Doğuma Hazırlık Doğum İçin İzmir'de Özel Hastane Önerileri ve Fiyatları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Brfzr

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2020
26
12
30
Merhabalar arkadaşlar :)

Öncelikle emekçi kadınlar gününüzü kutlarım
Hamileyim ve İzmir'de yaşıyorum. Doğum için hastaneleri araştırıyorum. Öneri/tavsiye ya da uzak dur dediğiniz hastaneler var mı? Güvenilirliği ve ücreti de önemli. Umarım bu başlık birçoğumiza yardımcı olur..

Bende istiyorum özel konak dışında

Cenk bey Can hastanesinde doktor anladigim kadariyla. Yani hem dogum hem hastaneye toplam bu ucreti mi odeyeceksiniz? Eger oyleyse fiyat cok iyi, memnuniyet de olduktan sonra ben de baslayabilirim.

Cenk bey Can hastanesinde doktor anladigim kadariyla. Yani hem dogum hem hastaneye toplam bu ucreti mi odeyeceksiniz? Eger oyleyse fiyat cok iyi, memnuniyet de olduktan sonra ben de baslayabilirim.
Evet Can hastanesi
Toplam derken anlayamadım

Evet Can hastanesi
Toplam derken anlayamadım
Yani hastaneye ayri doktora ayri ucret degil, toplam dogum ucreti 4 bin gibi bir rakam gibi anladim. Genelde 4- 5 bin ile doktorlar agizlarini aciyor buna birde hastane kullanma ucreti ekleniyor...

Yani hastaneye ayri doktora ayri ucret degil, toplam dogum ucreti 4 bin gibi bir rakam gibi anladim. Genelde 4- 5 bin ile doktorlar agizlarini aciyor buna birde hastane kullanma ucreti ekleniyor...
Yok ayrı değil tabii ki :) sizin dediğiniz özel muayenehanesi olanlar

İzmir'de TINAZTEPE , EGE YAŞAM, BATI ANADOLU , MEDİCALPARK, GAZİ , GÖZDE , KARATAŞ, SU , ÖZEL İZMİR, MEDİFAMA bu hastanelere giden var mı arkadaşlar? varsa eğer deneyiminizden bahsedir misiniz, bu hastaneler dışında tavsiye edebiliceğiniz yer varsa da çok memnun olurum, kafam çok karışık, bakıp araştırdıkça daha da kararsız kalıyorum. bide Demir Hayattan iki can sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyorum sizce nasıl olur daha önce tecrübe eden var mı?

İzmirle ilgili benim de yardıma ihtiyacım var. Kent hastanesi çok pahalı. Can şuan 3500 epiduralla 4000 ama zam geleceğini söylediler. farklı hastane tecrübesi olup memnun kalan var mı acaba?

hala araştırıyormusunuz bilmem ama ben can hastanesi irfan beye gidiyorum çok memnunum
doğum ücreti için de 3850 oldu şu an diye biliyorum epidural olursa 500 daha ekleniyor

hala araştırıyormusunuz bilmem ama ben can hastanesi irfan beye gidiyorum çok memnunum
doğum ücreti için de 3850 oldu şu an diye biliyorum epidural olursa 500 daha ekleniyor
evet araştırıyorum. İrfan Bey den randevu alayım, görmek de fayda var. çok teşekkürler

Merhaba umarım yardımcı olur İzmirde özel çınarlı kadın doğum a reşat bozoklar a gidiyorum gayet memnunum hiç bir sıkıntı yaşamadım epiduralli bir gece kalma ve cocugun ilk muayenesi ve işitme testi de dahil sezeryan da normal doğumda 3000 TL. Birde o hastahane de bir kere reşat bey yurt dışında olduğu için onur bey bakmıştım çok beğendim tavrını ilgili ve güzel yüzlü olmasını tam ismi sanırım Süleyman onur aldemir.

Dedigim gibi ben 10 haftaliktan beri onunlayim cok memnunum hastane de doktor da cok guven verici
Hastane güven verici değil cildiyeye defalarca muayene oldum yanlış tedavi uygulanmış ..mahvoldum ...
Başka doktora gittim dünya para bayıldım ama ilk gidişimde iyilestirdi hemde ilaçsız sadece borik asit ile

Biraz kötü görünüyor internette resmi hastanenin.oyle mi reelde de ?

Cenk Mustafa güven doktorumdan çok memnunum. 3500 hem normal hem sezaryen fiyatı epidural isterseniz 4000 oluyor. Ama bu ay zam gelecekti yeni fiyatı bilemiyorum. Haftaya gideceğim o zaman sorarım
Zamlı fiyat ne olmuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…