Dogru sütyen bedenimizi bulmak için yapılacaklar...

günaydın, şimdiiii, beden büyüdükçe cuplar da genişliyor. yani 85in Bsi ile 90ın Ası yaklaşık olarak aynı. bedene gelince verdiğin ölçülerle 90 olman imkansız. hatta bence 81-82 olanın 80 alması daha mantıklı geliyor, nihayetinde en kaliteli sütyen bile kulanıldıkça bir miktar gevşiyor. sonuç olarak bence sen 80 B takmalısın

Canim yazina gore yaptigimda 85 B cikiyor. Otomatik olcume gore yaptigimda 90 A cikiyor anlamadim
Niye?

Benim gogus alti 81
Gogus 90

Canim yazina gore yaptigimda 85 B cikiyor. Otomatik olcume gore yaptigimda 90 A cikiyor anlamadim
Niye?

Benim gogus alti 81
Gogus 90

Canım,otomatik ölçüm yani adım1,adım2,adım3 olan ölçüm benim paylaştıgım ölçu tablisu degil.İlk verilen sisteme göre ölçüm yapmanızı tavsiye ediyorum.Site yönetimi ekleme yapmış digerlerini fakat dedigin gibi çok farklı sonuçlar çıkıyor.Canımmm,senin dogru sütyen bedenin 85 b,ama Alexus arkadaşımında dedigi gibi zamanla sütyen lastikleri gevşeme yaptıgı için 80 b cup sütyen daha iyi saracak,daha sıkı tutacaktır Sütyen bedeni büyüdükçe cup küçülür

Cook tesekkur ederim ikinizede kizlar

iyi geceler bu güne kadar inanın hiç ölçmemiştim.toparlayıcı olarak hep kom un bir sütyeni var onu kullanıyordum.şimdi içi süngerli olanından almak istiyorum ve aldığım sütyen doğru olsun istiyorum hep küçük bedenleri görünce yazmaktan çekindim ama sorıcam işte göğüs altı 107göğüs üstü 127 ben 95 veya 100 dd buldum bilmem doğrumu bir büyük beden hangi markada güzel var ve son soru göğüs arası açık yaygın duru yo oda beni rahatsız ediyor şimdi ne almalıyım sizce

günaydın, ben çoook eskiden marks&spencer minimizer kullanıyordum, çok güzel toparlayıp şekil veriyordu. bulunduğun şehirde m&s var mı bilmem ama bir dene istersen

anlatım doğru fakat doğru sütyen ölçüsü hesaplama adresi yanlış hesaplıyor. yani sırt ölçüsünü beden olarak vermiyor. sırta 75 yazsan sana 80 sütyen veriyor gibi.

anlatım doğru fakat doğru sütyen ölçüsü hesaplama adresi yanlış hesaplıyor. yani sırt ölçüsünü beden olarak vermiyor. sırta 75 yazsan sana 80 sütyen veriyor gibi.

Canım,ilk başta verilen anlatıma göre ölçum yap.Adım1,adım2,adım3 ve sütyen ölçüsü hesaplama adresi benim paylaşımım degil zaten.Farklı bir ölçüm çıkarıyor Diger arkadaşlarda bunu dikkate alsınlar

Canım,en kıssa zamanda araştırıp sana uygun olan sütyen modelini resimli paylaşacagım inşallah

benim de 80 b ameliyat olmayı düşünüyorum ah şu korkularımı bir yensem .

TAMAM canım benim bekliyorum hafta sonu bakıyım diyorum

Canım,Boyner'de toparlayıcı ve hafif dolgulu birçok sütyen çeşidi gördüm,inceledim senin için.Harika modeller var gerçektende. Mutlaka bak derim ben Ayrıca verdigin ölçüye göre doğru sütyen bendenin 105 D cup

benim de 80 b ameliyat olmayı düşünüyorum ah şu korkularımı bir yensem .

Canım,ameliyattan önce bende 75-80 b cup sütyen kullanıyordum.Ama tabi dolgulu Ameliyattan önce tek korkum istediğim gibi büyüklükte olmasa idi. Doktoruma çok güvendim,hiç korkum olmadı ve çok mutluyum. Doğru doktor ile mutlu bir sonuç almak hiçte zor değil Hadi cesaret arkadaşım

tamam hafta sonu boynerdeyim bir bakayım bulursam da hemen alıcam teşekkürler

Canım,eminimki istedigin gibi sütyeni bulacaksın Boyner'de.Çünkü çeşit bol,satıcı arkadaşlar ilgili ve çok bilgili bu konuda

komda buldum bir tane 100 d romance modeli zamanım yoktu fazla bakamadım bu hafta sonu bu iş için çıkıcam özdilek de var dı değişik marlaşar iyi araştırıcam teşekkürler

Yaş 17 sporla birlikte küçüldü göğüslerim 86.5 ken 81 düştü göğüs altı ise 75ten 71e acaba yaşıma göre küçük mü ? Uygun olan 75 B

Yaş 17 sporla birlikte küçüldü göğüslerim 86.5 ken 81 düştü göğüs altı ise 75ten 71e acaba yaşıma göre küçük mü ? Uygun olan 75 B

B cup gögüs normal,ideal bir boyuttur.Gögüs altınız 71cm ise zayıfsınız anladıgım kadarıyla Bence küçük gögüsleriniz yok,olması gereken ideal boyuttalar

ameliyattan sonra marks spencer gibi mağazalardaki bayanlar ölçümüzü alacak ve ona göre sütyen mi verecekler bize? yanlış ölçü alan olmaz değil mi?

ameliyattan sonra marks spencer gibi mağazalardaki bayanlar ölçümüzü alacak ve ona göre sütyen mi verecekler bize? yanlış ölçü alan olmaz değil mi?

Marks spencer daki ameliyat sonrası sütyenler cup lı...Ameliyattan sonra gidip alırsan ölçüne göre verecektirler tabi Zannetmem yanlış ölçü alacaklarını..Ay Yıldızın sütyeninde cup olayı yok.Sırt ölçüne göre alıyorsun.75-80 gibi Boynerin,Marks Spencer,La Senzanın,Ay Yıldızın satış elemanları işinin ehli.Dogru sütyen bedeni veriyorlar ve sütyen vermeden önce mezura ile ölçü alıyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…