Arzumcum gögüs alt ölcmümü ölçmüştüm 73 cm geldi. 75 oluyorum o zaman. gögüs üstten ölçmedim ama büyük ihtimal A dır. la senzanın ful destek 36Aolanını kullanıyorum
Eve gidince gögüs ucundan tutarak ölç bakalım kaç cm çıkacak? La Senzadaki bayanlar zaten genelde sütyen denemesinden önce ölçüm yaparlar ve ona göre sütyen bedeni verirler.Sanada ölçüm yaparak sütyen bedeni verdiyseler evet dogrudur..36 A sütyeni kullanıyorsan A cup sın canım..İnşallah ameliyatla iki beden büyütülebilir canım.Sonuçta C cup gögüslerin olur ve yakalaşık görüntüyü,sonucu veren bir link gönderecegim şimdi sana özel mesajla..Burada ameliyat öncesi A cup olupta ameliyat sonrası C cup olan bayanların gögüs fotograflarını göreceksin..Begendigin fotografın üzerini tıklarsan hastaya kaç cc protez takıldıgı bilgisine ulaşabilirsin.. İyi seyirler
Eve gidince gögüs ucundan tutarak ölç bakalım kaç cm çıkacak? La Senzadaki bayanlar zaten genelde sütyen denemesinden önce ölçüm yaparlar ve ona göre sütyen bedeni verirler.Sanada ölçüm yaparak sütyen bedeni verdiyseler evet dogrudur..36 A sütyeni kullanıyorsan A cup sın canım..İnşallah ameliyatla iki beden büyütülebilir canım.Sonuçta C cup gögüslerin olur ve yakalaşık görüntüyü,sonucu veren bir link gönderecegim şimdi sana özel mesajla..Burada ameliyat öncesi A cup olupta ameliyat sonrası C cup olan bayanların gögüs fotograflarını göreceksin..Begendigin fotografın üzerini tıklarsan hastaya kaç cc protez takıldıgı bilgisine ulaşabilirsin.. İyi seyirler
Sayfa çok gerilerde kalmış..Kızlar,bu konuda anlattıgım biçimde dogru olarak ölçülerinizi alırsanız gerçek sütyen bedeninizi ögrenebilirsiniz.Sizin gögüs büyüklügünüzüde cup olarak ögrenirsiniz tabiSayafanın ilk başında benim ilk anlattıgım biçimde yapın ama,sonradan eklenen diger ölçme teknikleri yada otomatik ölçme yapan link yanlış sonuç çıkarıyor.İsteyen çıkan sonucu buraya yazar ve bende yardımcı olurum hesaplama konusunda
Sevgiler,keyifli,yararlı paylaşımlar...
merhabalar.. yerli markalarda neden 70 B beden yok ve Buradaki karşılığı ne olurdu ?
selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım benim göğüs altım 74 göğüs üstüm ise 84 şimdi ben 75b kullanmalıyım doğru mu?
merhabalar.. yerli markalarda neden 70 B beden yok ve Buradaki karşılığı ne olurdu ?
Yolluyorum canım
arzuncum bende merak ettim bana da yolla canım benim doktor asistanı gibisin valla
benim gögüs altım 85 gögüs üstü 101 ne 85 c oluyo galiba bi denicem bakalım nasıl olcak
Evet canım,85C doğru sütyen ölçün
senide yordum canım saol
Evet canım,85C doğru sütyen ölçün
senide yordum canım saol
Yok canım,ne yorulmasıBirşey degil
ben de bu seneye kadar hep yanlış sütyen ölçüsü kullanmışım,daha geçen nisanda öğrendim.ben cup ölçüsüyle sırt ölçüsünü tam tersi olarak biliyormuşum,bu yüzden hiç bedenime uygun sütyen bulamazdım.cup küçük gelirdi,sırt da geniş.neyse ki bu sene öğrendim bi iç çamaşırı satan bayandan.kimse de bana açıklayıcı bi şekilde denetmemişti,şükür ki şu an çok rahatım.insanın içi rahat olunca dışı da güzel oluyor ^_^ benim ki de 75C...