evet ben bu adamla niye evleniyorum çünkü adam beni çoks eviyor kızımla herşeyimle kabul etmiş geçmişte olan hataları var ama herseyeden çok değer veriyor benim üstüme çok düşüyor anneside bunu yedireöiyor haklı olarak önceden ayrılmaya çok çalıstım ama olmadı işte evlili olsun dedik şimdide böyle oldu benim yüzüm gülmüyor hiç :2:
BEN adamı kandırmıyorum tamam mı sağlam evlılık temellı oturmus olsun
tamam gidiyorsa öyle gitsın kaynana elınde kalmasın da
evlenirdim işi iyi olsun yeterdi inadım annesine bırakmamak
sende ben gibisin yani sanki laf soktun gibi geldı banabende 2.evlılıgımı bekar bırıyle yaptım benımde cocugum var ustelık ılk basta onlarda bana karsılardı sonra sorunlar halloldu ve hersey olması gerektıgı gıbı oldu
hayatımı garantıye almayı hıııc dusunmemısım ben ya ne safım
bende 2.evlılıgımı bekar bırıyle yaptım benımde cocugum var ustelık ılk basta onlarda bana karsılardı sonra sorunlar halloldu ve hersey olması gerektıgı gıbı oldu
sende ben gibisin yani sanki laf soktun gibi geldı bana
bende 2.evlılıgımı bekar bırıyle yaptım benımde cocugum var ustelık ılk basta onlarda bana karsılardı sonra sorunlar halloldu ve hersey olması gerektıgı gıbı oldu
Hayatının hatasını yapmışsın nasıl istemdin tapu filan cııksss olmadı bu işte
İlk başlarda gerçekten iyiniyetle fikir istiyorsunuz sanıp saf saf akıl verimştim size. Ama yanılmışım. İnat ettiğiniz kişi evleneceğiniz, aşık olmadığınız, emeklilik primi gibi gördüğünüz kişinin annesi. Sizde duracağına annesinde durması daha mantıklı. Dilerim k.v.niz sizden dişli çıkar da evi de vermez, gerekirse tek oğluyla da bağları koparır.
Sende saflık var işte birde herşeyi kendin yapacaktın
Valla konunun başından beri ben de yaşına vererek, mağdur olduğunu göz önünde bulundurarak
yorum yaptım ama olayları tüm söylenenlere rağmen irdelemediği gibi, nasihatleri de umursamadığının
farkına vardım. Dileğim seninle aynıdır. Hadi bizlerin yaşanmışlıklarını yeterli bulmuyorsun ama bak
bu forumda nasihatlerini es geçmemen gereken isimler var. Egem ve HanımKeleşimiGetir gibi ablarımız
başlıcaları. Aynı görüşte ol ya da olma ama onların öğütlerinden sonra bir durup düşün derim ben...
Ne demişler 'Bin bilsen de bir bilene danış.' ...
bızde kırada oturuyoruz kırayı onların odemesını ıstemem lazım bence :26:
konu sahıbı tum bu olayların ıcınde nasılda bunu dusunebıldın yada neden dusundun
bende senın gıbıyım 1.evlılıgımden 2.5 yasında cocugum var 19 yasında evlendım aılem ıstemıyor dıye bosanamadım
cocugum o kısıyı tanımıyor dogum sonrası ayrıldık laf sokmadım ıstedıgın normal karsılanabılecek bır ıstek degıl
su sartlarda adam senden garantı ıstese olacak o derece
En acilinden planını devreye sok bence ödet kirayı gitsin
Ne diller döktük yok anlamıyor yinede ısrarla tapuyu istiyor
Bizlerde elşmizden gelen desteği vermek istiyoruz,ama almak istemiyorsada yapacak bişeyimiz yok maalesef..
Buna hayat tecrübesi deniyor işte...
Güzel sözlerin içinde ayracana teşekkür ediyorum kendi adıma vede egem adına sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?