Doğru olanımı yaptım?(Bakıcım)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Malesef öğretmenlerin kurdugu her cümle her hareket böyle göze batıyor.
şurda kadın kadına sohbet in meslekle konumla ilgisi var mi?
Kimimiz doktor kimimiz mimar..
Nedir yani..

Keşke konuyu bu şekilde açmasaydınız,gerçekten çok üstten bakmışsınız gibi.Haklı olduğunuz halde kırıcı bir üslup kullanmış gibi duruyorsunuz.Böyle yazmamışsınız ama insanlar konuyu görüyorlar sonuçta.
Neyse,bence bir şans daha verin,yaşı daha küçük,belki evdekiler korkutuyordur hastalık şu bu falan diye,gelmediğin günleri keserim falan deyin.Ayrıca kreş işi bu virüs olduğu sürece bence riskli,yani çocuğum olsa en az bir sene daha bakıcıyla devam ederdim sanırım ben.

Bu kisiye cevap vermeyin, lütfen anlamaz. Aynı frekansta degiliz. yazdıkları sürekli arabesk yorumları, parayı lütuf gibi görmesi zaten cok zor bir hayatı olup, daha sonra iyi kötü kendince bir yerlere gelebildigini gösteriyor, bu uzaktan bile o kadar belli ki. Bu insanların benim cocuklarıma egitim verecegini düsünmek bile cıldırtıcı, o yüzden iyi kurumlar, iyi ögretmenler arastırılmalı.

Lütfen basarılarınızdan bahsetmeden önce imka kurallarından da bir haberiniz olsa, zira belli bir yasa gelmissiniz ama hala soru eklerini ayırmayı dahi bilmiyorsunuz. Gercekten bu gece, beni sasırtmaya devam ediyor :))

Çok sert konusmussunuz uygun değil veya maaş kesintisi söz konusu olacak demeniz yeterliydi bence ...ama şöyle bir durum var bu zor günlerde , gelme yinede maaşını vereceğim korono hafifleyene kadar insallah demeniz çok daha güzel olurdu..sonuçta siz evdesiniz maaş alıyorsunuz aynısını sizde yapsanız hayat daha güzel olabilirdi. Sizin için ve herkes için .

Nasıl yani konu kapanıyor mu bir öğretmen konusu ve hiç kimse ban yemeden konu kapanacak mı olmaz öyle şey. Öğretmenmiş hem evde maaşını alıyormuş hem de azıcık keyif yapmak için bakıcısı çağırıyormuş bak bak. Şaka bir yana haklı olmanıza rağmen haksız duruma düşmüşsünüz konu sahibi. İşi suistimal edersen yolları ayırmak zorunda kalırız deseydiniz o zaman belli olurdu çalışmaya gönlü yoksa zaten yine yapardı siz de vicdanen rahatsızlık duymazdınız.

Kendilerine göre bir hukuk sistemi tutturmuşlar onlara göre mantıklı neyse o çünkü. Yasal haklarını bilmeyen insanlar boyle eziliyor işte. Burada da duyar kasiliyor şunu yaptim bunu yaptim diye. Daha yanındaki kişinin sosyal güvenliği yok:/

Tek gelir kaynağı sizden gelen maaş madem babasi işine dönene kadar gelmesine izin verin sonra yollarınızı ayırın, evde bebek varmış sizden gelen maaş onlara ilac gibi geliyordur.

Lütfen basarılarınızdan bahsetmeden önce imka kurallarından da bir haberiniz olsa, zira belli bir yasa gelmissiniz ama hala soru eklerini ayırmayı dahi bilmiyorsunuz. Gercekten bu gece, beni sasırtmaya devam ediyor :))
Şurda kadın kadına konuşmanın bir yandan sahur hazırlayıp hazırlık yaparken yazılan ve imla hallerini gözden kaçıran birinin mesleği neden önemli.
Hayatta mevkisine göremi insanları dinlersiniz? Aaa bak bak mimar birde ne bicim evde oturuyormj dersiniz veya doktor olacak birde sigara içiyormu dersiniz?.
Yada birde ev hanımı olacak evinin pisliğine bak diye açıkmi ararsiniz?
öğretmenligimden vurmaya çalısan birine yapmam gereken açıklamayı yaptım.O kadar

Burda da ne demek istediniğinizi anlamadım. Kimin nasıl bir hayata sahip olduğunu nasıl bilebilirsiniz ya da biz sizin nasıl bir hayata sahip olduğunuzu nerden bilelim.

Siz neden cevap verdiniz peki?
Neden bana bu kininiz? Ne arabeski? ne sacmalıyorsunuz.
Kadın kadina sohbet etmek ne zamandan beri mevkiye göre oldu.
Hepiniz mesleklerinizdeki gibi davraniyorsunuz normal hayatinizda?
Uzaklaşın konumdan.
Hayatım boyunca aciz konumuna düsmedim.
Sizin yetiştireceğiniz çocuğun öğretmeni olmak istemem zaten çok yazık

Evet beni üzen de bu zaten. Elestiri yaptıgınızda kendilerinin kıskanıldıgını düsünmeye baslıyorlar. Bu nasıl ici bos bir özgüvendir anlayamıyorum. Keske diger insanları daha fazla koruyabilsek. Ogretmenlik güzel bir meslektir ama bu meslek mensuplarını boyle görmek cok uzucu. Egitim, toplumumuzun kanayan yarası, nedeni de cok acık.
Hanımefendi, kimse sizi mesleginizden dolayı kıskanmıyor, kendi kendinize tribe girmeyin lütfen . Hayattaki tek basarınız ögretmen olmak anlıyorum, tebrik ederim sizi. Alıntılamayın da bi salın bizi artık. Kızınızla ilgilenin. Bir de sigortasız isci calıstırmaya kalkmayın, bir daha olabilecekleri az cok tahmin ettiginizi umuyorum.

Ne kadar sıg birisiniz yazık şu cümlenizden nasıl bi karaketere sahip olduğunuz anlaşılıyor.Beni salmayam sizsiniz.
Ayrıca kıskanmakla ilgili ne cümle kurdum.Neden sürekli yazmadigim ima etmedigim şeyler hakkında suçluyorsunuz.:) çok güldüm ama size.
Hayattaki tek başarim öğretmenlik değil.Bu benim hikayem.sizin hikayeniz ne peki?
Az çok tahmin ediyorum.
Neyse bende kalsın

Son düzenleme:
Tanımadıgınz bir insana sürekli hakaret etmeye calısıyorsunuz, halbuki biz sizi eleştiriyoruz, üslubunuzdan dolayı, o üslup gittikce daha da kötülüsüyor, elestiri kaldıramıyorsanız, karakteriniz bu kadar hassas ise herkesten neden akıl istiyorsunuz onu anlayamadım, siz hayatınızı actınız biz de yorumladık, ama ben cok eglendim hakkını vermek lazım. Ne yapıyormusuz SİGORTASIZ İŞÇİ ÇALIŞTIRMIYORMUŞUZ. :)

Velev ki gundelikci sonuç? Velev ki hiç başarı hikayesi yok ee?

Bakın ne diyeceğim.Bence uyuyun artık.
Netflix falan izleyin.Dizide önerebilirm size ha ne dersiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…