- Konu Sahibi ManzaramDeniz
MerhabaBenim bakıcım da başlamadan önce iki hafta erteledi başlayışını. Sonra da daha 2 haftadır çalışırken gece mesaj atmış ben çok yorgunum aksırıp tıksırıyorum gelemeyeceğim diye. Bir de utanmadan ertesi gün telefonda gelin burada yatarsınız deseydiniz gelecektim diyor. Ertesi hafta kreşe verdim oğlumu. Kafam rahat etti. 2 haftada da alıştı, çok seviyordu okulunu. Bu olaylar olduğunda da oğlum aşağı yukarı 27 aylıktı.
sorumsuz insanlar her daim yarı yolda bırakır. Riske girmeye gerek yok bence. Önceki bakıcım da birçok alandan suistimal etti bizi, oğlumu aç bıraktı, bağırıp çağırıyormuş (sonradan komşular söyledi) vs ama hasta olmayayım diye çok dikkat etti, düzenli geldi vs. Ha bu sorumluluk sahibi olduğu anlamına gelmiyor tabii. Demek istediğim suistimal etmek isteyen her türlü ediyor
ek: bu arada neden bu süreçte eve gelmesine müsade ettinizki? Hem kendinizi hem bebeğinizi hem de bakıcının ailesini risk altına sokmuşsunuz. Bence bir süre izin vermeliydiniz.
Durumunuz bana referans olabilir. Yardimci olursanız sevinecegim.
27 aylik oglunuz krese basladiginda konusmasi nasıldı? Ne kadar sure kaliyordu kreste?
Tesekkur ederim.