Doğuma Hazırlık Doğum İçin İzmir'de Özel Hastane Önerileri ve Fiyatları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Demek İzmirdesin sen😍Aklımda kalsın Su hastanesinde Ümran Hanım varmış sanırım onu da övmüşlerdi🤔
Benim hastanede çoğu doktor tercih üzerine sezeryan yapmıyor canım. Özellikle benim doktorum. O yüzden sana gelmez :)

Cevabınız için çok teşekkür ederim❤Doğum için ne kadar ücret istediler acaba😊
Şuan özel izmir hastanesinde görevde zaten orasıda su hastanesinin 3000 doğum ücreti fotoğrafçısı vs içinde çok iyi bir doktor güvenebilirsiniz arkadaşım geçen ay onda doğum yaptı

Sada hastanesi Özlem özbilen.
Fiyatı cok uygun piyasa altıydi en son diyebilirim.Cok ilgili ayrıca

Merhaba umarım yardımcı olur İzmirde özel çınarlı kadın doğum a reşat bozoklar a gidiyorum gayet memnunum hiç bir sıkıntı yaşamadım epiduralli bir gece kalma ve cocugun ilk muayenesi ve işitme testi de dahil sezeryan da normal doğumda 3000 TL. Birde o hastahane de bir kere reşat bey yurt dışında olduğu için onur bey bakmıştım çok beğendim tavrını ilgili ve güzel yüzlü olmasını tam ismi sanırım Süleyman onur aldemir.
Reşat bey çok iyidir. Kardeşim 2 doğumunu da orda yaptı çok güzel bir hastane doktordan da hastaneden de memnun kaldık.

Reşat bey çok iyidir. Kardeşim 2 doğumunu da orda yaptı çok güzel bir hastane doktordan da hastaneden de memnun kaldık.
Ben de doktor arayışındayim suan 2 kez medicana dr ilkay N. Topaloğlu 'na muane oldum hastane yeni açıldı çok temiz güzel ama muane ücretleri 260 tl bunlara tahliller vs dahil değil doğum da 7 binden başlıyor o nedenle çınarlı ya da geçebilirm arkadaşım normal doğum yapmış 3.500 tl ye 6 ay önce çok iyi bir doktor du falan demişti muane ücreti de 160 tl çınarlının maddi manevi zor bir süreç Rabbim herkeze yardimci olsun.

Ben de doktor arayışındayim suan 2 kez medicana dr ilkay N. Topaloğlu 'na muane oldum hastane yeni açıldı çok temiz güzel ama muane ücretleri 260 tl bunlara tahliller vs dahil değil doğum da 7 binden başlıyor o nedenle çınarlı ya da geçebilirm arkadaşım normal doğum yapmış 3.500 tl ye 6 ay önce çok iyi bir doktor du falan demişti muane ücreti de 160 tl çınarlının maddi manevi zor bir süreç Rabbim herkeze yardimci olsun.
Aman Allah'ım ne demek 7bin tl.Ben de Medicana'ya gideyim diyordum.Bu fiyatlardan sonra Karataş'a devam edeyim ben😅

Özel sağlık sigortanız varsa daha uygun olur ama genel olarak evet malesef bir miktar pahalı
Maalesef yok.En fazla 4bin kadar veririm doğuma.Beş sene önce Sivas Medicana'da doğum yapmıştım 1.500e.Beş sene içinde iyice artmış fiyatlari demek.Ancak Medicana güzel hastane tabiki.Karatas falan kıyaslanamaz Medicana ile

Maalesef yok.En fazla 4bin kadar veririm doğuma.Beş sene önce Sivas Medicana'da doğum yapmıştım 1.500e.Beş sene içinde iyice artmış fiyatlari demek.Ancak Medicana güzel hastane tabiki.Karatas falan kıyaslanamaz Medicana ile
1.500 mu çok iyimiş

Merhaba ben de medicana düşünüyorum daha konusmaya gitmedim doktor nasıl memnun kaldınız mı. 7 bin toplam fiyat mı hastanede kalması falan ayrı mı, birde foto süsleme paketleri var mı

X