Doğuma Hazırlık Doğum İçin İzmir'de Özel Hastane Önerileri ve Fiyatları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhaba arkadaşlar, herkese hayırlı doğumlar diliyorum.ben de 29 haftalık hamileyim.bizim tüp bebek olduğundan doktorumun özel muayenehanesinde gidiyorum.cok şükür bu günlere geldik. Henüz konuşmadık ama yaşımda 35 olduğundan doktorum riske atmaz sezeryan yapar diye tahmin ediyorum.kendisi tüm hastanelere girebiliyor. Egepol ve çınarlı arasında kaldık.ama daha çok benim kafama takılan konu şu.pandemi sebebiyle hastaneler asla ziyaretçi kabul etmiyormus sadece bir refakatçi ile girip çıkıyormuşsun.yani süreç boyunca sadece yanımda eşim mi olacak? Annem kayınvalidem gelemeyecek mi? Bu konuda bilgisi olan var mı?

Merhaba arkadaşlar, herkese hayırlı doğumlar diliyorum.ben de 29 haftalık hamileyim.bizim tüp bebek olduğundan doktorumun özel muayenehanesinde gidiyorum.cok şükür bu günlere geldik. Henüz konuşmadık ama yaşımda 35 olduğundan doktorum riske atmaz sezeryan yapar diye tahmin ediyorum.kendisi tüm hastanelere girebiliyor. Egepol ve çınarlı arasında kaldık.ama daha çok benim kafama takılan konu şu.pandemi sebebiyle hastaneler asla ziyaretçi kabul etmiyormus sadece bir refakatçi ile girip çıkıyormuşsun.yani süreç boyunca sadece yanımda eşim mi olacak? Annem kayınvalidem gelemeyecek mi? Bu konuda bilgisi olan var mı?
Her hastanenin prosedürü farklı.Bunu en iyi o hastaneyi arayarak öğrenebilirsiniz😊

Merhaba,
Ozel tinaztepe hastanesine gidiyorum ancak kanamaları olması sesiyle başka da bir doktora görünmek istiyorum. Çınarlı doğum hastanesini düşündüm ancak doktor bilgim yok hangisi nasil bilmiyorum. Plesentam asagida ve bundan dolayı kanamalarım var. Bana güzel açıklama yapacak durumla ilgili tedavi yolu söyleyecek bir doktor arıyorum. Kızım tinaztepe de doğdu ama oğlumu orada doğurmak istemiyorum. Doktorum bana bilgi vermiyor ve sert üslubu hoşuma gitmiyor.

Ozel Çınarlı doğum hastanesinde hangi doktoru onerirsiniz

X