Doğru mu sizce?

evet ben bu adamla niye evleniyorum çünkü adam beni çoks eviyor kızımla herşeyimle kabul etmiş geçmişte olan hataları var ama herseyeden çok değer veriyor benim üstüme çok düşüyor anneside bunu yedireöiyor haklı olarak önceden ayrılmaya çok çalıstım ama olmadı işte evlili olsun dedik şimdide böyle oldu benim yüzüm gülmüyor hiç :2:

BEN adamı kandırmıyorum tamam mı sağlam evlılık temellı oturmus olsun

tamam gidiyorsa öyle gitsın kaynana elınde kalmasın da

evlenirdim işi iyi olsun yeterdi inadım annesine bırakmamak

İlk başlarda gerçekten iyiniyetle fikir istiyorsunuz sanıp saf saf akıl verimştim size. Ama yanılmışım. İnat ettiğiniz kişi evleneceğiniz, aşık olmadığınız, emeklilik primi gibi gördüğünüz kişinin annesi. Sizde duracağına annesinde durması daha mantıklı. Dilerim k.v.niz sizden dişli çıkar da evi de vermez, gerekirse tek oğluyla da bağları koparır.

Başarısız ve mutsuz bir evlilik üstüne ayrılıktan sonra tüm bu yaşadıklarınızdan yaptığınız
çıkarımın 'mal mülk ile hayatı garantiye almak' alması çok acı... Yaşınız gereği sevginin,
saygının ve bir ömür boyu güvenin açlığını duyuyor olmanız, ömrünüzün sonuna kadar
yaslanabileceğiniz bir dal aramanız daha mantıklı olurdu. Bir çocuğunuz var ve önceliğiniz o
olmalı. Sahte çek davasından yargılanan bir adamı hayatınıza kabul etmekte çok acelecisiniz
malesef. Hani diyorsunuz ya kimseye güvenmeyin, her an gidebilir diye. Bakın bu adam da
kendisine adledilen bu suçu işlemiş olabilir... O nedenle evin tapusunu üzerinize geçirmekte
ısrar etmenizin altında iyi niyet aramıyorum. Sizin durumunuzda olup tüm güven duygusu
yıkılmış bir bayan, bir anne olsam mahkeme sonuçlanmadan değil mal mülk meselesi, evlilik
mevzusu bile yapmazdım.

neler oluyıor bende geldım
sen kımden neyı ne sıfatla ıstıyorsun guzelım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
bende 2.evlılıgımı bekar bırıyle yaptım benımde cocugum var ustelık ılk basta onlarda bana karsılardı sonra sorunlar halloldu ve hersey olması gerektıgı gıbı oldu
hayatımı garantıye almayı hıııc dusunmemısım ben ya ne safım :28:

bende 2.evlılıgımı bekar bırıyle yaptım benımde cocugum var ustelık ılk basta onlarda bana karsılardı sonra sorunlar halloldu ve hersey olması gerektıgı gıbı oldu
sende ben gibisin yani sanki laf soktun gibi geldı bana

Hayatının hatasını yapmışsın nasıl istemdin tapu filan cııksss olmadı bu işte :30::30:

Temelleri saglam evlilikler tapulu mu oluyormus?
Bu insanın kendini kücük düsürmekten baska birsey degil!
Ben aciz, zavallı bir insanım, seninle evlenirim ama kendimi garanti altına almam lazım e malum, ayrılık olur falan.. ühüü, ühüü..
Ne kadar meraklısınız baskasının parasının, malının üstüne yatmaya?
Nasıl bir mide aklım almadı, hala da almıyor..
23 yasındasın basından bir evlilik gecmis, cahil evlenmissin ama yasadıklarından da birsey ögrenmemissin. Üstelik birde evlat sahibi olmussun, sen daha büyümemişsin ki, nasıl cocuk yetistireceksin?
Sen evliliği kimin icin yapıyorsun?
Mutlu bir yuvan olsun diye yapıyorsan ki bu kisi dogru kisi degil! beklenti icine girmezsin zaten, garanti maranti düsünmezsin.
Bu evliliği sırf o istiyor, madem benimle evlenmek istiyor karsılıgında birseyleri bana ipotek etmeli, o beni, bende istediklerimi almalıyım!
Kızınızın sokakta kalmaması icin siz birseyler yapacaksınız, el insanı ne yapsın?
Sadece 1 yas büyügüm senden sadece 1 yas..!
Kac sayfadır dil döküyoruz ama anlayana..
Tek üzüldügüm kızın!

Sende saflık var işte birde herşeyi kendin yapacaktın :16:

Hayatının hatasını yapmışsın nasıl istemdin tapu filan cııksss olmadı bu işte :30::30:

bızde kırada oturuyoruz kırayı onların odemesını ıstemem lazım bence :26:

konu sahıbı tum bu olayların ıcınde nasılda bunu dusunebıldın yada neden dusundun
bende senın gıbıyım 1.evlılıgımden 2.5 yasında cocugum var 19 yasında evlendım aılem ıstemıyor dıye bosanamadım
cocugum o kısıyı tanımıyor dogum sonrası ayrıldık laf sokmadım ıstedıgın normal karsılanabılecek bır ıstek degıl

su sartlarda adam senden garantı ıstese olacak o derece

İlk başlarda gerçekten iyiniyetle fikir istiyorsunuz sanıp saf saf akıl verimştim size. Ama yanılmışım. İnat ettiğiniz kişi evleneceğiniz, aşık olmadığınız, emeklilik primi gibi gördüğünüz kişinin annesi. Sizde duracağına annesinde durması daha mantıklı. Dilerim k.v.niz sizden dişli çıkar da evi de vermez, gerekirse tek oğluyla da bağları koparır.

Valla konunun başından beri ben de yaşına vererek, mağdur olduğunu göz önünde bulundurarak
yorum yaptım ama olayları tüm söylenenlere rağmen irdelemediği gibi, nasihatleri de umursamadığının
farkına vardım. Dileğim seninle aynıdır. Hadi bizlerin yaşanmışlıklarını yeterli bulmuyorsun ama bak
bu forumda nasihatlerini es geçmemen gereken isimler var. Egem ve HanımKeleşimiGetir gibi ablarımız
başlıcaları. Aynı görüşte ol ya da olma ama onların öğütlerinden sonra bir durup düşün derim ben...
Ne demişler 'Bin bilsen de bir bilene danış.' ...:ssz::ssz:

Bence hiç mantıklı bir istekte bulunmamışsın. Hayatını birleştirmeden hesap kitap işlerine girersen mutlu olamazsın bu çok açık. Banka dolandıran, bunun zannı üstünde olan biriyle bir ilişki yaşarken çok pembe bakmayıp iki kere düşünmek lazım.

Üstelik kayınvalidenler çok haklı. Ben de olsam kesinlikle razı olmazdım

Sende saflık var işte birde herşeyi kendin yapacaktın :16:

nısanlıyken hatırlıyormusun bır ayakkabı almayıp bır gezmeyıp ceyızıme bırsey almaya calıstıgım zamanları
Aman tanrım napıcam ben boyle arkadasım bır saflık var uzerımde gıtmıyor :)
yalnız konu sahıbının erkek arkadası cok olumlu ben kendıkımı bu konumda dusunemıyorum herhalde benı maaf ederdı

Valla konunun başından beri ben de yaşına vererek, mağdur olduğunu göz önünde bulundurarak
yorum yaptım ama olayları tüm söylenenlere rağmen irdelemediği gibi, nasihatleri de umursamadığının
farkına vardım. Dileğim seninle aynıdır. Hadi bizlerin yaşanmışlıklarını yeterli bulmuyorsun ama bak
bu forumda nasihatlerini es geçmemen gereken isimler var. Egem ve HanımKeleşimiGetir gibi ablarımız
başlıcaları. Aynı görüşte ol ya da olma ama onların öğütlerinden sonra bir durup düşün derim ben...
Ne demişler 'Bin bilsen de bir bilene danış.' ...:ssz::ssz:

:46::46::46::46:

Bizlerde elşmizden gelen desteği vermek istiyoruz,ama almak istemiyorsada yapacak bişeyimiz yok maalesef..

Buna hayat tecrübesi deniyor işte...

Güzel sözlerin içinde ayracana teşekkür ediyorum kendi adıma vede egem adına sağol canım :38::38:

bızde kırada oturuyoruz kırayı onların odemesını ıstemem lazım bence :26:

konu sahıbı tum bu olayların ıcınde nasılda bunu dusunebıldın yada neden dusundun
bende senın gıbıyım 1.evlılıgımden 2.5 yasında cocugum var 19 yasında evlendım aılem ıstemıyor dıye bosanamadım
cocugum o kısıyı tanımıyor dogum sonrası ayrıldık laf sokmadım ıstedıgın normal karsılanabılecek bır ıstek degıl

su sartlarda adam senden garantı ıstese olacak o derece

En acilinden planını devreye sok bence ödet kirayı gitsin :ssz::ssz:

Ne diller döktük yok anlamıyor yinede ısrarla tapuyu istiyor :31::31:

Sinirlerim cok bozuldu vallahi, saat kactan beri dil döküyoruz, yanlıs oldugunu vurguluyoruz nedenlerini anlatıyoruz ama yok, hala saglam evliligin temellerinin tapudan gectigini söylüyor..
Sen kendini adamın eviyle garantiye alacaksın anladık, adama ne garanti vereceksin peki?
Adam neden böyle birseyi yapsın? Maddi seyleri önemsemiyor diye herkes elinde avucunda ne varsa alsın, nasılsa önemsemiyor ne mantıgı var onda olmasının dimi..

Yok, yok daraldım ben.. :27:

Son düzenleme:
En acilinden planını devreye sok bence ödet kirayı gitsin :ssz::ssz:

Ne diller döktük yok anlamıyor yinede ısrarla tapuyu istiyor :31::31:

DİP NOT BEN ıstesem alamıyoruz yardım edın desem esımın aılesı ben emınım ıstesem benı kırmazlar bıseyle ryapmaya calısırlar

ben bunun rahatlıgıyla gule oynaya yasamaya devam edeyım konu sahıbı bende 25 yasındayım sende bılıyorsunkı herkezın kabul edemeyecegı seylerı kabul etmıs nısanlın benımde esım
bununla yetınmeyı Allaha sukretmeyı ıyı bır bır ınsan olmaya calıs
Ve ben dıyorumkı hep kendı kendıme sansın varmıs kızım senın 2 aylık evlıyım benımde esımın aılesı benı ıstemedıler agladılar nasıl olur dedıler olmaz dedıler 2-3 ay gıbı bır surecte razı oldular nısanlandık 7-8 ay nısanlı kaldık 2 ay oncede dugunumuz oldu evlendık ınan bana ben onların yureklerınde bana karsı negatıf hıc bır dusunce tasımadıklarına o kadar emınımkı
hatta cocuklarından cok esımden cok bana guvenırler benle herseylerını paylasırlar
ben mutluyum dedım ya 25 yasındayım calısıyoruz yapıcaz ınsallah once sevgı mutluluk huzur ve bırlık
diğerleri sonrakı sıralamalarda gelıyor benım ıcın bu sekılde

ve benım aılem bana cok nasıhat ettı bak kızım onların 2 gelını daha olacak sende bu sekıldesın sana bırsey eksık yaparlar yapamazlar otekılerıne yaparlar sakın alınma laf soyleme sakın kotu dusunme ve kotu seyler yapma bu aıleye sakınonları kırma yemegın yoksa undan sudan neler yapılıyor bılmıyorsan gelın beraber yapalım de dıye sureklı benı ısledı nısanlıykende sımdıde hala oyle

bundan 2 ayı geckın bır zaman once daha dugunumuz olmamıstı bır aksam kauyınpederım bana dedıkı
gecmıste yasadıgımız o surec (esım aılesıyle konusmamıstı benı ısemedıklerı zmaan) bız bıseyler dusunduk konustuk ama hıc kotulemedık ben senın yuzune ne zaman baksam suanda utanıyorum senden mahcup dusuyorum bız olup gıdıcez sen daha olgunsun baska gelınlerde olacak sen hepsını toplayıcı ol dedı

bu soylenen ve soylemeyen o gozlerden sevıncın ve sevgının ben farkındayım bunu hıc bır tapu veya araba benı ıkna edemıeycektır
ne demek ıstedıgımı anladın umarım burada bır cogu ne anlatıyor bu dıyebılır fakat bende ock huzursuz bır evlılık gecırdım basıma gelmedık kalmadı cok kucuktum ve aılesı tarafındanda sevılmedım suanda tum yaralarımı sarıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
hanımlar en başta mantıklı bir yroum yapmıştım, ancak yazdıklarını okumaya devam edince bir kurgu kokusu aldım. samimi gelmedi. o yüzden yanıt vermenin manası olmadığı kanaatine vardım.
fikrim bu yönde.

:46::46::46::46:

Bizlerde elşmizden gelen desteği vermek istiyoruz,ama almak istemiyorsada yapacak bişeyimiz yok maalesef..

Buna hayat tecrübesi deniyor işte...

Güzel sözlerin içinde ayracana teşekkür ediyorum kendi adıma vede egem adına sağol canım :38::38:

Valla her gün yattığımda hayatımın kritiğini yapıyorum gibi bir yalan söylemeyeceğim abla ama yıl
bazında yapıyorum bunu. Geçen yıl bu zamanlar aklımda neler vardı, ben neydim, önceliklerim neydi,
düşüncelerim nasıldı diye düşünüyorum arada. Ve yıl yıl değişimimi farkediyorum. Ben 1 yılda böyleysem
sizlerin tecrübelerine de elbet saygı duyarım. Yanlış bilmiyorsam neredeyse konu sahibi yaşlarında
kızın var. Senin nasihatini nasıl kulak ardı edeyim ben şimdi... Egem abla da erkek çocuk annesi...
Al işte iki yönden durum değerlendirmesi. Daha güzel kıstas mı olur?? Katılırım katılmam görüşünüze
o ayrı ama illaki irdelerim. Bence iyiki varsınız bu forumda :38::38::38:

Back