O benim makyaj yapmama karışmaz, istediğim zaman yaparım ki günlük yaşamında sürekli makyaj yapmıyorum. Yani bana yapmayacaksın gibi bir baskısı yok ama yaptığımda eve gelince çıkarmamı istiyor, içim bulanıyor, makyaj malzemelerinden tiksiniyorum diyor. Bazen kötü görünebilir insanlar, ben sigara kullanıyorum soluktur cildim ve söyler de hasta gibi duruyorsun, seni çok yordum galiba, biraz uykuna dikkat et der. Herkesin zevki başkadır, insan partnerini tanır, mesela bazen hafta sonları tülbent takmam çok hoşuna gider, tesettür gibi değil, bizim Karadenizlilerin günlük kullandığı tülbentler, bazen takıyorum mutlu olsun diye, parfüm bile sevmez benim ki =)) Ama dışarıya çıkarken istediğimi sürerim, giyerim, parfümümü kullanırım. Makyaj sevmiyor diye dışarıda birilerine bakar diye de düşünmedim hiç, bu biraz güven meselesi yoksa dışarıda neler var ne güzel kadınlar yaşıyor. Ben eşimi potansiyel suçlu olarak görmüyorum, yaşlarımız kemale ermiş, ne fırtınalar geçirmişiz bunlar biz yaşta önemsiz detaylar