Doğal güzellik yalanı...

Erkeklerin makyaj yapması toplum tarafından normal karşılansaydı eminim yapanlar olurdu. Aynanın karşısında saç yapmaya uğraşıyorlar iki saat.

Genetik olarak öyle göz altları.

Sınırını kendini bildikten sonra mesela benim dudaklarım kalın ve şekil olarak dikkat çekici bunu biliyorum ve rujumu sürerim yediririm göze çarpmayacak şekilde parlatıcı falan hiç kullanmam bunu bilmek gerek dikkat çekmek bir yere kadar güzel aşırısı fazla özel günler anlar farklıdır tabi ki aklı var herkesin gerek yok yani kimseyi sıkmaya zorlamaya ya da akıl vermeye seviyorsan o şekilde sevdin ya da seviyorsun insan değişmek istiyorsa kendi isteğiyle değişmeli fikir sunarsın gerisi ona kalmış iş özellikle kapalılık olayları çok mantıksız içinden geldiği için yapılmalı dinle ilgili her şey sonuçta günahı büyük zorla yapılan birşeyin sevabı da olmaz bunu idrak etmek zor değil ama anlayışsız çok insan var maalesef

Makyaj bana yakismiyor. Makyajsiz halim cok daha cekici ve guzel. Ama bazi insanlara cok yakisiyor. Kisiye gore deyisir sanirim, herkesin kendi tercihi.

Youtube'da Türkçe makyaj videolarının altına yorum yapan erkekler görüyorum. Bazıları anlıyor

no makeup ta azcık zor gıbı gelıyor bana da o yorumcu erkeklerı bende goruyorum canım birine terrakota nedır dıye sormuslardı takır takır cevapladı eşek herıf

Erkeklerin makyaj yapması toplum tarafından normal karşılansaydı eminim yapanlar olurdu. Aynanın karşısında saç yapmaya uğraşıyorlar iki saat.

Dogru onlarda saclarina takmis durumda, bazi erkekler kadinlardan bile fazla zamanda hazirlaniyorlar
birde makyaj dertleri olsaydi vay hallerine iyikide yapmiyorlar hic yakismazki

Hiçbir kadın buna izin vermese keşke

bende bi kac kez makyaj yapicam dedigimde yapma dogal daha guzelsin falan diyodu.ama tamamen makyaj yaptigimi anlamadigindan diyo bunu.yapmadigimda hasta misin moralin mi bozuk diye sorup duruyo.en sonunda makyaj yapmadim diyince bi daha yapma falan demedi.ama kisiden kisiye degisiyo bu bazilarinin dogal hali de cok guzel oluyo.erkekler boyle bayanlarib dogal halini tercih eder sanirim.bazilari makyajsiz cok kotu gorunuyo ve gercekten guzelliklerine yazik ediyolar..gorunce hep makyajli hayal ediyorum boyle bayanlari kafamda.bazilari da yanlis makyaj yaptigi icin kotu gorunuyo.

Bu yorumunu okuyunca aklıma bi öğretmenimiz geldi.
Kaşlarını alırdı düzgün bir şekilde.Tırnakları falan o kadar düzgündü ki.Manikür yaptırdığı gayet belli.
Yanında dudak nemlendiricisi taşıyan gördüm saçlarını sarıya boyatan gördüm.
Yavaş yavaş ilerliyorlar sanki

Dogru onlarda saclarina takmis durumda, bazi erkekler kadinlardan bile fazla zamanda hazirlaniyorlar
birde makyaj dertleri olsaydi vay hallerine iyikide yapmiyorlar hic yakismazki

Evet. Sakallarının arasından pembiş pembiş allık fışkıran ya da rimelli sevgilim olsun istemezdim.

Hiçbir kadın buna izin vermese keşke

Keşke herkes kendi değerini düşüncelerinin önemini farkedebilse kendi ayakları üzerinde durmayı başarabilse, keşke benimde isteklerim benimde düşüncelerim benimde bir fikrim var diyebilsek biz kendimize değer verdikçe daha çok değer görmeye başlarız

Metroseksüel öğretmen Tipine çok dikkat edenler var

sizin söylediğiniz konudan çok farklı olacak ama ben makkajsız da güzelim benim spor halim de çok iyidir falan diyen bir arkadaşım var ama sürekli diyet spor yapar spor kıyafeti bile ultra pahalıdır sorsan makkaj yoktur ama yüzüne gözlerinin altına kapatıcı yüzüne pudra falan sürer hafif de bir allık sorsan makkajszdır
asıl doğal güzellik yalanı budur bence yoksa kimsenin özelilikle erkeklerin dizi çıkmış eşofmanlarla saçı darma dumanken hafiften göbek çıkmışken sen doğal da çok güzelsin diyeceğini sanmıyorum

Kesinlikle katılıyorum.

Bu da güzel bir bakış açısı.

Herşeyi anlarımda bana makyajlıyken " ıyyyyy boya küpüne düşmüş gibisin" diyen. Öyle diyince ertesi gün makyaj yapmayan beni görünce " maymundan beş dakka önce mi doğdun " diyen bi nişanlım var ben bu adama napim şimdi azcık istikrarlı olsa ya makyaj yapinca mı yoksa yapmayınca mı beni begendiğni anlasam ( buarada albümlere resimlerim var bakabilirsiniz asla çok abartılı makyaj yapan biri değilim )

bence erkekler kıskandıkları için ve dikkat çektirmemek makyaj istemiyorlar
başka kadını makyajlı süslü giyimli kuşamlı gördüklerinde dipleri düşüyor

doğal güzellik tabiri için bazı bayanlar var Rabbim tüm güzelliği sanki onlara vermiş
makyaj yapınca çirkin oluyor sanki hiç makyaj yapmasa bile güzel yani bence bu tabir onlar için daha yerinde olur "doğal güzellik"

eşim geçen gün bankaya gitti bizim müşteri temsilcisi bir bayan var
kızın aylık makyaj masrafı 150 tl imiş sohbet esnasında kendisi demişti
akşam eşim geldi o ne makyaj ya yüzü kaybolmuş kızın makyajdan yıkasa suratını neye benzeyecek merak ettim dedi
çok gülmüştüm

Son düzenleme:

Bence erkekler dudak nemlendiricisi kullanabilir sonuçta krem gibi bi'şey o. Sevgilime ben kendim almıştım
Şu kaşlarının ortası olan erkekleri de cımbızla kovalayasım geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…