Merhaba kızlar,
Bu haftasonu benim doğum günüm, ne zamandır aklımda olmasına rağmen yapılacak işler vs. gözümde büyüyordu...
Nişanlımın ailesi, teyzeleri, abisi, ve daha sayamadığım bir çok insan doğum günümü kutlamak için bize gelecekler.
Haliyle bizde annemle birşeyler hazırlayacağız. Benim ve annemin düşündüğü yapılacaklar aşağıdaki gibi...
Yorumlarınızı bekliyorum kızlar, Pazar günü gelecek misafirler, o yüzden yarına kadar netleştirmem gerek şu menüyü...
Sizlerden de fikir rica ediyorum... Şimdiden teşekkürler...
Annemin yapacakları
Benim yapacaklarım
Çay, meşrubat vs. olacak yanında.
Misafirler gündüz gelecekler...
Sizler ne düşünüyorsunuz? Sizce yeterli olur mu?
Kaç kişi gelecekler bilemiyorum ama sadece benim ailemden 10 kişi olacağız, nerden baksanız 30 - 35 kişi oluruz toplamda. (nişanlımın ailesi kalabalıktır biraz)
Yorumlarınızı bekliyorum!!!
Bu haftasonu benim doğum günüm, ne zamandır aklımda olmasına rağmen yapılacak işler vs. gözümde büyüyordu...
Nişanlımın ailesi, teyzeleri, abisi, ve daha sayamadığım bir çok insan doğum günümü kutlamak için bize gelecekler.
Haliyle bizde annemle birşeyler hazırlayacağız. Benim ve annemin düşündüğü yapılacaklar aşağıdaki gibi...
Yorumlarınızı bekliyorum kızlar, Pazar günü gelecek misafirler, o yüzden yarına kadar netleştirmem gerek şu menüyü...
Sizlerden de fikir rica ediyorum... Şimdiden teşekkürler...
- Güzel bir doğum günü pastamız olacak...
- Dışardan su böreği söyleyeceğiz
Annemin yapacakları
- Yaprak Sarması
- Çarşaf Böreği
Benim yapacaklarım
- Kereviz Salatası
- Kısır
- Muffin (top kek)
- Tuzlu Kurabiye (çatal tarifinden yapayım diyorum)
Çay, meşrubat vs. olacak yanında.
Misafirler gündüz gelecekler...
Sizler ne düşünüyorsunuz? Sizce yeterli olur mu?

Kaç kişi gelecekler bilemiyorum ama sadece benim ailemden 10 kişi olacağız, nerden baksanız 30 - 35 kişi oluruz toplamda. (nişanlımın ailesi kalabalıktır biraz)
Yorumlarınızı bekliyorum!!!