Ülkede sarışın az ya, ondan sarışın kadınları gözle taciz ediyorlarBence var ya o hastalik.ben mesela sacimi sari yapmistim yolda bakmayan kalmiyordu.normal rengim kumral ki kumral oldugumda bakanlar daha azdı. Istanbulun en islek en iyi yerlerinde bile bole salak salak bakiyordular.burda yüzüme falan bakan yok sarisin gordum diye yani bakiyorlar.yani bence ülkemizde sarisin hastaligi var.canim o istatistikler sarisin avrupa insanini guzel gosterie esmer yada zenci kisilere karsi ırkçılık yapilir.o yuzden beyaz ten guzeldir diye bilincaltimiza islenmis.ben begenmiyorum sahsen rus kızlarını ama güzel de vardir tabi yani içlerinde ama her mileette var sadece ruslara ait birsey degil..
Naturel de olsa makyaj makyajdır. Doğal hal ise, naturel renkler dahil yüzde hiçbir şeyin olmamasıdır.
Evet . Makyajın doğru yapılması önemli
Sağlık sorunu hiç yaşamadım
Evey aynen..su anda kizilim gerci azaldi ama yine yapiyorlar.dogalken çok rahatti valla.Ülkede sarışın az ya, ondan sarışın kadınları gözle taciz ediyorlar
Ben de kalemsiz rimelsiz asla çıkmam. Yüzüne renk geliyor dolasısıyla kendini daha mutlu hissediyorsun. Yüzün daha iyi ışık yansıtıyor insanlar da seni beğeniyor. No make up-make up tercihim
Bakımla makyajın aynı şey olmadığını belirttim zatenHerkese doğuştan iyi bir 'tuval' bahşedilmez doğru. Ama herkese de yakışan bir makyaj stili mutlaka vardır. Sanatçılar bile makyaj yapmıyor diyorsunuz, yapmadıklarında 'Şok şok şok bilmem kim makyajsız yakalandı' diye haber yapılmıyor mu bin tane? Bir sürme çekersin, ruj sürersin ya da rimel. Bu da makyaj zaten. İlla fondoten sürmek gerekmez cilt düzgünse. Bakım da makyajla kendini daha çok belli eder. Bıyıklarını aldırıyorsun çok güzel bakımlısın da, o dudak hafif renklendirilirse daha güzel durmaz mı? Bakım yapıp kenara çekilmemeli.
Doğal güzellik diye bir şey var evet mesela makyaj yapmasa da yüzünün gözünün güzelliğine baktıran insanlar var ama tonlarca makyajı yüzüne gözüne sürüp yine de birşeye benzemeyen insanlar var bunun ayrımını bir yapayımMakyaj yapmayı severim lisede falan başlamadım ama iş hayatına atılınca para kazanmaya başlayınca baktım makyaj yaptığımda daha hoş geliyor gözüme renk getirdiği doğrudur o yüzden genelde makyajın çok yakıştığını söylemezler bana doğal halimi beğenen çok olur çok mütevazıyımdır yaptığım makyajda oldukça doğaldır far kullanmam aşırı allık ruj olayım yoktur yapmadığımda da rahatsız olmam cildimden kendime bağlı yani böyle idare ediyoruz işte bence önemli olan abartmamak etrafımızdaki insanlar doğal halini de makyajlı halini de bilmeli sonradan evrim değiştirecek şekilde yapmamalı öyle yansıtılmamalı
Youtube'da Türkçe makyaj videolarının altına yorum yapan erkekler görüyorum. Bazıları anlıyorkesinlikle. makyajsız gibi ama makyajlıerkeklerın de o detayları fark etmesı mümkün değil zaten
Ben de çok aşırı makyaj sevmem. Doğal hal demek yüzde hiçbir şeyin olmaması demek. Azcık allık sürmek, kalem çekmek de makyajdır.
dogal guzelligin yalan oldugunu düşünmüyorum...
sizin de belirttiginiz gibi bakımlı olmakla makyaj yapmak aynı seyler degil.
şahsen makyajdan hic hoslanmıyorum, sahnede mecburen spot ışıkların altında daha soluk gozukuldugu ve cıplak ten parladıgı icin yapmak zorunda kalıyorum ama bunun dısında yuzumde fazlalık varmıs gibi geliyor. sokaktan eve geldigimde nasıl ki o egzoz vs kirin yapıstıgınız hissediyorsam kozmetik urunleri de aynı hissi veriyor bana.
tabi bu demek degil ki makyaj yapanlara karsıyım, kim kendini nasıl mutlu hissediyorsa oyle olsun.
siz neden bu duruma gerildiniz ki?
arkadasınızın sevgilisinin otoritesini kabullendigini dusunuyorsanız onunla daha farklı bir pencereden tartısma acarsanız cok daha saglıklı olur sanırım.
Beren Saat Bihter'i makyajsız oynasaydı aynı etkiyi verir miydi? Hayır. Makyajın insana bir hava kattığı kesin. Bir ara buğulu Bihter makyajı yapmayanı dövüyorlardı. Neyse ki atlattık o günleriTercih meselesidir.Sevmiyorsa sevmiyordur.Ama makyajlı insan güzeldir diye bir algı yok.Mesela Beren saat zaten duru bir güzelliğe sahip ve genelde makyajsız hali,makyajlı halinden daha güzel (bana göre)
Yani işin özü,ne bir rimel veya parlatıcı insanı olağan üstü yapar,ne de kullanmazsan çirkin olursun.Şartlandırmamak gerek.
Taviz vermemeniz güzel. Birlikte olduğun insanı değiştirmeyeceksin. Makyajsız kızları seviyorsan git makyajsız kız bul. Öbür türlü bana ikiyüzlülük geliyor. Açık kızı kapanmaya zorlamak gibi.O şekilde dışarı çıktığım da çok olur evden bazen özellikle kışları ve yazın sıcağında kışın soğuktan yağmurdan ne saç kalıyor ne makyaj yazında sıcaktan terleyince bozuluyor yine ikisi deNormal hallerde yapıyorum ama dediğin gibi buna kimsenin karışmaya hakkı yok nasıl giyineceğimi de bilirim makyajı nasıl yapacağımı da yaparım yapmam beni ilgilendirir yani sadece yapınca daha bakımlı hoş geliyor kendime özen göstermeyi seviyorum o yüzden iki halimi de bilir erkek arkadaşım en saf kötü hallerimi en bakımlı kokoş hallerimi de buradaki sınırda önemli dürüst olmakta önemli her halimizi insanlar bilmeli ayrıca zaten makyaj yapınca evrim değiştirenlerden değilim sadece artı özen gibi birşey olarak geliyor bana daha renkleniyor yüzüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?