Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi doğal felaket olsa senin elinde görmek istedigin ev tapusu da gidiyor. kalıcı değil ki![]()
size birsey soyleyimmi
o 5 kuru$ için yapanlar sizden masumdur
en azindan kandirmaca yok ortada
adama buyumu yptin naptin boyle
saftrik olmu$ sana (dugunden once )yaptigi eve bizim ev diye bakiyo , naptiysan soylede bende kocama yapayim
konu sahibi arkadaşım karşındaki insanın evi, olmamış olsa evlenirmiydin bu adamla yoksa evlenmezmiydin
heah bu super olur i$teyok adamın ki de aşk değil
bence başka yerleri de dolandırcak konu sahibinin üstüne atıcak suçu :26:
BEN adamı kandırmıyorum tamam mı sağlam evlılık temellı oturmus olsun
evlenirdim işi iyi olsun yeterdi inadım annesine bırakmamak
evi sana yapinca evlilik saglammi olucakBEN adamı kandırmıyorum tamam mı sağlam evlılık temellı oturmus olsun
sevgilinizin evi ve arabasını evlenmeden kendi üstünüze mi almak istiyorsunz
şok oldum eğer doğru anladıysam pess
tamam gidiyorsa öyle gitsın kaynana elınde kalmasın da
Tövbe estafurullah tövbe tövbeee ne mal meraklısıymışsın arkadaşım sen hiç mi gözün doymaz senin aa yeter sıktın bu ne yüzsüzlük böyle
senin annen baban sana evde ne sekilde itham ettiklerini konu açarak söyledin öz olmalarına rağmen kalkmıs elalemin annesinden mal istiyorsun bide utanmadan kadıncağızla tartışmaya giriyorsun. gerçi o sevgilin olacak adamda iş yok daha ne resmiyet var ne bişi var oturmuş benımm malımın hesabını tutuyor var mı böyle bişi ya sana çoktan güle güle demesi lazımdıda işte diyorum ya tencere kapak misali birbirinizi bulmuşsunuz. cocuğuna kendi babası bakmıyor elalemin malından medet umuyorsun !! nasıl sinirlendim yarabbim ya. düşmanımın bile başına vermesin senin gibi insanı ne diyeyim !!
Biz de gurur yapıp ' beraber çalışıp , kredi ile ev alalım ' 8 yıl vade ile hemde..
Millet gitsin damdan düşer gibi hazır eve konsun arkadaş