyatlarını biliyor musunuz acaba? Süsleme ve fotoğrafçı dahil oluyor mudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…