bence dogal güzellik diye bir sey kesinlikle var, mesela burda bazi kizlar yatagindan kalktigi gibi üniversiteye
geliyorlar saclari basit bir sekilde arkaya toplanmis, masallah gayette dogal güzeller hatta makyaj güzelliklerini
kapatir bu tür insanlarin
makyajla daha güzel olabilir insan tabi bilhassa sade makyajlarla mesela ama asil olan makyajsiz halindir bana
göre bakimli olmak sartiyla, erkeklerde olduklari gibi disariya cikiyorlar ve begeniliyorlar neden kadinlarda aynisi olmasin
Genetik olarak öyle göz altları.Arkadaşınızın belki kansızlıgı,uykusuzlugu vardır gözleri ondan mordur normalde ınsanların gozleri mor olmaz.Makyaj herkese yakışmıyor bence.Doğal güzel olan çok kişi tanıyorum hatta makyaj yapınca güzelligi kapanıyor.Belki arkadaşınızda öyledir.Hem haklı bence cildini dinlendirmekte o kadar kimyasalı cildimize sürüyoruz
Ünlülerin makyajlı ve makyajsız halleri.
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=10490&rid=2369
Taviz vermemeniz güzel. Birlikte olduğun insanı değiştirmeyeceksin. Makyajsız kızları seviyorsan git makyajsız kız bul. Öbür türlü bana ikiyüzlülük geliyor. Açık kızı kapanmaya zorlamak gibi.
Merhaba.
Erkeklerin doğal güzellik adı altında kadınları benliklerinden vazgeçirmesi sizce de sinir olunacak bir durum değil mi?
Bugün bir arkadaşımla karşılaştım. Kendisini bir süredir görmüyordum. Hiç onu tanıdığım gibi değildi. Soluk yüzlü, göz altları mor biraz. Hep zaten göz altlarından şikayet ederdi. Birlikte kozmetik tavsiyesi de verirdik birbirimize. Hayırdır dedim. O da bana ' Sevgilim beni makyajlı beğenmiyormuş. Ben de cildimi dinlendiriyorum. Salaş gezmek daha rahatmış' dedi. Şaşırdım. Kendisi hiç öyle biri değildi. Doğal hali cidden hasta gibi duruyor.. Ama kendisi bunu kanıksamıştı.
Ben erkeklerin doğal güzellik isteğini çok saçma buluyorum. Kendi sevgilileri makyaj yapmasın isterler ama makyaj yapan kızlara bakarlar.
Makyaj bence gerçek güzelliği ortaya çıkarır. Makyajı gerçekten sevmeyen kadınların azınlık olduğunu düşünüyorum. Bakımla makyaj da aynı şey değildir kanımca. İmkanı yoktur bazı kadınların diyebilirsiniz. Ama bir kalem kaç lira? Ya da bir ruj. Doğal güzellik safsatası bence erkeklerin kadınları sindirme politikası.
Youtube'da Türkçe makyaj videolarının altına yorum yapan erkekler görüyorum. Bazıları anlıyor
Erkeklerin makyaj yapması toplum tarafından normal karşılansaydı eminim yapanlar olurdu. Aynanın karşısında saç yapmaya uğraşıyorlar iki saat.
Sınırını kendini bildikten sonra mesela benim dudaklarım kalın ve şekil olarak dikkat çekici bunu biliyorum ve rujumu sürerim yediririm göze çarpmayacak şekilde parlatıcı falan hiç kullanmam bunu bilmek gerek dikkat çekmek bir yere kadar güzel aşırısı fazla özel günler anlar farklıdır tabi kiaklı var herkesin gerek yok yani kimseyi sıkmaya zorlamaya ya da akıl vermeye seviyorsan o şekilde sevdin ya da seviyorsun insan değişmek istiyorsa kendi isteğiyle değişmeli fikir sunarsın gerisi ona kalmış iş özellikle kapalılık olayları çok mantıksız içinden geldiği için yapılmalı dinle ilgili her şey sonuçta günahı büyük zorla yapılan birşeyin sevabı da olmaz bunu idrak etmek zor değil ama anlayışsız çok insan var maalesef
Erkeklerin makyaj yapması toplum tarafından normal karşılansaydı eminim yapanlar olurdu. Aynanın karşısında saç yapmaya uğraşıyorlar iki saat.
Dogru onlarda saclarina takmis durumda, bazi erkekler kadinlardan bile fazla zamanda hazirlaniyorlar
birde makyaj dertleri olsaydi vay hallerineiyikide yapmiyorlar hic yakismazki
Hiçbir kadın buna izin vermese keşke
Metroseksüel öğretmenBu yorumunu okuyunca aklıma bi öğretmenimiz geldi.
Kaşlarını alırdı düzgün bir şekilde.Tırnakları falan o kadar düzgündü ki.Manikür yaptırdığı gayet belli.
Yanında dudak nemlendiricisi taşıyan gördüm saçlarını sarıya boyatan gördüm.
Yavaş yavaş ilerliyorlar sanki
Merhaba.
Erkeklerin doğal güzellik adı altında kadınları benliklerinden vazgeçirmesi sizce de sinir olunacak bir durum değil mi?
Bugün bir arkadaşımla karşılaştım. Kendisini bir süredir görmüyordum. Hiç onu tanıdığım gibi değildi. Soluk yüzlü, göz altları mor biraz. Hep zaten göz altlarından şikayet ederdi. Birlikte kozmetik tavsiyesi de verirdik birbirimize. Hayırdır dedim. O da bana ' Sevgilim beni makyajlı beğenmiyormuş. Ben de cildimi dinlendiriyorum. Salaş gezmek daha rahatmış' dedi. Şaşırdım. Kendisi hiç öyle biri değildi. Doğal hali cidden hasta gibi duruyor.. Ama kendisi bunu kanıksamıştı.
Ben erkeklerin doğal güzellik isteğini çok saçma buluyorum. Kendi sevgilileri makyaj yapmasın isterler ama makyaj yapan kızlara bakarlar.
Makyaj bence gerçek güzelliği ortaya çıkarır. Makyajı gerçekten sevmeyen kadınların azınlık olduğunu düşünüyorum. Bakımla makyaj da aynı şey değildir kanımca. İmkanı yoktur bazı kadınların diyebilirsiniz. Ama bir kalem kaç lira? Ya da bir ruj. Doğal güzellik safsatası bence erkeklerin kadınları sindirme politikası.
Kesinlikle katılıyorum.Keşke herkes kendi değerini düşüncelerinin önemini farkedebilse kendi ayakları üzerinde durmayı başarabilse, keşke benimde isteklerim benimde düşüncelerim benimde bir fikrim var diyebilsek biz kendimize değer verdikçe daha çok değer görmeye başlarız
sizin söylediğiniz konudan çok farklı olacakama ben makkajsız da güzelim benim spor halim de çok iyidir falan diyen bir arkadaşım var ama sürekli diyet spor yapar spor kıyafeti bile ultra pahalıdır sorsan makkaj yoktur ama yüzüne gözlerinin altına kapatıcı yüzüne pudra falan sürer hafif de bir allık sorsan makkajszdır
asıl doğal güzellik yalanı budur bence yoksa kimsenin özelilikle erkeklerin dizi çıkmış eşofmanlarla saçı darma dumanken hafiften göbek çıkmışken sen doğal da çok güzelsin diyeceğini sanmıyorum
Bu yorumunu okuyunca aklıma bi öğretmenimiz geldi.
Kaşlarını alırdı düzgün bir şekilde.Tırnakları falan o kadar düzgündü ki.Manikür yaptırdığı gayet belli.
Yanında dudak nemlendiricisi taşıyan gördüm saçlarını sarıya boyatan gördüm.
Yavaş yavaş ilerliyorlar sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?