• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum günü meselesi

Kamrhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
1.471
384
73
26
Hanımlar normalde çok alınganlık yapmam ama hamilelik hormonlarından mıdır bilemiyorum. Eşimin doğum günü Ocak ayındaydı ben eşimi çok şık bir restoran a yemeğe götürdüm süpriz yaptım. Özel günlere verdiğim önemi biliyor. Benimde doğum günüm bu hafta birdahaki ay hem tanışma yıldönümümüz hem kızımın doğum günü. Ben doğum günümde çağrıldığımız iftar davetini reddettim belki süpriz yapar onu kırmış olmamak için ama eşim bana o gün iftarı kabul etseydin daha iyi olurdı dedi ona çaktırmadım ama biranda baya ağladım kendi kendime. Bu hamilelik herhalde benim duygusal yaptı epey. Ben ondan süpriz beklerken o ise o güne biruere davete giymek istedi siz olsanız ne düşünürdünğz

Güncelleme; eşim eve kocaman güllü teraryum ve yenilebilir çiçek çikolata gönderdi. Yemek konusuna da gelince dışarıda sürekli yemek yediğimiz için dışarıya iftara gidebiliriz demiş 😀

Son düzenleme:
Şahsen ben de kırılırdım.
Siz özenip onun doğum günü için düşünmüş birşeyler yapmışsınız.
Belki Ramazan ayında olduğunuz için bir plan yapmamış olabilir mi?
Ramazan dan sonra bir plan yapmayı düşünüyor olabilir mi?
Beklentide olmanız normal, ama çok üzmeyin kendinizi belki bir gerekçesi vardır.

Şahsen ben de kırılırdım.
Siz özenip onun doğum günü için düşünmüş birşeyler yapmışsınız.
Belki Ramazan ayında olduğunuz için bir plan yapmamış olabilir mi?
Ramazan dan sonra bir plan yapmayı düşünüyor olabilir mi?
Beklentide olmanız normal, ama çok üzmeyin kendinizi belki bir gerekçesi vardır.
Geçen sene özel günler üst üste geldiği için maddiyatta sıkıştığını söyleyerek doğum günüm ve yıldönümümüzü aynı anda kutlayacağını söylemişti öyle yapmıştı bu sefer yarın doğum günüm olduğu halde böyle uaptın

Yani diyorum ya belki kafasında birşey vardır.
Sonuçta yarın diyorsunuz, belki siz anlamayın diye öyle davrandı.
Eğer yarın birşey yapmazsa, siz de fazla büyütmeden konuşursunuz onunla olmadı.

Oruç haliyle unutmuştur belki. . Çaktırmadan yarın benım doğum günüm şarkısı mırıldanın ağzınızın ıcınde güya onu görmemiissinizde kendı kendınize
🤣benım oğlan öyle yapıyor 🤣

Canım işte o yapmalı bunlar erkeğin yapacağı şeyler.
Sen alacaksın bir cüzdan ya da bir saat koyacaksın önüne bitti gitti
Ya da en fazla sweat pantolon falan yani basit düşün erkekler için 😁
Evet, hatta üstüne konu sahibi şık bir yemeğe götürdüğünde giden para için doğmaz olaydım bile diyor olabilir. Neden çünkü erkek😂

Hanımlar normalde çok alınganlık yapmam ama hamilelik hormonlarından mıdır bilemiyorum. Eşimin doğum günü Ocak ayındaydı ben eşimi çok şık bir restoran a yemeğe götürdüm süpriz yaptım. Özel günlere verdiğim önemi biliyor. Benimde doğum günüm bu hafta birdahaki ay hem tanışma yıldönümümüz hem kızımın doğum günü. Ben doğum günümde çağrıldığımız iftar davetini reddettim belki süpriz yapar onu kırmış olmamak için ama eşim bana o gün iftarı kabul etseydin daha iyi olurdı dedi ona çaktırmadım ama biranda baya ağladım kendi kendime. Bu hamilelik herhalde benim duygusal yaptı epey. Ben ondan süpriz beklerken o ise o güne biruere davete giymek istedi siz olsanız ne düşünürdünğz
Nefret ediyorum bu öküzlerden ya. Aklında tutman gereken 2 3 gün var, onu da beceremiyorsun. Haklısınız alınmakta

Back
X