Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DİP NOT BEN ıstesem alamıyoruz yardım edın desem esımın aılesı ben emınım ıstesem benı kırmazlar bıseyle ryapmaya calısırlar
ben bunun rahatlıgıyla gule oynaya yasamaya devam edeyım konu sahıbı bende 25 yasındayım sende bılıyorsunkı herkezın kabul edemeyecegı seylerı kabul etmıs nısanlın benımde esım
bununla yetınmeyı Allaha sukretmeyı ıyı bır bır ınsan olmaya calıs
Ve ben dıyorumkı hep kendı kendıme sansın varmıs kızım senın 2 aylık evlıyım benımde esımın aılesı benı ıstemedıler agladılar nasıl olur dedıler olmaz dedıler 2-3 ay gıbı bır surecte razı oldular nısanlandık 7-8 ay nısanlı kaldık 2 ay oncede dugunumuz oldu evlendık ınan bana ben onların yureklerınde bana karsı negatıf hıc bır dusunce tasımadıklarına o kadar emınımkı
hatta cocuklarından cok esımden cok bana guvenırler benle herseylerını paylasırlar
ben mutluyum dedım ya 25 yasındayım calısıyoruz yapıcaz ınsallah once sevgı mutluluk huzur ve bırlık
diğerleri sonrakı sıralamalarda gelıyor benım ıcın bu sekılde
Valla her gün yattığımda hayatımın kritiğini yapıyorum gibi bir yalan söylemeyeceğim abla ama yıl
bazında yapıyorum bunu. Geçen yıl bu zamanlar aklımda neler vardı, ben neydim, önceliklerim neydi,
düşüncelerim nasıldı diye düşünüyorum arada. Ve yıl yıl değişimimi farkediyorum. Ben 1 yılda böyleysem
sizlerin tecrübelerine de elbet saygı duyarım. Yanlış bilmiyorsam neredeyse konu sahibi yaşlarında
kızın var. Senin nasihatini nasıl kulak ardı edeyim ben şimdi... Egem abla da erkek çocuk annesi...
Al işte iki yönden durum değerlendirmesi. Daha güzel kıstas mı olur?? Katılırım katılmam görüşünüze
o ayrı ama illaki irdelerim. Bence iyiki varsınız bu forumda![]()
Sinirlerim cok bozuldu vallahi, saat kactan beri dil döküyoruz, yanlıs oldugunu vurguluyoruz nedenlerini anlatıyoruz ama yok, hala saglam evliligin temellerinin tapudan gectigini söylüyor..
Sen kendini adamın eviyle garantiye alacaksın anladık, adama ne garanti vereceksin peki?
Adam neden böyle birseyi yapsın? Maddi seyleri önemsemiyor diye herkes elinde avucunda ne varsa alsın, nasılsa önemsemiyor ne mantıgı var onda olmasının dimi..
Yok, yok daraldım ben..![]()
BEN adamı kandırmıyorum tamam mı sağlam evlılık temellı oturmus olsun
canım zaten eşim olacak kendi parasıyla alıyor onların aldığını bende istemıyorum onun kendi alın teriyle aldığı şey onlar eşim olacak kendi üstüne kalem bile alamıyor sicil yüzünden
Ben de aynı soruyu defalarca sordum ama hiç cevap vermedi konu sahibi,
o yüzden daralma smuwilakonu sahibine boş vakitlerinde okuması
için Mevlana'yı önericem hoşgörü, güven, saygı, sevgi gibi manevi değerlerin
önemini kavraması için ama Mevlana'yı bile kaale alacağını sanmıyorum.
Bence eforunuzu ileride kayınvalideniz olacak hanımla iyi geçinebilmek için
sarfetseydiniz, kurduğunuz bu ilişki hayatınızın garantisi olurdu. Güzel bir ilişki
kurmuş olmanızın yanında desteğini de alırdınız zamanla ( YenidenDoğdum gibi ).
Desteğini göremediğiniz ailenizin eksikliğini bile hissettirmezdi belki size. Siz
olaya maddi tekliflerle girince ne yaparsanız yapın 'maddiyatçı' sıfatından
başkası layık görülmez size. Bu bizzat sizin tercihiniz. Zamanla sabretseydiniz
eğer 'güvenilir, saygılı, samimi' sıfatlarını da hakederdiniz.
benım erkek arkadasım var 30 yasında evlılık dusunuyoruz tabi ki ben evlendima ayrıldım sımdı sorum su kızlar erkek arkadasım anası olacak kişi kıllık yapıyor acayip sinir oluyorum bazı sebeplerden dolayı erkek arkadaşım üzerine birşey alamıyor arabası evi var fakat ya annesini üsütüne ya babasının geçen akşam annesine demiş ben kız arkadaşımın üstüne evi yapacağım evlenecğim onunla diye garanti istiyor diye annesi kesinlikle vermem o neymiş öyle madem evlilik programını çıksın evi arabası olsun diye demiş sen alabiliyorsan üstüne sana veririm demiş ama sevgilim üstüne birşey alamıyor hiççç bende sırf benim üstüme gerekmiyor kendine al daha iyi ama sonradan yaş tahtaya basmayalım dedim kavga ettik annesi vermem güvenmiyorum ona demiş böyle birşey var mı ya kadına bak acayip sinir oldum oldum olası kaynanalar nefret ederim oğlanı yönetmeye çalışıyor bu tavır doğru mu evlndikten sonra alırız diyor ama herşey dereyi geçtikten sonra bilirsiniz bu işleri bende olmaz o ev olacak diye inat ettim şimdi karışık sizce doğru mu onun bu yaptığı)))![]()
bakın ben evlendim ayrıldım söyle diyeyim aynı eskı esımde de ev annesının ustüne oldu kadınla biz hep kavga ederdik en sonunda dedı kı bıze karını al çıkın evımden aynısı basıma mı gelsın yanı bızım zaten su ankı erkek arkadasımın annesıyle anlasamıyoruz yıne aynısı olacak ve benım kızım var sokakta mı kalalım sımdıden tedbir gerek yasadım ki biliyorum yaniii başıma geldi tekrar aynısı olsun isteöiyorumm
Ay bende ciddiye alıp yorum yapmıştım![]()