Doğum hikayem

ccalikusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2007
62
0
96
41
İstanbul
Eveeet uzun bir bekleyişin ardından oğlum Ahmet Burak Cebesoy 40. cı haftasını doldurduğu 7 haziran günü saat tam 12 de dünyaya geldi canım benim şuan tam 50 günlük

doktorum bol bol yürüyüş yapmamı söylemişti o yüzden eşimle her akşam en az 1 saat yürüyüş yapıyorduk hava güzel iyide geliyordu yine öyle bir akşamdı ama gündüz hiç olmayan bazı ağrılarım olmuştu çok belirgin değildi ama ben farkını hissetmiştim. o günün akşamı yürüyüşe çıktık neyse gece 11 gibi evdeydim hemen yattık yattıktan sonra yarım saat 45 dak. kda bir karnıma kasılmalar giriyordu tuvalete gidiyor geliyordum ama hiç bir şey yoktu gece 03.00 a kadar devam etti sancılarımın geldiğini anlamıştım saat 3 ten sonra 15 dak da bir sancı gelmeye başladı başlıyor ve 30 sn ye kadar sürüyordu derken 5 dk. da bir gelmeye başladı o ana kadar beklemiştim sonra hemen eşimi uyandırdım o kadar sakin uyandırmama rağmen büyük bir panikle kalkmıştı hemen toparlandık çantamı aldım ve doğru hastane ye sancılarım iyice sıklaşmıştı hastaneye gittiğimizde 2 sn. açılma vardı beni odama aldılar eşim filan yanımda canım yanıyordu tabi önce epidural istemiyordum ama sancılarım sıklaştıkca fikrim değişti eşimle birlikte anestezi doktoru ile konuştuk ve karar verdik epuralli normal doğum yapacaktım ama bunun içinde en az 4 sn açılma olması gerekiyordu neyse 5 sn açılma ile epuduralli normal doğum yaptım ve oğlum tam saat 12:00 de doğdu çok tatlıydı doğum yaptıktan hemen sonra çok ağladım hamilelim çok problemli geçmişti.. bulantım çok olmuştu eşim askerdeydi falan filan işte ve bunca sıkıntıdan sonra müthiş birşey dünya güzeli dünya tatlısı tarifi imkansız duygular içinde kucağıma aldığım minik yavrum:roflol:

Neyse kızlar kısacası böyle işte Allah a şükürle r olsun ki her şey yolunda oğlum sağlıklı ben iyim ve artık ölene kadar bir hizmetkarım patronumda oğlum ama ben işimi ve patronumu çoooook seviyorum çünkü ben hayattaki en yüksek terfimi aldım ben artık ANNE yim
Selam ve dua ile

kız hayırlı uğurlu olsun inşallah.allah hayırlı evlat olmayı nasip etsin inşallah.darısı bütün hamilelerin başınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ne mutlu sana! Size sonsuz mutluluklar... Darısı benim gibi doğumu bekleyenlerin başına inşallah!

allah analı babalı büytsün inşallah peki epidural normal doğum nasıl canım ya
sana bir zararı oldumu rahatmıydı tavsiye eder misin

Tebrik ederiz....sağlıkla büyüsün inşallah..bişey sorucam...gelen sancılar nasıldı,neye benziyordu biraz tarif eder misin?ben de 39. haftamdayım,ara sıra kasılmalarım/sancılarım oluyor ama bunlar alıştırma sancısı mı gaz sancısı mı anlayamıyorum...Nasıl bi sancı beklemem gerekiyor???

tbrik ederim allah analı babalı büyütsün inşallah
olriccim sancılar adet sancısının çok şiddetlisini düşün öle oluyo yavaş yavaş gelio bir süre sürüyo ve geçio

çok teşekkür ederim kızlar hayırlı dua ve dilekleriniz için epidurali bir arkadaşımız sormuş çok rahat kesinlikle tavsiye ediyorum.. sancılara gelince adet sancısının daha yoğun olanı diyebilrim sevgiler

canım gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…