Doğru mu sizce?

sevgilin nası bunu kabul ediyo anlamıyorum n ası bu kadar aşktan kör etmeyi başardın adamı yahu,, vallahi kv m bana gelse evi senin üstüne yapıcaz dese asla kabul etmem , acaba bu neyin kafası??

yada ben de var bi sal..klık

sevgilin nası bunu kabul ediyo anlamıyorum n ası bu kadar aşktan kör etmeyi başardın adamı yahu,, vallahi kv m bana gelse evi senin üstüne yapıcaz dese asla kabul etmem , acaba bu neyin kafası??

yok canım eğer bu akıllılıksa saf olan sadece sen değilsin :)

hepimiz safız o zaman :)

k.validem bana gelip evi senin üstüne yapacağız dese korkarım hatta bayılırım kıyamet günü mü yaklaştı diye :)

Son düzenleme:
şu kk tarihinde en anlayamadığım konu bu oldu..

bir insan nasıl olur da kendisine ait olmayan birşeyi sahiplenmek ister ve bunun için mücadele eder bunu da görmüş olduk..

Maaşallah bize :)

Bir de bunu nasıl sonuna kadar savunur onu da görmüş olduk :ssz:
Bu mallar üzerinde hakkı olduğuna inanmış, bizi de ikna etmeye uğraşıyor...
Dimağım bunu almıyor. Kimseyi kınamam, kınamak istemem. Arada girip
bakıyorum konuya ki idrak edebildi mi mevzuyu diye...

yok canım o sal.k.l.k değil olması gereken.ben kv'm evime ufak bişey aldığında bile mahcup oluyorum on kere teşekkür ediyorum.evini istediğimi düşünemiorum bile:))))

k.validem bana gelip evi senin üstüne yapacağız dese korkarım hatta bayılırım kıyamet günü mü yaklaştı diye :)

helede evlenmeden once adamda bır hasar teknık bır aksaklık bır aksılık oldugunu dusunur ırdelemeye baslardım :)))

ayrıca bu kadar ınsan burada sevgılısınden ayrılıyo yada ıstedıklerı kısılerı etkıleyemıyor cok basarılısın cok tebrıkler

Yaşadığınız kötü olaylar sizi fazlasıyla yıpratmış sanırım fakat bu konuda haksızsınız bu evleneceğiniz kişiyle annesinin arasındaki bir hesap bence karışmamalısınız, evlendikten sonra bir ev alırsa belki o da benim üstüme olsun diyebilirsiniz bilemiyorum, hayatta hiçbir şeyin garantisi yok ne yazıkki bence mutluluğunuzu kuracağınız yuvayı düşünün evi hiç vermeseler ne olur allah sağlık verdikten sonra hepsi tekrar alınır biraz daha yapıcı olabilirsiniz diye düşünüyorum, hakkınızda hayırlısı olsun

Bir ev yada maddiyat insanın garantisi olmaktan nasılda uzak şeyler.

Nedir biliyormusunuz garanti, eşinin gözündeki sevgidir,

size verdiği değerdir, insanlığıdır, merhametidir.

En büyük garanti nedir biliyormusunuz, eşinizin vicdan sahibi olmasıdır.

Tüm yaşadıklarınızlarınızdan kendinize çıkardığınız ders buysa ;

hayatta bazı şeyleri yanlış anlamış, yanlış değerlendirmişsiniz.

Son düzenleme:
Bir ev yada maddiyat insanın garantisi olmaktan nasılda uzak şeyler.

Nedir biliyormusunuz garanti, eşinin gözündeki sevgidir,

size verdiği değerdir, insanlığıdır, merhametidir.

En büyük garanti nedir biliyormusunuz, eşinizin vicdan sahibi olmasıdır.

Tüm yaşadıklarınızlarınızdan kendinize çıkardığınız ders buysa ;

hayatta bazı şeyleri yanlış anlamış, yanlış değerlendirmişsiniz.

:)) doğru zaten benimde kv evi yapayım diyosa kesin yakında deprem olucaktır ve evde depreme dayanıklı değildir durduk yere olcak iş değil :))

konu sahibi arkadaşım madem bu kadar evini dahi üstüne yapabilecek kadar seni seveni buldun ( bunlar kıstas olmaması gerek aslında ama ) elinden kaçırma derim. Sonra birlikte evde yaaprsınız arabada

nısanlıyken hatırlıyormusun bır ayakkabı almayıp bır gezmeyıp ceyızıme bırsey almaya calıstıgım zamanları
Aman tanrım napıcam ben boyle arkadasım bır saflık var uzerımde gıtmıyor :)
yalnız konu sahıbının erkek arkadası cok olumlu ben kendıkımı bu konumda dusunemıyorum herhalde benı maaf ederdı

yaa arkadaşım ne günlerdi nelerin hesabını yapardık :52:
seninki seni kesin bırakıp gider yüzüne bile bakmazdı laflarıyla döverdi seni :47:

konu sahibi arkadaş bilmiyormu bu kişiyle evlendikten sonra o insanlarla yüz yüze bakacak bilmiyormu yüzüne gülseler bile arkasından hep konuşacaklar soğuk duracaklar.
çok yanlış bir düşünce bence :20:

ben o kaynanın yerinde olsam seni oğlumun yanına yaklaştırmam evlenmemeniz için elimden geleni ardıma koymazdım.
ya varya bazen vallahi hakediyorlar bu nasıl bir mantık bu nasıl bir pazarlıktır yahu..bari sus söyleme evlenince rica etseydin eşine niyetini baştan belli etmene gerek yoktu,

çünkü annesi tavrının koydu katıyen dıye evlendıkten sonra da kötü olacağız bunun sinyali var o zaman hiç vermeyecek adamda arada kalacak donsuz kalacağız
evi olmayan d...mu...ne kötü kelimeler kullanıyorsunuz.etrafıma bakıyorum.insanlar anca emekli olunca emekli ikramiyesiyle ev almışlar.yada krediyle ay ay ödeyerek..
23 yaşındasınız daha. insanlar 45 yaşlarında bazen bir ev sahibi oluyorlar.
evleneceğiniz kişiye gelince. o dolandırmamışta akrabası dolandırmış. üstüne kalmış.ee demezlermi adama 0 evleri madem ver dolandırılan kişilere..neden haksız olarak elde edilmiş o evleri annesinin üstüne yapmış.madem kandırılmış. neden evleri kaçırıyor.neden bunlar helal mal değil ne annemi nede kendimi yakayım .vereyim kimlerii dolandırmışsa dayım demiyor..
yani oda bu işin içindede ondan demiyor.

2. El karılar daha pahalı oluyor arkadaş... biz gözümüz kapalı evet diyoruz nasıl olursa olsun yeterki beraber olalımm borç harç ne olursa olsun diyoruz..

Ama 2.ler öylemi 1 ay ev arıyorlar kaçıncı kat olsun kaç metrekare karar veremiyorlar karar verdiklerinde nikahtan önce alıyorki yarın öbürgün koca o evde hak sahibi olmasın yada koca ölürse çocukları.. oda yetmiyor üstüne para istiyor bilezik istiyor..

İstiyordaa istiyorr....

80 YAŞINDA DEDEM 2.YE EVLENDİDE ORDAN BİLİYORUM.. BU YAŞA KDR BİRİKTİRDİKLERİNİ HARCADI UTANMADI COCUKLARINDANDA PARA İSTEDİ :52:

2. El karılar daha pahalı oluyor arkadaş... biz gözümüz kapalı evet diyoruz nasıl olursa olsun yeterki beraber olalımm borç harç ne olursa olsun diyoruz..

Ama 2.ler öylemi 1 ay ev arıyorlar kaçıncı kat olsun kaç metrekare karar veremiyorlar karar verdiklerinde nikahtan önce alıyorki yarın öbürgün koca o evde hak sahibi olmasın yada koca ölürse çocukları.. oda yetmiyor üstüne para istiyor bilezik istiyor..

İstiyordaa istiyorr....

80 YAŞINDA DEDEM 2.YE EVLENDİDE ORDAN BİLİYORUM.. BU YAŞA KDR BİRİKTİRDİKLERİNİ HARCADI UTANMADI COCUKLARINDANDA PARA İSTEDİ :52:

herkesi nasıl aynı kesefe koyabiliyorsunuz..
2.el karı nasıl bir tabir Allahaşkına..:47:

dilerim siz 2.yada 3. el olmazsınız:19::19:

İstiyordaa istiyorr....

ilk evliliği olanlar sıfır kilometre mi oluyor :26:

birde " karı " kelimesi :20:

arkadaş kadın ve eşya kavramlarını karıştırmış olabilir mi?

benim bildiğim herhangi bir eşyanın 2.eli olur insanın değil !!

Son düzenleme:

bu böyle etrafımızda 2.ye evlenipp huzur için mutluluk için evlenen kimse göremiyorum benn.. bugün tv programlarında bile maddi geliri düşükse çay'a gitmiyorlar..

Bende onu anlamış değilim neden 2.ye evlenirken karşı taraftan birşey bekleniyor.. konusahibi arkadaş sevgilisi olacak adamın günlük 100 tlye calıstıgını söylemiş aylık 3.000 tl gelire en güzel evde kiradada oturursun istersen evde satın alırsın.. ama bence kadının amacı o değil ille üzerime olsun hemen olsun

Çocukla dımdızlak kalırımm falan hikayeeee

bu böyle etrafımızda 2.ye evlenipp huzur için mutluluk için evlenen kimse göremiyorum benn.. bugün tv programlarında bile maddi geliri düşükse çay'a gitmiyorlar..

Bende onu anlamış değilim neden 2.ye evlenirken karşı taraftan birşey bekleniyor.. konusahibi arkadaş sevgilisi olacak adamın günlük 100 tlye calıstıgını söylemiş aylık 3.000 tl gelire en güzel evde kiradada oturursun istersen evde satın alırsın.. ama bence kadının amacı o değil ille üzerime olsun hemen olsun

Çocukla dımdızlak kalırımm falan hikayeeee

yanlış düşünüyorsunuz..

bir insanın aç gözlü olması için ikinciye evlenmesi gerekmiyor.

ilk evliliğindede neler neler isteyenler var..

sizin gördükleriniz herkesin öyle olduğunu göstermez.
hele tv programlarını lütfen normal insanlarla kıyaslamayın orası tamamen sov dünyası bence..

Back