Aslında tuhaftır, sizi anlayabiliyorum.
Yani insan bir kere evlenip boşanınca ve bir çocukla ortada kalınca, maddiyata daha çok yöneliyor.
Siz ilk evlilikte anladığım kadarıyla darbe yediniz. Ve ikinci evliliğimde de darbe yersem korkusu taşıyorsunuz, bunun için ilk evliliğinizde çektiğiniz sıkıntıları çekmemek için evi eşinizin üstüne istiyorsunuz. Ben size hak veriyorum.
Valla isteyen kızabilir. Şimdiden değil, ama evlendikten sonra bir ev alırsanız eğer, bence bu ortak olmalı. Bence de kayınvalide ve ya kayınpeder üstüne olmamalı.
Sonuçta siz bu adama yarın bir gün çocuk vereceksiniz , bakacaksınız her şeyi olacaksınız.
Ama şimdiden böyle şeylerin peşine düşmek biraz yanlış olmuş ve sizi yanlış tanıtmış olabilir.
Ayrıca, bitecek diye bir şeye başlanmaz diyenleri gördüm.
Boşanmış ve ya çok senelerini harcadığı birinden ayrılmış insanların gözünde her şey bir gün bitecektir, o korku hep vardır.
Ne var bunda ? Açıkçası ben evlenip boşanmadım. Annem - babam boşandıkları için, çocukken herkes ilk evliliğinin hayalini kurarken , ben "ikinci kez evlenirsem kesin şöyle yaparım" derdim.
Bu bir psikolojidir. Ve bence bu zamanda çokta doğru. Birini hiç gitmeyecek gibi sevmek daha çok can acıtıyor.