İyi de makyaj kalıcı bir güzellik değil ki kimi kandıracaksınız yaparsınız ve silince de doğal halinize geri dönersiniz. Evlenince gecede mi yatağa makyajla girilecek. Düşünsenize sürekli makyajlı görmüş erkek arkadaşınız sizi ki profosyonel yapıldığı zaman doğal hal ile ciddi fark oluyor evlenince birden karşısında doğal halini görünce yaşayacağı şoku kötü olurdu herhâlde ki bence hayatınızdaki kişiye makyajlı halinizi sevdireceğinize, doğal halinizi sevdirin. Bir erkek sizi doğal halinizle görüp sevsin makyajlı aslında olmayan halinizle değil. Sokakta bir bayana bakabilir ama sahte bir güzelliktir o değil mi ve gerçekten de erkeklerin %90 ı eşlerinde doğallığı seviyorlar eğer size içi ısınmışsa seviyorsa makyajı asla istemez. Ama elbette gözaltları için krem kullanmak, nemlendiriciler kullanmak, bakımlı olmak farklı bir şey doğal ve bakımlı olmak benim tercihim. Mesela ben eşimle çıkarken makyaj yapardım ama yüzümü kapatan fondotönlerden sürmezdim çillerimde vardı üstelik, bir rimel, kalem, parlatıcı bu kadar. O halimle sevmesini istedim hep tercihim böyle oldu doğal halimi görmesini kararını ona göre vermesini istedim çünkü evlenince doğal halim öyle olacaktı. Eşim de makyajı asla sevmez çalışıyorum yapıyorum eve geldiğimde hemen çıkarmamı ister haftasonları yaptırtmaz doğru olanda bu bence olduğumuz gibi sevmesi tabii ki bir ortama gireceğimiz zaman yaparım makyajımı en güzel halimle yanında olurum o ayrı.