Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgilin nası bunu kabul ediyo anlamıyorum n ası bu kadar aşktan kör etmeyi başardın adamı yahu,, vallahi kv m bana gelse evi senin üstüne yapıcaz dese asla kabul etmem , acaba bu neyin kafası??
yada ben de var bi sal..klık
şu kk tarihinde en anlayamadığım konu bu oldu..
bir insan nasıl olur da kendisine ait olmayan birşeyi sahiplenmek ister ve bunun için mücadele eder bunu da görmüş olduk..
Maaşallah bize :)
sevgilin nası bunu kabul ediyo anlamıyorum n ası bu kadar aşktan kör etmeyi başardın adamı yahu,, vallahi kv m bana gelse evi senin üstüne yapıcaz dese asla kabul etmem , acaba bu neyin kafası??
yada ben de var bi sal..klık
yok canım eğer bu akıllılıksa saf olan sadece sen değilsin :)
hepimiz safız o zaman :)
k.validem bana gelip evi senin üstüne yapacağız dese korkarım hatta bayılırım kıyamet günü mü yaklaştı diye :)
sevgilinizin evi ve arabasını evlenmeden kendi üstünüze mi almak istiyorsunz
şok oldum eğer doğru anladıysam pess
yok canım eğer bu akıllılıksa saf olan sadece sen değilsin :)
hepimiz safız o zaman :)
k.validem bana gelip evi senin üstüne yapacağız dese korkarım hatta bayılırım kıyamet günü mü yaklaştı diye :)
nısanlıyken hatırlıyormusun bır ayakkabı almayıp bır gezmeyıp ceyızıme bırsey almaya calıstıgım zamanları
Aman tanrım napıcam ben boyle arkadasım bır saflık var uzerımde gıtmıyor :)
yalnız konu sahıbının erkek arkadası cok olumlu ben kendıkımı bu konumda dusunemıyorum herhalde benı maaf ederdı
evi olmayan d...mu...ne kötü kelimeler kullanıyorsunuz.etrafıma bakıyorum.insanlar anca emekli olunca emekli ikramiyesiyle ev almışlar.yada krediyle ay ay ödeyerek..çünkü annesi tavrının koydu katıyen dıye evlendıkten sonra da kötü olacağız bunun sinyali var o zaman hiç vermeyecek adamda arada kalacak donsuz kalacağız
2. El karılar daha pahalı oluyor arkadaş... biz gözümüz kapalı evet diyoruz nasıl olursa olsun yeterki beraber olalımm borç harç ne olursa olsun diyoruz..
Ama 2.ler öylemi 1 ay ev arıyorlar kaçıncı kat olsun kaç metrekare karar veremiyorlar karar verdiklerinde nikahtan önce alıyorki yarın öbürgün koca o evde hak sahibi olmasın yada koca ölürse çocukları.. oda yetmiyor üstüne para istiyor bilezik istiyor..
İstiyordaa istiyorr....
80 YAŞINDA DEDEM 2.YE EVLENDİDE ORDAN BİLİYORUM.. BU YAŞA KDR BİRİKTİRDİKLERİNİ HARCADI UTANMADI COCUKLARINDANDA PARA İSTEDİ![]()
2. El karılar daha pahalı oluyor arkadaş... biz gözümüz kapalı evet diyoruz nasıl olursa olsun yeterki beraber olalımm borç harç ne olursa olsun diyoruz..
Ama 2.ler öylemi 1 ay ev arıyorlar kaçıncı kat olsun kaç metrekare karar veremiyorlar karar verdiklerinde nikahtan önce alıyorki yarın öbürgün koca o evde hak sahibi olmasın yada koca ölürse çocukları.. oda yetmiyor üstüne para istiyor bilezik istiyor..
İstiyordaa istiyorr....
80 YAŞINDA DEDEM 2.YE EVLENDİDE ORDAN BİLİYORUM.. BU YAŞA KDR BİRİKTİRDİKLERİNİ HARCADI UTANMADI COCUKLARINDANDA PARA İSTEDİ![]()
herkesi nasıl aynı kesefe koyabiliyorsunuz..
2.el karı nasıl bir tabir Allahaşkına..
dilerim siz 2.yada 3. el olmazsınız![]()
herkesi nasıl aynı kesefe koyabiliyorsunuz..
2.el karı nasıl bir tabir Allahaşkına..
dilerim siz 2.yada 3. el olmazsınız![]()
bu böyle etrafımızda 2.ye evlenipp huzur için mutluluk için evlenen kimse göremiyorum benn.. bugün tv programlarında bile maddi geliri düşükse çay'a gitmiyorlar..
Bende onu anlamış değilim neden 2.ye evlenirken karşı taraftan birşey bekleniyor.. konusahibi arkadaş sevgilisi olacak adamın günlük 100 tlye calıstıgını söylemiş aylık 3.000 tl gelire en güzel evde kiradada oturursun istersen evde satın alırsın.. ama bence kadının amacı o değil ille üzerime olsun hemen olsun
Çocukla dımdızlak kalırımm falan hikayeeee