Doğuma Hazırlık Doğum İçin İzmir'de Özel Hastane Önerileri ve Fiyatları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Haklısınız, hiç kolay değil. Aslında benim aklımda bile yoktu hastane değiştirmek, doktor giremiyebilirin deyince herşey alt üst oldu bizde :KK43: yoksa Egepol ile çok memnun kaldım. Doktorum çok çok iyi, bütün sorularıma cevap veriyordu, detaylı herşey anlatıyordu...
Doktorunuz kimdi acaba

Haklısınız, hiç kolay değil. Aslında benim aklımda bile yoktu hastane değiştirmek, doktor giremiyebilirin deyince herşey alt üst oldu bizde :KK43: yoksa Egepol ile çok memnun kaldım. Doktorum çok çok iyi, bütün sorularıma cevap veriyordu, detaylı herşey anlatıyordu...
Merhaba, Egepolde kime gidiyordunuz? Ben de son 2 muayenedir egepolr gidiyorum. Sgk farkıyla beraber 175 tl muayene ücreti ödüyoruz. Hastane güzel gözüküyor doktor da iyi ama pandemiden dolayı eşleri muayeneye almıyorlar. Ben bu süreci eşimle beraber yaşamak istediğim için değiştirsem mi diyorum.

Güzel canım orası doktorda gayet ilgili tecrübeli fiyatta benim için makul sonuçta maddiyatta önemli 2 doğumumu devlette yapınca bu mecburen özelde olacak gibi herşeyi düşünmek zorundayiz
Öyle tabi maddiyat da önemli ne diyebilirim ki bakcaz artık.

Merhabalar arkadaşlar :)

Öncelikle emekçi kadınlar gününüzü kutlarım 😍
Hamileyim ve İzmir'de yaşıyorum. Doğum için hastaneleri araştırıyorum. Öneri/tavsiye ya da uzak dur dediğiniz hastaneler var mı? Güvenilirliği ve ücreti de önemli. Umarım bu başlık birçoğumiza yardımcı olur.. 🌼💐🌸💕
Dogurdunjz mu

Merhaba, Egepolde kime gidiyordunuz? Ben de son 2 muayenedir egepolr gidiyorum. Sgk farkıyla beraber 175 tl muayene ücreti ödüyoruz. Hastane güzel gözüküyor doktor da iyi ama pandemiden dolayı eşleri muayeneye almıyorlar. Ben bu süreci eşimle beraber yaşamak istediğim için değiştirsem mi diyorum.
Merhaba .saglik bakanlığı özel hastanelere 60 lira ödeme yapılacaktir özel hastaneler bunun iki katı kadarını alabilir diye bir sınır koymuş sanırım .yeni de bişey değilmiş de bizim haberimiz yokmuş öyle mi ya aklım ermedi

Merhaba .saglik bakanlığı özel hastanelere 60 lira ödeme yapılacaktir özel hastaneler bunun iki katı kadarını alabilir diye bir sınır koymuş sanırım .yeni de bişey değilmiş de bizim haberimiz yokmuş öyle mi ya aklım ermedi
Hiç duymadım. Bundan önceki hastanede de 90 lira veriyordum muayene ücreti. Bu sene fiyatlar uçmuş resmen. En son özele gittiğimde 40 lira gibi bir ücret vermiştim. Pandemiden sonra neredeyse her ay zam yapmışlar. Belki bakanlığın o kararı kaldırılmıştır bunlar da serbest kalınca basmışlardır zammı.

Egepol çok temiz ve güzel hastane gerçekten. Bende çok memnun kalmıştım. Akrabalarımın çoğu orda doğumunu yapmıştı ve memnun kalmayan yok aralarında. Gittiğim doktorun adı Şükran Kopal. Harika bir doktor! Bütün sorularıma cevap veriyordu.
Fakat pandemiden dolayı hiç bir hastane eşlere girmesine izin vermiyor. Sadece Alsancakta gittiğim özel muayenehanede doktor eşime girmek izin verdi. Hastanelerde yasak bilginize.

Egepol çok temiz ve güzel hastane gerçekten. Bende çok memnun kalmıştım. Akrabalarımın çoğu orda doğumunu yapmıştı ve memnun kalmayan yok aralarında. Gittiğim doktorun adı Şükran Kopal. Harika bir doktor! Bütün sorularıma cevap veriyordu.
Fakat pandemiden dolayı hiç bir hastane eşlere girmesine izin vermiyor. Sadece Alsancakta gittiğim özel muayenehanede doktor eşime girmek izin verdi. Hastanelerde yasak bilginize.
Muayeneye girmesine mi izin vermiyorlar yoksa doğum sürecinde mi?Ben Karataş hastanesine gidiyorum ve eşim muayeneye gelebiliyor benimle😊Ancak doğum için henüz bir konuşmamız olmadı doktorla

İlk gittiğim hastanede eşimi almışlardı, burda birkaç arkadaştan da eşlerinin muayeneye girdiğini öğrendim. Hastaneden hastaneye değişiyor sanırım.

Muayeneye girmesine mi izin vermiyorlar yoksa doğum sürecinde mi?Ben Karataş hastanesine gidiyorum ve eşim muayeneye gelebiliyor benimle😊Ancak doğum için henüz bir konuşmamız olmadı doktorla

Muayeneye girmeye izin vermiyorlar. Ben değiştirdim hastaneyi orda de izin vermiyorlar. Ama Doğuma girmeye izin veriliyor eşlere.

İlk gittiğim hastanede eşimi almışlardı, burda birkaç arkadaştan da eşlerinin muayeneye girdiğini öğrendim. Hastaneden hastaneye değişiyor sanırım.

Evet öyledir sanırım. Yukarıda yazdı hanımefendi ki eşiyle beraber giriyor Karataş hastanesinde. O zaman bütün hastanelerde ayni kural geçerli değildir.

Egepoldeki doktorum Şükran Kopaldı. Çok memnun kalmıştım. Eğer sezeriyan doğum istiyorsunuz onu tavsiye ederim size.
İlk dogum Gokalp beyde yapmistim bu defa Sukran hanima gidiyodum ben de😊siz cok memnundum deyince merak ettim evet sezeryan olacak nasipse

İlk dogum Gokalp beyde yapmistim bu defa Sukran hanima gidiyodum ben de😊siz cok memnundum deyince merak ettim evet sezeryan olacak nasipse

çok ilgili doktor. Çok sevdim onu. Fakat normal doğum istediğim için ve doktorum gece veya hafta sonuna denk gelirse giremicem deyince çok strese girdim, hastanenin yönetimine kadar eşim araştırdı 🤦🏼‍♀️ Fakat kural herkes için aynı, hastanenin kuralıymış :KK43:
Ama sezaryen olanlar için sorun yok tabi.

özel tınaztepe hastanesinde dr Aylin Barbaros bir kadın doğumcu olarak ne kadar mükemmelse, doğum sonrasındaki bakım ve hizmetler o kadar kötüydü, yatağım kaç kere kanlar içinde kaldı, bir türlü serumu damarıma bağlayamadılar. Yatağımı temizleme gayretine bile girmediler. Havasız bir odada ilgisiz hemşireler.. hastaneden ayrılırken bir daha Allah beni bu hastaneye düşürmesin dedim. Bazı doktorlar çok iyi, mesela oğlumun pipi yapışıklığı ve böbrek sorunu için gittiğimiz ürolog Dr Atilla Tan da mükemmel bir doktor ama orada poliklinikler iyi, hastane yatışı iyi değil, ayrıca temiz de değil, şubat 2019 da doğum yaptım, şimdi nasıldır bilemem

X