- 25 Eylül 2011
- 7.430
- 11.149
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Malesef öğretmenlerin kurdugu her cümle her hareket böyle göze batıyor.Gözünüzü seveyim şu konuyu da öğretmenliğe/eğitimciliğe bağlamayın,
rica ediyorum .
Birazdan kılıçlar çekilecek,
polemikler başlayacak,
Mune gelip birilerini cımbızlayacak.
Minnet etmek gibi kurduğum cümle varmı? Getirin önüme koyun size hak vereceğim.
Yapmadigim bir eylemle suçluyorsunuz
Ah ah..beni bi tanısanız şöyle konuşmazsınoz inanın.
Maddiyat hiç düşünen biri degilim.
Konu para değil.Ama maaşını kesmesikçe gördümki o arsız davranip izin istemeye başladı nasılsa kesmiyor diye.
Buralarda maaşı kesmeyen tek işveren benim bakıcı olarak.
Hatta bi kaç hoca arkadaş bana kötü ornek oluyorsun diye sitem ettiler.
Ve fazla veriyorum haftanin 3 günü gelmesine rağmen.
Maddi manevi herseyine yetiştim inanın.
buraya sert yazmış olabilirim ama ona yazarken bu kadar kirici üslup kullanmadim.
Birebir aynisini yazmadim yani.
Son olarak sizin bana yazdiginiz bu mesajdaki üslubunuzuda sorgulayın olurmu
Bu kisiye cevap vermeyin, lütfen anlamaz. Aynı frekansta degiliz. yazdıkları sürekli arabesk yorumları, parayı lütuf gibi görmesi zaten cok zor bir hayatı olup, daha sonra iyi kötü kendince bir yerlere gelebildigini gösteriyor, bu uzaktan bile o kadar belli ki. Bu insanların benim cocuklarıma egitim verecegini düsünmek bile cıldırtıcı, o yüzden iyi kurumlar, iyi ögretmenler arastırılmalı.Siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz galiba.
Bir kap yemek ne? Sokaktaki kedi köpek hayvan mi gündelikci? Siz bunu söyleyerek o kötü bilincinizi kusuyorsunuz.
Yukarıdaki bi üye de demiş. Zaten hukukun sıkı uygulandığı bi ülke olsaydık bu konuyu acmaya cesaret etmezsiniz.
Davalardan ve verilen para cezalarından haberiniz yok. Kişinin fikri neyse zikri de o olurmuş. Hiç bi gundelikciye bi kap yemek vermez diye bir düşüncem olmadı anlayabiliyor musunuz? Sizin gibi egitimcilerden sadece utanıyorum nesiller yetistireceksiniz bir de daha kendinizi yetiştirmeden.
Lütfen basarılarınızdan bahsetmeden önce imka kurallarından da bir haberiniz olsa, zira belli bir yasa gelmissiniz ama hala soru eklerini ayırmayı dahi bilmiyorsunuz. Gercekten bu gece, beni sasırtmaya devam ediyor :))Kötü kalbe ve zihniyete sahip olan sizsiniz
Hiç aklıma gelmeyecek olan birşeyle yine suçluyorsunuz.
"bir kap yemek"deyimi yaygın bir deyim.
"onu bile düşünmezsiniz anlamında yazılmış bir deyim.
siz beni ne ile suçluyorsunuz.Bu kininiz neden?
İlçeye olan katkılarımdan çabamdan,hayvanlar ile ilgili yaptigim çalismlardan kurduğum kedi köpek evlerinden,ihtiyaç sahibi çocuklara ettiğim yardımalrdan,okumayan kız çocuklarini okumaya teşvik etmek için uğraştiğim emeklerden dolayı devlet tarafından başarı belgesi ile ödüllendirilmiş bi öğretmenim çok şükür.
Söylermisiniz sizin bugüne dek topluma ne gibi bir katkınız oldu?
Bu kisiye cevap vermeyin, lütfen anlamaz. Aynı frekansta degiliz. yazdıkları sürekli arabesk yorumları, parayı lütuf gibi görmesi zaten cok zor bir hayatı olup, daha sonra iyi kötü kendince bir yerlere gelebildigini gösteriyor, bu uzaktan bile o kadar belli ki. Bu insanların benim cocuklarıma egitim verecegini düsünmek bile cıldırtıcı, o yüzden iyi kurumlar, iyi ögretmenler arastırılmalı.
Şurda kadın kadına konuşmanın bir yandan sahur hazırlayıp hazırlık yaparken yazılan ve imla hallerini gözden kaçıran birinin mesleği neden önemli.Lütfen basarılarınızdan bahsetmeden önce imka kurallarından da bir haberiniz olsa, zira belli bir yasa gelmissiniz ama hala soru eklerini ayırmayı dahi bilmiyorsunuz. Gercekten bu gece, beni sasırtmaya devam ediyor :))
Burda da ne demek istediniğinizi anlamadım. Kimin nasıl bir hayata sahip olduğunu nasıl bilebilirsiniz ya da biz sizin nasıl bir hayata sahip olduğunuzu nerden bilelim.Tamam.Hayatta birilerinin açığını yüzüne vurmaya çalışanlardan hep uzak durdum.Çünkü sahip olamadıkları hayatın hıncını çıkarmaya çalışırlar.
Sigorta o istemedi onun yerine fazla ücret istedi.
Size son açıklamam lütfen yazmayın
Siz neden cevap verdiniz peki?Bu kisiye cevap vermeyin, lütfen anlamaz. Aynı frekansta degiliz. yazdıkları sürekli arabesk yorumları, parayı lütuf gibi görmesi zaten cok zor bir hayatı olup, daha sonra iyi kötü kendince bir yerlere gelebildigini gösteriyor, bu uzaktan bile o kadar belli ki. Bu insanların benim cocuklarıma egitim verecegini düsünmek bile cıldırtıcı, o yüzden iyi kurumlar, iyi ögretmenler arastırılmalı.
Evet beni üzen de bu zaten. Elestiri yaptıgınızda kendilerinin kıskanıldıgını düsünmeye baslıyorlar. Bu nasıl ici bos bir özgüvendir anlayamıyorum. Keske diger insanları daha fazla koruyabilsek. Ogretmenlik güzel bir meslektir ama bu meslek mensuplarını boyle görmek cok uzucu. Egitim, toplumumuzun kanayan yarası, nedeni de cok acık.Kendilerine göre bir hukuk sistemi tutturmuşlar onlara göre mantıklı neyse o çünkü. Yasal haklarını bilmeyen insanlar boyle eziliyor işte. Burada da duyar kasiliyor şunu yaptim bunu yaptim diye. Daha yanındaki kişinin sosyal güvenliği yok:/
Hanımefendi, kimse sizi mesleginizden dolayı kıskanmıyor, kendi kendinize tribe girmeyin lütfen . Hayattaki tek basarınız ögretmen olmak anlıyorum, tebrik ederim sizi. Alıntılamayın da bi salın bizi artık. Kızınızla ilgilenin. Bir de sigortasız isci calıstırmaya kalkmayın, bir daha olabilecekleri az cok tahmin ettiginizi umuyorum.Şurda kadın kadına konuşmanın bir yandan sahur hazırlayıp hazırlık yaparken yazılan ve imla hallerini gözden kaçıran birinin mesleği neden önemli.
Hayatta mevkisine göremi insanları dinlersiniz? Aaa bak bak mimar birde ne bicim evde oturuyormj dersiniz veya doktor olacak birde sigara içiyormu dersiniz?.
Yada birde ev hanımı olacak evinin pisliğine bak diye açıkmi ararsiniz?
Ne kadar sıg birisiniz yazık şu cümlenizden nasıl bi karaketere sahip olduğunuz anlaşılıyor.Beni salmayam sizsiniz.Evet beni üzen de bu zaten. Elestiri yaptıgınızda kendilerinin kıskanıldıgını düsünmeye baslıyorlar. Bu nasıl ici bos bir özgüvendir anlayamıyorum. Keske diger insanları daha fazla koruyabilsek. Ogretmenlik güzel bir meslektir ama bu mesle
Hanımefendi, kimse sizi mesleginizden dolayı kıskanmıyor, kendi kendinize tribe girmeyin lütfen . Hayattaki tek basarınız ögretmen olmak anlıyorum, tebrik ederim sizi. Alıntılamayın da bi salın bizi artık. Kızınızla ilgilenin. Bir de sigortasız isci calıstırmaya kalkmayın, bir daha olabilecekleri az cok tahmin ettiginizi umuyorum.
Ne kadar sıg birisiniz yazık şu cümlenizden nasıl bi karaketere sahip olduğunuz anlaşılıyor.Beni salmayam sizsiniz.
Ayrıca kıskanmakla ilgili ne cümle kurdum.Neden sürekli yazmadigim ima etmedigim şeyler hakkında suçluyorsunuz.:) çok güldüm ama size.
Hayattaki tek başarim öğretmenlik değil.Bu benim hikayem.sizin hikayeniz ne peki?
Az çok tahmon ediyorum.
Neyse bende kalsın
Go Brokolis Go :))Velev ki gundelikci sonuç? Velev ki hiç başarı hikayesi yok ee?
Bakın ne diyeceğim.Bence uyuyun artık.Tanımadıgınz bir insana sürekli hakaret etmeye calısıyorsunuz, halbuki biz sizi eleştiriyoruz, üslubunuzdan dolayı, o üslup gittikce daha da kötülüsüyor, elestiri kaldıramıyorsanız, karakteriniz bu kadar hassas ise herkesten neden akıl istiyorsunuz onu anlayamadım, siz hayatınızı actınız biz de yorumladık, ama ben cok eglendim hakkını vermek lazım. Ne yapıyormusuz SİGORTASIZ İŞÇİ ÇALIŞTIRMIYORMUŞUZ. :)
sizi engelledim görmüyorum yazdıklarinizi.Hadi yatın bence yada film falan izleyin.Velev ki gundelikci sonuç? Velev ki hiç başarı hikayesi yok ee?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?