Doğal güzellik yalanı...

bence erkekler bakımlı kadınlardan hoşlanıyor,ama öyle boya küpüne düşmüş gbi olanlardan değil tabii

Arkadaşınızın belki kansızlıgı,uykusuzlugu vardır gözleri ondan mordur normalde ınsanların gozleri mor olmaz.Makyaj herkese yakışmıyor bence.Doğal güzel olan çok kişi tanıyorum hatta makyaj yapınca güzelligi kapanıyor.Belki arkadaşınızda öyledir.Hem haklı bence cildini dinlendirmekte o kadar kimyasalı cildimize sürüyoruz

Ülkede sarışın az ya, ondan sarışın kadınları gözle taciz ediyorlar

Naturel de olsa makyaj makyajdır. Doğal hal ise, naturel renkler dahil yüzde hiçbir şeyin olmamasıdır.

Evet . Makyajın doğru yapılması önemli

Sağlık sorunu hiç yaşamadım

Cildimide problem oldugu icin mineral fondoten nude bir ruj goz kalemi hafif bronzluk katsin diye bronzer kullaniyorum.saclarim acik renl oldugu icin makyajsiz siritiyor.ama ben bunu kendimi iyi hissetmek icin yapiyorum.natural makyajla makyajsiz gibi gorunursun.isikli tabela gibi parlamazsin.ama bunlara hic ihtiyacim olmasaydi yapmazdim hic.

Doğal güzellik diye bir şey var evet mesela makyaj yapmasa da yüzünün gözünün güzelliğine baktıran insanlar var ama tonlarca makyajı yüzüne gözüne sürüp yine de birşeye benzemeyen insanlar var bunun ayrımını bir yapayımMakyaj yapmayı severim lisede falan başlamadım ama iş hayatına atılınca para kazanmaya başlayınca baktım makyaj yaptığımda daha hoş geliyor gözüme renk getirdiği doğrudur o yüzden genelde makyajın çok yakıştığını söylemezler bana doğal halimi beğenen çok olur çok mütevazıyımdıryaptığım makyajda oldukça doğaldır far kullanmam aşırı allık ruj olayım yoktur yapmadığımda da rahatsız olmam cildimden kendime bağlı yani böyle idare ediyoruz işte bence önemli olan abartmamak etrafımızdaki insanlar doğal halini de makyajlı halini de bilmeli sonradan evrim değiştirecek şekilde yapmamalı öyle yansıtılmamalı

ihtiyacı olan ihtiyacına karsılık verdiği kadar yaptında sorun yok ama boya küpüne girene bende sinir oluyorum arkadass :120::95:

hande Ataizi güzel çıkmış makyajsız ama ondada çok estetik var,botoksda vardır bence çünki insan zayıflayınca yanakları içine çöküyor..benim şu an öyle

Ben de kalemsiz rimelsiz asla çıkmam. Yüzüne renk geliyor dolasısıyla kendini daha mutlu hissediyorsun. Yüzün daha iyi ışık yansıtıyor insanlar da seni beğeniyor. No make up-make up tercihim

kesinlikle. makyajsız gibi ama makyajlı erkeklerın de o detayları fark etmesı mümkün değil zaten

Tercih meselesidir.Sevmiyorsa sevmiyordur.Ama makyajlı insan güzeldir diye bir algı yok.Mesela Beren saat zaten duru bir güzelliğe sahip ve genelde makyajsız hali,makyajlı halinden daha güzel (bana göre)

Yani işin özü,ne bir rimel veya parlatıcı insanı olağan üstü yapar,ne de kullanmazsan çirkin olursun.Şartlandırmamak gerek.

Ben de çok aşırı makyaj sevmem. Doğal hal demek yüzde hiçbir şeyin olmaması demek. Azcık allık sürmek, kalem çekmek de makyajdır.

Benim sevgilim şu fondötene bulanmış yüzleri sevmiyo tırnakla kazısan kazınır yani besbelli tabaka gibi duruyo diyodu öyle makyajlı birine denk geldimi

Valla işin doğrusu çoğu kadın makyaj yapmayı bilmiyo arkadaşlar. Erkeklerin makyaja böyle öcü gibi bakıp, makyajlı beğenmemesinin en büyük etkeni bu. (hepsi değil tabii ki rujlu dudağı, yanağı öpmek istemeyebilir adam bunları demiyorum)

Bi'arkadaşım var bir makyaj yapıyo, yapmasın herkes beğenir öyle diyeyimGöz kalemini bi'sürüyo hafif dağıtıp doğal durmasını sağlamak yok bildiğin çizgi çekmiş gibi keçeli kalemle... Dudakları zaten büyük, dolgun üstüne parlatıcı sürüyo

Bi'de şu eyeliner sürmeyi beceremeyip ısrarla kulağa kadar yol çizenler var.

Benim yüzümde sivilce falan yoktur çok şükür ama gelin görün saç, göz, kaş kapkara yüzüm hortlak gibi oluyoErkek arkadaşım makyajsız halime de makyaj var diyo bu yüzden Soluk yüzle gezmektense bi'rimel, bi'allık gözaltı morluğu varsa da hafif bi'kapatıcı kimse tiksinmez bence

Ben de çok aşırı makyaj sevmem. Doğal hal demek yüzde hiçbir şeyin olmaması demek. Azcık allık sürmek, kalem çekmek de makyajdır.

O şekilde dışarı çıktığım da çok olur evden bazen özellikle kışları ve yazın sıcağında kışın soğuktan yağmurdan ne saç kalıyor ne makyaj yazında sıcaktan terleyince bozuluyor yine ikisi de Normal hallerde yapıyorum ama dediğin gibi buna kimsenin karışmaya hakkı yok nasıl giyineceğimi de bilirim makyajı nasıl yapacağımı da yaparım yapmam beni ilgilendirir yani sadece yapınca daha bakımlı hoş geliyor kendime özen göstermeyi seviyorum o yüzden iki halimi de bilir erkek arkadaşım en saf kötü hallerimi en bakımlı kokoş hallerimi de buradaki sınırda önemli dürüst olmakta önemli her halimizi insanlar bilmeli ayrıca zaten makyaj yapınca evrim değiştirenlerden değilim sadece artı özen gibi birşey olarak geliyor bana daha renkleniyor yüzüm

Mesleğini çok merak ettim ama ben. Bir de konularıma genelde yorum yaparsın ve yorumlarını da çok beğenirim ya, ilgi duydum o yüzden.

Beren Saat Bihter'i makyajsız oynasaydı aynı etkiyi verir miydi? Hayır. Makyajın insana bir hava kattığı kesin. Bir ara buğulu Bihter makyajı yapmayanı dövüyorlardı. Neyse ki atlattık o günleri

Ben de makyajı başkasında çok seviyorum bazılarına çok güzel oluyor gerçekten
Ama kendime asla yakıştıramam Zaten hiç öyle rimeli farı birlikte sürmüşlüğüm yoktur.
Beyaz tenli renkli gözlü olduğumdan sanki nemlendirici bile sürsem o çok dikkat çekecek gibi beni rahatsız ediyor.
Kapalı olduğum için de bir kalem bile olsa sürmek istemiyorum.Yüzümde de renk dengesizliği falan yok çok şükür.

Ama herkes makyaj yaptığı için güzel ya da makyaj yapmadığı için çirkin olmaz.
Her erkek her kadın makyajı sever diye bişey de yok.
Sevgilisi ya da eşi istemiyor diye yapmamakda da bişey yok bence.
Yeri gelir sen ondan bişey istersin yeri gelir o senden bişey ister.
Sevdiğinin gönlünü hoş tutmak kötü bişey değil sonuçta.
Tabi bu çiftlerin arasındaki iletişime önem verdikleri noktalara göre değişebilir.
Senin üzerinde otorite kurmaya çalışıyorsa ya da sen onun üzerinde otorite kurmaya çalışıyosan zaten sorun makyaj yapıp yapmamaktan çıkar.

Taviz vermemeniz güzel. Birlikte olduğun insanı değiştirmeyeceksin. Makyajsız kızları seviyorsan git makyajsız kız bul. Öbür türlü bana ikiyüzlülük geliyor. Açık kızı kapanmaya zorlamak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…