• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum günümde sevgilim birşey yapmadı :(

Kendi içinizde çelişiyorsunuz cok tuhafsınız.
200-250 tl lik parfüm almış. otur aşağı. birde ağlayıp kücük kız cocukları gibi şikayet ediyosunuz.

O parfümü kırardım sanırım ben olsam :KK53:
Sayfa 18 de parfümün fotosu var anlar mısınız bilmem ama orijinal değil orj. fiyatı 200 tl falan bu tester en fazla 50 tl

Ben seni haksız buldum. Benim eşim de bana doğumgünümde (henüz 9 aylık evliydik) sadece pasta alıp gelmiş. Çok da mutlu oldum. Fazlasını beklemedim. Sana 250 liralık parfüm bile az gelmiş
sayfa 18 de parfümün fotosunu attım anlarsanız bi bakın derim parfüm 250 tl değil orj. fiyatı o kadar ama parfüm tester
en fazla 50 tl belki de 20 bile olablir bi bujiteriden almış kaçakmış muhtemelen onada abi orijinal ama biz kaçak sattığımız için ucuza satıyoruz dediler oda aldı orj. parfümü ucuza buldum diye

ya seni evde baban döverken gece partilere akan bu adam değil miydi? Karıştırıyor muyum üyeleri?

Oysan eğer, hiç bir elle tutulur yani yok bunun diye çok söyledik ama sen bu adamdan vazgeçmiyorsun. Her halükarda evleneceksen bari biraz vurdumduymaz olmayı öğren. Kendini hasta edeceksin.

daha ne yapacaktı pardon? böyle şımarıklık görmedim hem de Şırnak ta görev yapan birine. ayıp ya utanın.

Konu sahibesini nasıl haksız buldunuz ben anlam veremedim.
Doğum günü ya adı üstünde bir gün.
Kıyacak parasına , yoksa da biriktirecek.
Bi parfümle kapatmayacak işi.
Ya ben köpek gibi çalısıyorum kendi işim haricinde elli tane iş yapıyorum.
Nişanıma hazırlık yapıyorum çeyiz yapıyorum üstüne kasım 23te sözlümün doğum gününe para biriktiriyorum.
Ena zından 500 tl kenara atıcam.
Burda maddiyatçı konu sahibesi değil, sevgilisidir.

Bence haksızsın..Adam Şırnak'ta bir parfümeriden geçerken görmüş,senin beğendiğini hatırlamış,almış parfümü..Anlaşılan o ki doğum gününe kadar dayanamamış söyleyivermiş..Ne var bunda ?Kaç senelik sevgilin aldığı parfüm tester mı gerçek mi diye düşünmek de ayrıca hoş değil..
Sonrasında ağlaman,büyütmen de çabası olmuş..

daha ne yapacaktı pardon? böyle şımarıklık görmedim hem de Şırnak ta görev yapan birine. ayıp ya utanın.
Ya pardon da utanılacak ne yaptım ki ben.
Evet Şırnak da görev yapıyor hanımefendi ama hayatı devam ediyor yiyor içiyor geziyor cafelere gidiyor okey oynuyor nette takılıyor dün izinliydi akşama kadar facede geyik sohbeti yaptı arkadaşlarıyla.
Yani hayatına devam ediyor bütün bunların arasında ya benm sevglimin de doğumgünü geliyor diyip de kenarına bi 20 lira koymamış adam ben bu düşüncesizliğine kızıyorum. Parası yokmuş.
Bana gelince zaten hep yok anlayış göster moduna giriyor daha 1 hafta önce halasına 100 tl sigara parası attı bu adam.
Ondan önceki haftada da idaaya para yatırdı belki kupon tutar diye.
Ondan öncede 700 tl gibi bir parası vardı.
Bütün bunların arasında bana 20 tl kenara ayırıp netten akşama kadar arkadaşlarıyla geyik yapacağına bir pasta bir tanecik gül ayarlamak çok ayıp doğru ya utanmazım ben şımarığım !

Bence haksızsın..Adam Şırnak'ta bir parfümeriden geçerken görmüş,senin beğendiğini hatırlamış,almış parfümü..Anlaşılan o ki doğum gününe kadar dayanamamış söyleyivermiş..Ne var bunda ?Kaç senelik sevgilin aldığı parfüm tester mı gerçek mi diye düşünmek de ayrıca hoş değil..
Sonrasında ağlaman,büyütmen de çabası olmuş..
Ya ben parfümde değilim arkadaşlar onu sadece hediye aldı ama pek önemsemedi gibi günü gelmeden ben parfüm aldım sana buda doğumgünü hediyen olur diye söyleyivermesi sinirlerimi bozdu. Neyse ona bişey demedim zaten.
Dün 7 kat el olan iş arkadaşlarım bile pasta almışlar düşünüp de ne kadar sevndim mutlu oldum.
Ama benm 3 yıllık sevglimin bunu yapacak parası yokmuş neden ?
Çünkü düşünecsiz bi 20 tl ayıramamış kenarına çnkü ailesine göndermiş halasına göndermiş sigara parası vs vs....
Bütün bunların içinde sinirlkerim bozuldu

Konu sahibesini nasıl haksız buldunuz ben anlam veremedim.
Doğum günü ya adı üstünde bir gün.
Kıyacak parasına , yoksa da biriktirecek.
Bi parfümle kapatmayacak işi.
Ya ben köpek gibi çalısıyorum kendi işim haricinde elli tane iş yapıyorum.
Nişanıma hazırlık yapıyorum çeyiz yapıyorum üstüne kasım 23te sözlümün doğum gününe para biriktiriyorum.
Ena zından 500 tl kenara atıcam.
Burda maddiyatçı konu sahibesi değil, sevgilisidir.
Aynen bende siizn gibiyim işte kaç ay önceden düşünüyorum maddi manevi
Acana nasıl kutlasam nasıl bi sürpriz yapsam ne alsam
Hediyesi özel olmalı sıradan olmamalı...
Sürprize çok şaırmalı mutlu olmalı diye ince ince düşünüyorum.
Ondan düne dair tek istediğimse yat değil kat değil herkes gibi hepi topu birtanecik gül ve küçücük de beni düşündüğüne dair bir pasta.
Bunun neresine şımarıklık utanmazlık diyorlar bazı hanımlar bende çözemedim

Seni sapık hemşireden kurtardı ya bence yeterli :KK66: 200 250 tl lik parfümde günlük hediyemiymiş :KK57: d.gününde ne alıcaktı kimbilir bu adam yazık ya :olamaz:
Hayır hayırr parfüm 200-250 tl değil orjinali o kadar.
Şimdi şöyleki sevglim beni aradı 1 ay önce falan aşkım senin istediğin o parfümden buldum hemde orijinal diyince ben dedim Allahhh alma sakın o kadar para verme sakın, utandım çnkü tabii aklıma ne doğumgünü geliyor ne başka bişey günlük bir hediyeye o kadar para vermesini istemedim. Israr ettim ama aldım dedi. Çok sevndim ama bir o kadarda mahcup oldum.
Sonra fotosunu attı baktım orj. değil taş çatlasın 50 tl üzernnde tester yazıyor onun üstüne bide demez mi buda doğumgünü hediyen olur artık diye sinirimden deliye döndüm... Ya bende parfüm aldım ona yada başka şeyler ama önceden alıp da al bu sevgililer günü hediyen olsun madem aldım bi özel günün yerine olsun mantığında düşünmedim. Onun yaptığı da oydu

benim nişanlımda bana 2 yıl hiç bişey almadan kutladı ama ben ona yagdırıyorum tabi en son artık bu sene düzgün bişey yapmazsan seneye anahtarlıkla kutlarım dedim o sene almış tek taşı geldi :D :D :D

bunlar küçük ayrıntılar önemli olan hatırlanmak ben onunla oturup çay içtiğim doğum günlerimi hiç bişeye değişmem mesela:KK68::KK68:

sayfa 18 de parfümün fotosunu attım anlarsanız bi bakın derim parfüm 250 tl değil orj. fiyatı o kadar ama parfüm tester
en fazla 50 tl belki de 20 bile olablir bi bujiteriden almış kaçakmış muhtemelen onada abi orijinal ama biz kaçak sattığımız için ucuza satıyoruz dediler oda aldı orj. parfümü ucuza buldum diye
Sen en başta 200-250 demişsin şimdi de 50 diyorsun. Her neyse, zaten parası önemli değil.

benim nişanlımda bana 2 yıl hiç bişey almadan kutladı ama ben ona yagdırıyorum tabi en son artık bu sene düzgün bişey yapmazsan seneye anahtarlıkla kutlarım dedim o sene almış tek taşı geldi :KK70: :KK70: :KK70:

bunlar küçük ayrıntılar önemli olan hatırlanmak ben onunla oturup çay içtiğim doğum günlerimi hiç bişeye değişmem mesela:KK68::KK68:
Yaaa tabiki onun keyfi de başka ama biz uzaktayız insan sevildiğini öenmsendiğini bilmek istiyor.
Ben mesela sadece özel günlerde hediye almam daha doğrusu gayet normal bigünde ona birşeyler alırım sürekli adına da hediye demem. Aramızdaki ilşki öyle ben öyle görüyorum en azından. Ayakkabı alırım sana hedie aldım demem bile beğendim aldım derim , yada kendime alışverişe çıkınca mutlaka önce ona birşeyler bakarım.
Kısacası bir parfüm alıp da al buda senin doğumgünü hediyen olsun demem onun gibi 1 ay öneceden.
Geçen ay gömlek de aldım ayakkabı da şimdiden yılbaşı hediyen olsun desem ne kadar hoş olur sizce

benim nişanlımda bana 2 yıl hiç bişey almadan kutladı ama ben ona yagdırıyorum tabi en son artık bu sene düzgün bişey yapmazsan seneye anahtarlıkla kutlarım dedim o sene almış tek taşı geldi :KK70: :KK70: :KK70:

Orijinal fiyatı o kadar diye demiştim

Adamın parası olmadığı halde sana pahalı bir parfüm almış
Sen yanlış düşünüyorsun
Romantik ve sana hediye alabilecek durumda bir erkek istiyorsan sevgilinden ayrılıp ona göre biriyle ilişkiye başla
Çünkü çıktığın çocuk senin maddi manevi beklentilerini karşılayacak biri değil
Sen anlayışlı olmadığın sürece karşı taraf fedakar olmaz canım

Hayır hayırr parfüm 200-250 tl değil orjinali o kadar.
Şimdi şöyleki sevglim beni aradı 1 ay önce falan aşkım senin istediğin o parfümden buldum hemde orijinal diyince ben dedim Allahhh alma sakın o kadar para verme sakın, utandım çnkü tabii aklıma ne doğumgünü geliyor ne başka bişey günlük bir hediyeye o kadar para vermesini istemedim. Israr ettim ama aldım dedi. Çok sevndim ama bir o kadarda mahcup oldum.
Sonra fotosunu attı baktım orj. değil taş çatlasın 50 tl üzernnde tester yazıyor onun üstüne bide demez mi buda doğumgünü hediyen olur artık diye sinirimden deliye döndüm... Ya bende parfüm aldım ona yada başka şeyler ama önceden alıp da al bu sevgililer günü hediyen olsun madem aldım bi özel günün yerine olsun mantığında düşünmedim. Onun yaptığı da oydu
Bizim aramızda önceden alma olduğu için ben yadırgamadım ;)

Yaaa tabiki onun keyfi de başka ama biz uzaktayız insan sevildiğini öenmsendiğini bilmek istiyor.
Ben mesela sadece özel günlerde hediye almam daha doğrusu gayet normal bigünde ona birşeyler alırım sürekli adına da hediye demem. Aramızdaki ilşki öyle ben öyle görüyorum en azından. Ayakkabı alırım sana hedie aldım demem bile beğendim aldım derim , yada kendime alışverişe çıkınca mutlaka önce ona birşeyler bakarım.
Kısacası bir parfüm alıp da al buda senin doğumgünü hediyen olsun demem onun gibi 1 ay öneceden.
Geçen ay gömlek de aldım ayakkabı da şimdiden yılbaşı hediyen olsun desem ne kadar hoş olur sizce

biz doğum günü harici özel günlerde hediye almıyoruz yılbası yıl dönümü sevgililer günü vs hiç bi şekilde hediye istemiyorum sacma geliyo bana.
ama durumu musait değilse de yapcak bişey yok borcu vardı sanırım yanlış hatırlamıyosam sıkışık zamandaysa hoş gör belki sonradan telafi eder.
ayrıca o kadar hediyeye de alıştırma derim sonradan yüzsüzleşebilir erkekler şımarmaya müsait

Back