• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal güzellik yalanı...

o değil de eski mesajlara şöyle bir baktım, hiç makyaj yapmamakla övünenler tayfası burada da mevcut. sanki makyaj yapan kadınlar gudubet oldukları için ağlaya ağlaya sarılıyorlar eyelinera, rimele... hiç makyaj yapmayanların hepsi de bebek gibi olduğundan ihtiyaç duymuyormuş gibi bir hava var :- D isteyen yapar, isteyen yapmaz, yargılamanın alemi ne?

madem böbürlenmek moda olmuş, kendi adıma cilt makyajına ihtiyacım olmadığını (çok şükür) fakat göz makyajında renklerle oynamayı, değişik modellerde eyeliner kullanmayı ve aydınlatıcıları sevdiğimi, bunun da beni bir arkadaşımızın zarif tabiriyle "kocakarıya çevirmeyeceğini" söylemek isterim.

Ben fazla makyajı sevmem, yaptığım zaman da naturel tonları kullanırım. Ama erkeklerin doğal seviyorum dedikleri, doğallık değil de direkt saldım çayıra bence, sebebi de kendi rahatlıkları, ben yüzünde sıfır makyaj, bacağında mor eşofman, üzerinde pembe tişört, ayağında normal terlikle sevgilisini çok beğendini, böyle daha güzel olduğunu söyleyeni de görmüştüm, hep böyle olsan ne güzel diyordu.. :KK14::KK45:

o değil de eski mesajlara şöyle bir baktım, hiç makyaj yapmamakla övünenler tayfası burada da mevcut. sanki makyaj yapan kadınlar gudubet oldukları için ağlaya ağlaya sarılıyorlar eyelinera, rimele... hiç makyaj yapmayanların hepsi de bebek gibi olduğundan ihtiyaç duymuyormuş gibi bir hava var :- D isteyen yapar, isteyen yapmaz, yargılamanın alemi ne?

madem böbürlenmek moda olmuş, kendi adıma cilt makyajına ihtiyacım olmadığını (çok şükür) fakat göz makyajında renklerle oynamayı, değişik modellerde eyeliner kullanmayı ve aydınlatıcıları sevdiğimi, bunun da beni bir arkadaşımızın zarif tabiriyle "kocakarıya çevirmeyeceğini" söylemek isterim.

yapanlara aaaa neden makyaj yapiyorsunuz mu dedi biri?? bu konuda cok dertli gibi konusmussun sanki…

hahaha burda kimse boburlenmiyor..kaldiki sevmek zorunda misin makyaji?? Ben sevmiyorum daha oncede yazdim yemek yerken o kadar boyayi neden yutayim?? Cocuguma rahat rahat neden sarilip opemeyeyim??? Kaldiki ister anlayin ister anlamayin makyaja ihtiyacim olsada olmasada herneyse sevemiyorum…

yapanlara aaaa neden makyaj yapiyorsunuz mu dedi biri?? bu konuda cok dertli gibi konusmussun sanki…

hahaha burda kimse boburlenmiyor..kaldiki sevmek zorunda misin makyaji?? Ben sevmiyorum daha oncede yazdim yemek yerken o kadar boyayi neden yutayim?? Cocuguma rahat rahat neden sarilip opemeyeyim??? Kaldiki ister anlayin ister anlamayin makyaja ihtiyacim olsada olmasada herneyse sevemiyorum…

yapanlara aaaa neden makyaj yapıyorsunuz demedi kimse. "ayh şekerim ben hiç makyaj yapmıyorum çünkü kocakarıya dönmek istemiyorum zaten şahaneyim ;););)" minvalinde üç dört mesaj görünce, keyfimin kahyası dürttü ve yorum yaptım. ben makyaj yapmayanlara karışmıyorum çünkü umrumda bile değil, "siz" de makyaj yapanlara karışmadığınızı söylemişsiniz. eee? fikirlerimiz çatışmıyor ki? "size" karşılık söylenmiş bir söz zaten yok, ben makyajı sevmeyip yapmayana saygı duyacağım elbette, ama makyaj yapanlara çirkin benzetmelerde bulunan olursa da ağzımı açarım gayet...

Bence tadında doğallık en güzelidir,hafif bir ruj,rimel sizi iyi gösteriyorsa ben doğal olcam diye zorlamaya gerek yok..

yapanlara aaaa neden makyaj yapıyorsunuz demedi kimse. "ayh şekerim ben hiç makyaj yapmıyorum çünkü kocakarıya dönmek istemiyorum zaten şahaneyim :KK66::KK66::KK66:" minvalinde üç dört mesaj görünce, keyfimin kahyası dürttü ve yorum yaptım. ben makyaj yapmayanlara karışmıyorum çünkü umrumda bile değil, "siz" de makyaj yapanlara karışmadığınızı söylemişsiniz. eee? fikirlerimiz çatışmıyor ki? "size" karşılık söylenmiş bir söz zaten yok, ben makyajı sevmeyip yapmayana saygı duyacağım elbette, ama makyaj yapanlara çirkin benzetmelerde bulunan olursa da ağzımı açarım gayet...
hahha haklisin..ama sakin olunuz herkesin kendi fikri sonucta...bazilarida gercekten makyajla yasli duruyor bu da bir gercek...cunku makyaj yapmayi bilmiyor bazilari..cok cirkin bir yorum yapanida gormedim burda...herneyse......

hahha haklisin..ama sakin olunuz herkesin kendi fikri sonucta...bazilarida gercekten makyajla yasli duruyor bu da bir gercek...cunku makyaj yapmayi bilmiyor bazilari..cok cirkin bir yorum yapanida gormedim burda...herneyse......

tabii ki kötü makyaj yapan da var, ağır cilt makyajlarının insana yaş verdiği de bir gerçek. ama herkes nasıl mutlu hissediyorsa öyle yaşasın, çok çirkin yorumdan ziyade makyaj yapanlara yönelik bir genelleme hissetmiştim ben.

Makyaj insanı felaket değiştiriyor. Önceden sadece bir hoşluk katar diye düşünüyordum çevremdeki insanların sıfır makyajlı halini gördüm arasına dağlar kadar fark var. Ve o insanlar doğal halleriye çıksalar erkeklerin fark edebileceğini sanmıyorum.:) Natural görünen çoğu kişide anlayan insanların fark edebileceği kadar makyaj var. Doğal haliyle çıkıp makyaj etkisi yaratan sayısı oldukça az. Erkekler madem doğal seviyor o zaman yüzüne yapmadığı seyi bırakmamış kızların peşinde pervane olmasınlar.

Back