Dogru sütyen bedenimizi bulmak için yapılacaklar...

zayıf biri olmama karşın göğüslerimin iri oluşu hep problem oldu.şimdi de ölçü işini anlamadım,evet bu kadar açık anlatılmasına rağmen:KK9:

göğüs altı ölçüm 76,
göğüs ölçüm 92:KK53:

evet baya ciddi fark var:))burdaki otomatik hesaplayıcıya göre 80b(ki bu kesinlikle mümkün değil), sizin anlatımınıza göre de 80c oluyor.
ama benim göğüslerim 85c den taşıyor bazen:26:
ne takacağım ki ben:KK17:bütün ömrüm koca göğüslerimi taşımakla geçti böyle :KK25:

aynen anım bana 80b çıktı ama ne 80i benim 85 de her taraftan fışkırır.çoğu 90 bile küçük geliyor.kalıbı büyük 90 veya 95 alıyorum.

aynen anım bana 80b çıktı ama ne 80i benim 85 de her taraftan fışkırır.çoğu 90 bile küçük geliyor.kalıbı büyük 90 veya 95 alıyorum.

Konunun ilk başında anlatıldıgı şekilde ölçünüzü düzgün bir şekilde alın ve bir yere not edin..Otomatik ölçümü yapmayın ,yanlış çıkıyor.Yada isterseniz sonuçları buraya yazın yardımcı olalım :KK34:

otomatik sütyen bedeni ölçme linki varmış. deneyeyim dedim. verilen bilgilerle çelişiyor ama.

otomatik sütyen bedeni ölçme linki varmış. deneyeyim dedim. verilen bilgilerle çelişiyor ama.

Çalışıyor evet ama sonuç farklı çıkıyor.Bana göre ve yapan birçok arkadaşa görede yanlış çıkıyor..Benim anlattıgım biçimde yapılan ölçülerle gerçek sütyen bedeni çıkıyor :KK34: Dene bak :KK34:

Çalışıyor evet ama sonuç farklı çıkıyor.Bana göre ve yapan birçok arkadaşa görede yanlış çıkıyor..Benim anlattıgım biçimde yapılan ölçülerle gerçek sütyen bedeni çıkıyor :KK34: Dene bak :KK34:

bence de yazılanlar gerçek bilgi. moral bozmak için konulmuş olmasın o link? (şaka yapıyorum)

bence de yazılanlar gerçek bilgi. moral bozmak için konulmuş olmasın o link? (şaka yapıyorum)

:)) İlahi yaprak :)) Zaten ben ilgili mercilere ilettim otomatik hesaplamanın yanlış sonuç verdigini,kaldırın dedim ama... Yok,kaldırmadılar...Dedigim gibi boşverin onu,digerine bakın :KK66:)

Öncelikle çok güzel bir bilgi paylaşmışsınız teşekkür ediyorum.Yazıyı okuyunca yıllardır yanlış sütyeni kullanmış olduğumu anladım ama ben 90 beden kullanıyorum ve ona bile zor sığıyo göğüslerim. Ama beden olarakda geniş oluyo çok sarmıyo aldıklarım. Burdaki ölçülere göre 80 B çıktı. Sizce şimdiye kadar 90 kullanan birine 80 B olur mu? en kısa zamada denicem bunu :))

Öncelikle çok güzel bir bilgi paylaşmışsınız teşekkür ediyorum.Yazıyı okuyunca yıllardır yanlış sütyeni kullanmış olduğumu anladım ama ben 90 beden kullanıyorum ve ona bile zor sığıyo göğüslerim. Ama beden olarakda geniş oluyo çok sarmıyo aldıklarım. Burdaki ölçülere göre 80 B çıktı. Sizce şimdiye kadar 90 kullanan birine 80 B olur mu? en kısa zamada denicem bunu :))

Canım yazılan bilgilere göremi ölçüm yaptın yoksa otomatik ölçücüylemi yaptın? Daha önce kullandığın sütyen dolgulumuydu yoksa dolgusuzmu??

Göğüs altı 78 gögüs 90

Evet canım.Dogru sütyen bedenin 80 B cup.. Ama sütyen denerken kesiminede dikkat et.Sana Boynerden sütyen denemeni öneririm.Sana dogru kesim olan sütyeni oradaki görevli arkadaşlar tavsiye edecektir.Bu konuda çok tecrübeli ve bilgililer :KK34:

Yeterince anlasılır bir dille anlatmışsın, tesekkurler.

Deneme yanılma yontemiyle 85 B nin bana en uygun camasır olduguna karar vermiştim. Taa ki 2 dogum ve sag mememi kaybedene kadar. Simdi ne yalan söyliyeyim. 75 lere felan dustu, ve hiç kaliteli / istekli camasır almıyorum. :KK43:(( Pazardan, ordan burdan idare ediyorum. Hayırlısı ile su mememi bi yaptırayım ilk işim senin verdigin sekilde olcumu alıp eskiden oldugu gibi en güzel en cici camasırlara tekrar kavusmak olacak... :))

gcmıs olsun RABBIM saglık versın

Dediğiniz gibi 80 c aldım :) c olması çok iyi ama çevresi tam bedene göre. en sona takıyorum birde ben biraz daha sıkı tutsun istiyorum acaba 75 c alsam nasıl olur ki oda küçük mü gelir

Dediğiniz gibi 80 c aldım :) c olması çok iyi ama çevresi tam bedene göre. en sona takıyorum birde ben biraz daha sıkı tutsun istiyorum acaba 75 c alsam nasıl olur ki oda küçük mü gelir

göğüs altı 78 ise 80 beden almanız gerek. göğüs üstü ölçünüzle göğüs altı ölçünüz arasındaki fark 12 olduğu için B cup kullanmanız gerek. 80B sizin ölçünüz.
sütyen kemeri sırtınızı eşit sarmalı. sırt kısmı yukarda, göğüs altı kısmı aşağıda olmamalı. sırt, omuz ağrınız olur ve sağlıklı değil.

Kız ben sana 80 C demedimki :KK9: C cup gögüs boşlugunu iyi doldurduysa tamam..80 beden sütyeni en son kancaya takıyorsan ilerisinde o yıkandıkçada gevşeyecek ve bol gelecek.O yüzden 75 C sütyen dene istersen :KK34: İlk aldıgınız sütyenin kancası ilk kancaya takılması gerek.Zamanla daha sıkmak zorunda kalıyorsunuz dedigim gibi,yıkandıkça lastikleri gevşiyor..Küçük gelmez canım.yani gögüs büyüklügü C olacak yine bedeni küçülteceksin sadece :KK34: Deneyince yine yaz buraya bakalım nasıl olacak... :KK34:

bir de bize göre imal etseler. 70 B gibi görünüyor. ben 75 B alıyorum. bazen çok güzel oturuyor bazen de cup biraz bol geliyor. markadan markaya fark ediyor.

bir de bize göre imal etseler. 70 B gibi görünüyor. ben 75 B alıyorum. bazen çok güzel oturuyor bazen de cup biraz bol geliyor. markadan markaya fark ediyor.

Canım piyasada,pazarda satılan sütyenlerin bedenleri zaten tuhaf..Hepsi B cup.Gögüs büyüdükçe bedeni büyütüyorlarki bu yanlış bir şey :KK19: Sizin beden ölçünüz farklıdır,gögüs büyüklügünüz bedeniniz farklıdır.Bu seferde yanlış beden sütyen kullanılıyor ve gögüs sütyen içinde rahat oturtulmuyor.Ya biryerlerden fırlıyor yada içinde kayboluyor..

Büyük,markalı sütyen satan yerleri tercih edin..Boyner birçok markayı satan bir yer mesela buraya bir göz atın,reyon personelleri bilinçli bayanlar.Size bedeninize göre sütyen tavsiye edeceklerdir..,Ay yıldız,Kom,La senza,Magıc Form gibi magazalardada ölçüm yapılarak bedeninize göre sütyen veriliyor :KK34:
Bilginize :KK42:

X