Doğru mu sizce?

Konu sahibine cok guldum...sanane onun malindan kimin ustuneyse ustune....siz evlenin kendi emeginizle birseyler yapin ondan sonra benim ustume yapin deyin...mali ustunuze devrettikten sonra kocayi bosamayacaginiz ne malum....guldurmeyin beni dahada komik olmayin....benimde esim bekarken ailesine cok destek vermis bugun bu durumdalarsa esim sayesinde...oturduklari eve arsalara kadar birgun ben konusunu dahi acmadim cunku banane biz bekarken hersey olmus bitmis esimin ustune bir igne bile yok hepsi babasinin ustune...haa bizim evlilik icerisinde yapilirsa eget igne bile olsa hakkimizi isterim oncesi beni degil esimi sadece ilgilendirir....

tövbe tövbe
oğlum olursa senin gibi bir gelin çıkmaz inş karşıma
rabbim korusun seni görünce bunu derim
(euzubillahimineşşeydanirracim)

yorum yapan herkes gibi bende sevgilinizin annesine hak veriyorum. Kesinlikle hicbirseyi olmayan bi kadinin ustune ev mev yapmasini istemezdim. hem ayrica bu tutumunuz cok cirkin, daha evlenmeden butun ailesiyle kanli bicakli olmussunuz. ikinci evlilik sansini insan hic boyle kullanir mi? ilimli bir insan olmayi deneyin :51:

Kusura bakma ama ben sivri dilliyim lafımı da esirgemem.

Sen neyin garantisini istiyorsun nikah kıydıracak saf erkek buldun üstüne garantimi alıyorsun sizin için değil erkek arkadaşınız için söylüyorum bunu ; "Hayırlı ise olsun bu iş hayırlı değil ise olmasın"

valla ben olsam bende asla vermezdim şahsen evi var işte oturun daha ne istiyorsunuz erkek arkadaşınız olsam asla kabul etmezdim......

Son düzenleme:
tövbe tövbe
oğlum olursa senin gibi bir gelin çıkmaz inş karşıma
rabbim korusun seni görünce bunu derim
(euzubillahimineşşeydanirracim)

Yandık valla benim oğlum var.Allah korusun.İlk aklıma gelecek olan şey bu kadın dolandırıcımı ne olur.Kaç yıllık ailesinin malını 2 günlük tanıdığı kadının üstüne yapacak evlenmeden üstelik.Bu yaşıma geldim böyle şey duymadım.Bu nasıl bir cüret kızım akıllı ol.O çocuk seni zor alır.Birde kv ye hakaretler Allah yardımcıları olsun.

benım erkek arkadasım var 30 yasında evlılık dusunuyoruz tabi ki ben evlendima ayrıldım sımdı sorum su kızlar erkek arkadasım anası olacak kişi kıllık yapıyor acayip sinir oluyorum bazı sebeplerden dolayı erkek arkadaşım üzerine birşey alamıyor arabası evi var fakat ya annesini üsütüne ya babasının geçen akşam annesine demiş ben kız arkadaşımın üstüne evi yapacağım evlenecğim onunla diye garanti istiyor diye annesi kesinlikle vermem o neymiş öyle madem evlilik programını çıksın evi arabası olsun diye demiş sen alabiliyorsan üstüne sana veririm demiş ama sevgilim üstüne birşey alamıyor hiççç bende sırf benim üstüme gerekmiyor kendine al daha iyi ama sonradan yaş tahtaya basmayalım dedim kavga ettik annesi vermem güvenmiyorum ona demiş böyle birşey var mı ya kadına bak acayip sinir oldum oldum olası kaynanalar nefret ederim oğlanı yönetmeye çalışıyor bu tavır doğru mu evlndikten sonra alırız diyor ama herşey dereyi geçtikten sonra bilirsiniz bu işleri bende olmaz o ev olacak diye inat ettim şimdi karışık sizce doğru mu onun bu yaptığı))):47:

Walla bu zamanda 5 tl ıcın mıllet bırbırındı vuruo kesıo olduruo sen kalkmıs ev ıstıosn garantıde neymıs kadın ısıne gelmıosa ewlenme dese aranız bozulur ben sana baska kız bulurum dese bıttı olay Sende ona annennın bababın yada bırıkımınnın yarısını ver o zaman !!!!!!!!!!!!!

Kadın haklı tabiki..
Yaş tahtaya basmamak ne demek?
Siz parası için mal varlığı için evleniyorsunuz..
Sizin gibilerin şerrinden korusun mevlam bizleri..
Evlat büyütüyoruz..

Kayınvalide adayınız çok haklı....

Ayıp denen bir şey var yahu...:20:

Şimdiden eve göz koymuşsunuz...:53:

Sizinki resmen arsızlık,görgüsüzlük,çıkarcılık...Bunun başka adı yok :19:

kusurabakmada arkadaşım kayın validen sonuna kadar haklı ve az bile demiş. senin hakkın olmayan birşeyi hangi cesaretle istiyebiliyorsun ki? artı erkek arkadasının emeği bile olsa ondada senin hakkın yok ki. kaynanan akıllı bi kadın bence sev onu :) yoksa işin zor..
artı eşinin parasıyla puluyla alınmış ve annesinin üstüne yapılmış bile olsa Allah gecinden versin onlara birşey oldugunda gene eşinin.

az yiyin çok çalışın evlenince ikiniz alın. ama eş adayının malına mülküne göz dikme. hı birde eş adayının yerinde olsam sana kapı kolunu gösterirdim!

benım erkek arkadasım var 30 yasında evlılık dusunuyoruz tabi ki ben evlendima ayrıldım sımdı sorum su kızlar erkek arkadasım anası olacak kişi kıllık yapıyor acayip sinir oluyorum bazı sebeplerden dolayı erkek arkadaşım üzerine birşey alamıyor arabası evi var fakat ya annesini üsütüne ya babasının geçen akşam annesine demiş ben kız arkadaşımın üstüne evi yapacağım evlenecğim onunla diye garanti istiyor diye annesi kesinlikle vermem o neymiş öyle madem evlilik programını çıksın evi arabası olsun diye demiş sen alabiliyorsan üstüne sana veririm demiş ama sevgilim üstüne birşey alamıyor hiççç bende sırf benim üstüme gerekmiyor kendine al daha iyi ama sonradan yaş tahtaya basmayalım dedim kavga ettik annesi vermem güvenmiyorum ona demiş böyle birşey var mı ya kadına bak acayip sinir oldum oldum olası kaynanalar nefret ederim oğlanı yönetmeye çalışıyor bu tavır doğru mu evlndikten sonra alırız diyor ama herşey dereyi geçtikten sonra bilirsiniz bu işleri bende olmaz o ev olacak diye inat ettim şimdi karışık sizce doğru mu onun bu yaptığı))):47:

senin yaptigin ne kadar dogru kardesim ya
bu nasil bir tabir yas tahtaya basmamak
bir dusunsene onu doguran buyuten kadini annesini tepip senin dedini yapsa ne kadar guvenirsin ben guvenmem anasini saymayan beni hic sallamaz derim
aileye duskun erkek esede duskun olur bence
daha simdiden kadina bak
annesi olacak kisi killik yapiyor
ayyyyyyyy bu ne bicim tabir anlamadim hayretteyim
insallah sevdigin burayi okumuyordue yoksa notunu verir senin yazik etme kendine biraz daha sevecen olmalisin
sen simdi o kadin diye baslarsan yarinda dislanan su gelin oluverirsin
ne ekersen onu bicersin
oglunu yoneten anne yi sevmiyorsun hakkinda olabilir
ama bir erkegi yonetmek daha mi iyi saniyorsun kisiliksiz bir kocam olacana hic olmasin
otur kalk evi ustune al yok vs.......... boyle omur gecmez

allaha sukurler olsunki 3 tane kizim var
oglum olsaydida senin gibi birini getirse ne yapardim acaba
senin dahia kocan bile degilken ne hayret edici dusunuyorsun
insallah cocuk erken kacar elinden yoksa acirim garibime

Back