Dogru sütyen bedenimizi bulmak için yapılacaklar...

göğüs altım 75. kendim ölçtüğüm kadarıyla. herhalde doğrudur. bu ölçü yeterliyse iyi. ayyıldızdı seninki sanırım. önden açmalı. ben de ondan alırım muhtemelen.

göğüs altım 75. kendim ölçtüğüm kadarıyla. herhalde doğrudur. bu ölçü yeterliyse iyi. ayyıldızdı seninki sanırım. önden açmalı. ben de ondan alırım muhtemelen.

Evet,önden kopçalı olanlar çok rahat oluyor.Ay yıldızın sporcusu gerçektende çok rahat.Özellikle ameliyat sonrası için üretilmiş.80 Beden alabilirsin biraz rahat olsun dersen,75 bedeni sıkabilir

Sporcu sütyeni ergenomik kullanımlı telsiz sutyen, Merly Microfible, teninizi serin ve kuru tutar. Yoga, yürüyüş, fitness, aerobik, estetik sonrası için en ideal sütyen. % 80 PL %20 Lycra

bende olcumu tam olarak bilmeyenlerdenim cok tesekkurler paylasim icin

B cup gögüs normal,ideal bir boyuttur.Gögüs altınız 71cm ise zayıfsınız anladıgım kadarıyla Bence küçük gögüsleriniz yok,olması gereken ideal boyuttalar

Çok çok teşekkür ederim büyük göğüsleri daha çok seviyorum belki yaş ilerledikçe yaptırabilirim. Tekrar size uğrarım

bir çoğumuz cup detaylarını bilmiyorduk, zira ben bu güne kadar hiç gerçek ölçüm olan sütyen kullanamamıştım ki hep büyük gösteren dolgulu sütyenlerle ilgilenmekten diğer detayları gözüm görmedi.. paylaşımın için çok teşekkürler arzum, en kısa zamanda normal sütyene geçtiğimde ben de gerçek bedenime uygun olanını hemen deneyip alıcam, az kaldı :)

kızlar benim alt 83 ucu 90 üstte 88 geliyor ölçümü anlayamadm vede üstte dolgun görünmesi için ne tarz sütyen kullanmam gerekr

kızlar benim alt 83 ucu 90 üstte 88 geliyor ölçümü anlayamadm vede üstte dolgun görünmesi için ne tarz sütyen kullanmam gerekr

muhtemelen 85 c.
bu konu başlığını okumamışsın belli. ilk sayfalardan itibaren oku. bir sürü güzel anlatım var, görsellerle zenginleştirilmiş.

Canım dogru sütyen bedenin 85 b...Ama 80 beden sütyen kullanırsan 80 c cup sütyende olur.Alttan destekli,yarım kesim sütyenler tercih edersen üst lobun daha dolgun görünür

Canım dogru sütyen bedenin 85 b...Ama 80 beden sütyen kullanırsan 80 c cup sütyende olur.Alttan destekli,yarım kesim sütyenler tercih edersen üst lobun daha dolgun görünür

Aynen katılıyorum Arzum'cuğuma alttan destekli sütyenlerde harika bir göğüs dekoltesi oluyo.Yarım kesim sütyende balcony tarzı oluyomuş incilya arkadaşımız önermişti banada denedim göğüsleride dolgun gösteriyo.Ayrık olan göğüslerimde birleşiyo.Ben de bu bedenler konusunda bişey anlamadım Şişli'de mağazaya gittim bir bedenlere bakıyorum bir kendi göğüslerime hangisi oluyo bilmiyorum ancak deneme yanılma yöntemiyle alacam demekki.Göğüs altım 80 e yakın geliyo göğüs ucundan 90 cm oluyo burdaki ölçümlerde 80 b cup çıkıyo.mağazada 80 b ye bakıyorum gözüme küçük geliyo mağazadaki bayanda 85 size iyi olur diyo kafamı karıştırdılar almadan çıktım bende.

ayy onlarda herşeyi bilirler ya değiştrme şansın yok mu acaba öyle bişey olsa çok iyi olur

zayıf biri olmama karşın göğüslerimin iri oluşu hep problem oldu.şimdi de ölçü işini anlamadım,evet bu kadar açık anlatılmasına rağmen

göğüs altı ölçüm 76,
göğüs ölçüm 92

evet baya ciddi fark var:))burdaki otomatik hesaplayıcıya göre 80b(ki bu kesinlikle mümkün değil), sizin anlatımınıza göre de 80c oluyor.
ama benim göğüslerim 85c den taşıyor bazen:26:
ne takacağım ki benbütün ömrüm koca göğüslerimi taşımakla geçti böyle

Canım otomatik hesaplayıcı sonucu yanlış çıkarıyor.O benim paylaştıgım bir hesaplayıcı degil zaten.Site eklemiş Benim anlatımıma göre hsaplamalar dogru sonuç çıkarıyor.

Şimdi senin sorununa gelelim.Eger dogru ölçü aldıysan abiki dogru sütyen bedenin 80 c cuptır.Eger kesim olarak yada dolgulu detekli bir model tecih ediyorsan gögüslerinde taşma olabilir.Sana tavsiyem sana en yakın bi Boyner magazasın gidip 80 c beden sütyen denemen olacaktır Eminimki bu magazadaki sütyen modellerinde sana uygun sütyeni bulacaksın..Sevgiler..

teşekkür ederim.
hem burda Boyner vardı da ben mi gitmedim(((((nedense smile ekleyemiyorum:)

teşekkür ederim.
hem burda Boyner vardı da ben mi gitmedim(((((nedense smile ekleyemiyorum:)

Canım nerede oturuyorsunki sen Hmm...Sana önerecegim başka iç çamaşırı magazalarıda olabilir ama :44: Kafam karıştı şimdi..

özel mesaj attım sana arzum,mesaj kutun dolmuş,gidemedi,yolda kaldı haberin olsun

Gerçekten güzel açıklamışsınız da şunu unutuyoruz kalıplar değişiyor hele ki kalitesiz markasız sütyenlerde adamlar kafalarına göre yapmış resmen. ben 85ten 105e kadar bir sürü sütyeni aynı dönemde giydim :) deneyip almak en uygun çözüm geliyor bana hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…