Meraba canim. Seni anliyorum. Ben izmirde yasiyorum. Evlenirken esim buca diye bi laf etmisti. Mustakil ev istiyorduk ev fiyatlari daha uygundu ve ailesi orda. Tek sartim da bucada oturmamakti. Beni suan ustumdeki kiyafetle orda sokaga cikarabiliceksen gidelim tutalım ev dedim. Hatta evlenmem diretirsen demistim

ben farkli semtte yasiyordum cadde ustunde hersey elimin altinda ve millete karismayan bir yerdi. Velhasil bornovada karara kildik, onun isi benim uni burdaydi, evlendigimizden beri burda yasiyoruz. Bir sehrin farkli semtlerinde dahi cevre insanlar bakis acisi farkliyken sen bir de sehir degistirmissin. Kendin gb insan bulamiyorsun kendin gb giyineniyorsun, etrafinda seni oyaliycak mutlu edicek seyler yok. Bunalim sebebi tabiki ama en azindan kalici degilsin. Bunu kendine surekli hatrlat ve firsata cevir. Kpss hazirlaniyormussun ona agirlik ver. Guzellik merkezi vs yoksa al urunlerini evde kendine bolca zaman ayir. İnzivaya cekil kisacasi. Nasilsa bir gun biticek. Umarim cok daha mutlu olucagin bir yere tayini olur esinin