- 24 Haziran 2016
- 7.264
- 26.257
- 548
Uzak durun hoşuma gitmedi adamın tavrı.Kizlar merhaba. Ben geçen sene 1 yıllık evliligimden boşandım. Zor bir süreçti.Geçen sürede kendimi dinledim hayatımı düzene soktum diyebilirim. Farklı bir şehire tayin istedim kendi ayakları üzerinde duran tek yaşayan biriyim. Geldigim şehirde 2 bucuk aydır biriyle konuşuyorum. Tanidıkların vesilesiyle tanistirdigi biri.Kendisi de daha önce evlenip ayrılmış. Cocugu yok. İyi bir meslegı var.Ayrılık sebebini karşı tarafın saygisız davranış ve konuşmaları olarak nitelendiriyor ama tabii tek taraflı anlatım bu. Biz konuşurken beni cok begendigini,sevdigini söylüyor ama sürekli 'ben yemek yapamam','çok para harcayan biri misin?','nişan da yapmasak olur mu?' gibi maddi konuları aciyor. Eski eşinin çok para harcadigindan yakiniyor(kadın calismiyormus)Benim birikim yapip yapmadigimi da soruyor. Açıkcası bana ilgisi alakası hoşuma gidiyor ama bu tarz konulardan midem bulandı. Zaten maddi şeyler talep eden biri asla degilim ama sürekli bu tarz konuları açıyor. Sizin fikriniz nedir?
Yine kendine maaşlı köle arayan ezik bir herif.
Koşarak kaç başka bir şey demiyorum.Kizlar merhaba. Ben geçen sene 1 yıllık evliligimden boşandım. Zor bir süreçti.Geçen sürede kendimi dinledim hayatımı düzene soktum diyebilirim. Farklı bir şehire tayin istedim kendi ayakları üzerinde duran tek yaşayan biriyim. Geldigim şehirde 2 bucuk aydır biriyle konuşuyorum. Tanidıkların vesilesiyle tanistirdigi biri.Kendisi de daha önce evlenip ayrılmış. Cocugu yok. İyi bir meslegı var.Ayrılık sebebini karşı tarafın saygisız davranış ve konuşmaları olarak nitelendiriyor ama tabii tek taraflı anlatım bu. Biz konuşurken beni cok begendigini,sevdigini söylüyor ama sürekli 'ben yemek yapamam','çok para harcayan biri misin?','nişan da yapmasak olur mu?' gibi maddi konuları aciyor. Eski eşinin çok para harcadigindan yakiniyor(kadın calismiyormus)Benim birikim yapip yapmadigimi da soruyor. Açıkcası bana ilgisi alakası hoşuma gidiyor ama bu tarz konulardan midem bulandı. Zaten maddi şeyler talep eden biri asla degilim ama sürekli bu tarz konuları açıyor. Sizin fikriniz nedir?
Şiddet görüyodum ve üstüne aldatıldım o yüzden boşandım. Hic ilgilenmiyodu da benimle. Belki bu adamın ilgisi bu kadar aklımı çeldi..
Akmayan kokmayan kadın istiyor.Parasını istemiyormuş adam zenginmiş sadece. Özellikle kadının parasına dokunmuyor çünkü şey diyormuş herkesin parası kendine. Adam hizmetçi arıyor bir de yatak arkadaşı
Bence pinti olduğu için kadın bırakmış bunu.Kizlar merhaba. Ben geçen sene 1 yıllık evliligimden boşandım. Zor bir süreçti.Geçen sürede kendimi dinledim hayatımı düzene soktum diyebilirim. Farklı bir şehire tayin istedim kendi ayakları üzerinde duran tek yaşayan biriyim. Geldigim şehirde 2 bucuk aydır biriyle konuşuyorum. Tanidıkların vesilesiyle tanistirdigi biri.Kendisi de daha önce evlenip ayrılmış. Cocugu yok. İyi bir meslegı var.Ayrılık sebebini karşı tarafın saygisız davranış ve konuşmaları olarak nitelendiriyor ama tabii tek taraflı anlatım bu. Biz konuşurken beni cok begendigini,sevdigini söylüyor ama sürekli 'ben yemek yapamam','çok para harcayan biri misin?','nişan da yapmasak olur mu?' gibi maddi konuları aciyor. Eski eşinin çok para harcadigindan yakiniyor(kadın calismiyormus)Benim birikim yapip yapmadigimi da soruyor. Açıkcası bana ilgisi alakası hoşuma gidiyor ama bu tarz konulardan midem bulandı. Zaten maddi şeyler talep eden biri asla degilim ama sürekli bu tarz konuları açıyor. Sizin fikriniz nedir?
Yalnız o pintilik çok acayip bı huy mal varlığıyla filan pek ilgisi yok.Şey diyo senin parana karismam sen harcarsın benimki de bana kalır tarzı. Hani benden istemem. Aileden varlıklı bu arada. Kendine ait evleri ve lüks aracları var
E bulmuş güçlü kendine yeten bir kadın ilgi gösterecek elbette ama sadece evlenene kadar.Şiddet görüyodum ve üstüne aldatıldım o yüzden boşandım. Hic ilgilenmiyodu da benimle. Belki bu adamın ilgisi bu kadar aklımı çeldi..
adam cimri kadında muhtemelen dayanamadı bıraktı ben bu yazılanlardan bunu çıkardım yol veeer hemenKizlar merhaba. Ben geçen sene 1 yıllık evliligimden boşandım. Zor bir süreçti.Geçen sürede kendimi dinledim hayatımı düzene soktum diyebilirim. Farklı bir şehire tayin istedim kendi ayakları üzerinde duran tek yaşayan biriyim. Geldigim şehirde 2 bucuk aydır biriyle konuşuyorum. Tanidıkların vesilesiyle tanistirdigi biri.Kendisi de daha önce evlenip ayrılmış. Cocugu yok. İyi bir meslegı var.Ayrılık sebebini karşı tarafın saygisız davranış ve konuşmaları olarak nitelendiriyor ama tabii tek taraflı anlatım bu. Biz konuşurken beni cok begendigini,sevdigini söylüyor ama sürekli 'ben yemek yapamam','çok para harcayan biri misin?','nişan da yapmasak olur mu?' gibi maddi konuları aciyor. Eski eşinin çok para harcadigindan yakiniyor(kadın calismiyormus)Benim birikim yapip yapmadigimi da soruyor. Açıkcası bana ilgisi alakası hoşuma gidiyor ama bu tarz konulardan midem bulandı. Zaten maddi şeyler talep eden biri asla degilim ama sürekli bu tarz konuları açıyor. Sizin fikriniz nedir?
Bu adamdan uzaklaşınEski eşini kötülemesi beni çok soguttu ne yapmiş olursa olsun bunun bana iyi gelecegini sanıyorsa da soguyorum. Kilosunu falan da laf ediyor kadının cok kızmıştım
Ammmannn yaşayan biri olarak tavsiye vereyim. "Birikim yapıyor musun, maaşın yetiyor mu, maaşın kaç tl, çok alışveriş yapar mısın,Kizlar merhaba. Ben geçen sene 1 yıllık evliligimden boşandım. Zor bir süreçti.Geçen sürede kendimi dinledim hayatımı düzene soktum diyebilirim. Farklı bir şehire tayin istedim kendi ayakları üzerinde duran tek yaşayan biriyim. Geldigim şehirde 2 bucuk aydır biriyle konuşuyorum. Tanidıkların vesilesiyle tanistirdigi biri.Kendisi de daha önce evlenip ayrılmış. Cocugu yok. İyi bir meslegı var.Ayrılık sebebini karşı tarafın saygisız davranış ve konuşmaları olarak nitelendiriyor ama tabii tek taraflı anlatım bu. Biz konuşurken beni cok begendigini,sevdigini söylüyor ama sürekli 'ben yemek yapamam','çok para harcayan biri misin?','nişan da yapmasak olur mu?' gibi maddi konuları aciyor. Eski eşinin çok para harcadigindan yakiniyor(kadın calismiyormus)Benim birikim yapip yapmadigimi da soruyor. Açıkcası bana ilgisi alakası hoşuma gidiyor ama bu tarz konulardan midem bulandı. Zaten maddi şeyler talep eden biri asla degilim ama sürekli bu tarz konuları açıyor. Sizin fikriniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?