zayıf biri olmama karşın göğüslerimin iri oluşu hep problem oldu.şimdi de ölçü işini anlamadım,evet bu kadar açık anlatılmasına rağmen
göğüs altı ölçüm 76,
göğüs ölçüm 92
evet baya ciddi fark var:))burdaki otomatik hesaplayıcıya göre 80b(ki bu kesinlikle mümkün değil), sizin anlatımınıza göre de 80c oluyor.
ama benim göğüslerim 85c den taşıyor bazen:26:
ne takacağım ki benbütün ömrüm koca göğüslerimi taşımakla geçti böyle
aynen anım bana 80b çıktı ama ne 80i benim 85 de her taraftan fışkırır.çoğu 90 bile küçük geliyor.kalıbı büyük 90 veya 95 alıyorum.
otomatik sütyen bedeni ölçme linki varmış. deneyeyim dedim. verilen bilgilerle çelişiyor ama.
Çalışıyor evet ama sonuç farklı çıkıyor.Bana göre ve yapan birçok arkadaşa görede yanlış çıkıyor..Benim anlattıgım biçimde yapılan ölçülerle gerçek sütyen bedeni çıkıyorDene bak
bence de yazılanlar gerçek bilgi. moral bozmak için konulmuş olmasın o link? (şaka yapıyorum)
Öncelikle çok güzel bir bilgi paylaşmışsınız teşekkür ediyorum.Yazıyı okuyunca yıllardır yanlış sütyeni kullanmış olduğumu anladım ama ben 90 beden kullanıyorum ve ona bile zor sığıyo göğüslerim. Ama beden olarakda geniş oluyo çok sarmıyo aldıklarım. Burdaki ölçülere göre 80 B çıktı. Sizce şimdiye kadar 90 kullanan birine 80 B olur mu? en kısa zamada denicem bunu :))
Yazılan bilgilere göre yaptım .Dolgusuz kullanıyorum
:)) İlahi yaprak :)) Zaten ben ilgili mercilere ilettim otomatik hesaplamanın yanlış sonuç verdigini,kaldırın dedim ama... Yok,kaldırmadılar...Dedigim gibi boşverin onu,digerine bakın)
Göğüs altı 78 gögüs 90
Yeterince anlasılır bir dille anlatmışsın, tesekkurler.
Deneme yanılma yontemiyle 85 B nin bana en uygun camasır olduguna karar vermiştim. Taa ki 2 dogum ve sag mememi kaybedene kadar. Simdi ne yalan söyliyeyim. 75 lere felan dustu, ve hiç kaliteli / istekli camasır almıyorum.(( Pazardan, ordan burdan idare ediyorum. Hayırlısı ile su mememi bi yaptırayım ilk işim senin verdigin sekilde olcumu alıp eskiden oldugu gibi en güzel en cici camasırlara tekrar kavusmak olacak... :))
Dediğiniz gibi 80 c aldım :) c olması çok iyi ama çevresi tam bedene göre. en sona takıyorum birde ben biraz daha sıkı tutsun istiyorum acaba 75 c alsam nasıl olur ki oda küçük mü gelir
Dediğiniz gibi 80 c aldım :) c olması çok iyi ama çevresi tam bedene göre. en sona takıyorum birde ben biraz daha sıkı tutsun istiyorum acaba 75 c alsam nasıl olur ki oda küçük mü gelir
bir de bize göre imal etseler. 70 B gibi görünüyor. ben 75 B alıyorum. bazen çok güzel oturuyor bazen de cup biraz bol geliyor. markadan markaya fark ediyor.