Aynen. Ama ilginçtir, kendisi bunu kanıksamıştı. Yahu ayna yok mu sizin evde? Güzel de biri yani.Benim.icin makyaj kusurlari kapatmaktir. Boya kupune dalmak degil. O nedenle aramizda boyle bir diyalog bile gecmedi. Cok tuhaf. Sadece biraz fazla makyaj yaptigimda iltifat eder yavrum. Ben erkeklerin soyle yap boyle yapma laflarindan nefret ediyorum. Ben makyajsiz begeniyorum sacmalik. Tanistiginda nasilsa oyle begeniyosundur.. ayrica kimse goz altlari mosmor hastalikli tipli birini begenmez.
Bu nasıl bir fantazi yaEmo tarzı mı :)
Makyaj doğru yapıldığında bin kat daha güzel gösterir. Bir erkeğin bunun tersini öne sürmesi bana inandırıcı gelmiyor.O benim makyaj yapmama karışmaz, istediğim zaman yaparım ki günlük yaşamında sürekli makyaj yapmıyorum. Yani bana yapmayacaksın gibi bir baskısı yok ama yaptığımda eve gelince çıkarmamı istiyor, içim bulanıyor, makyaj malzemelerinden tiksiniyorum diyor. Bazen kötü görünebilir insanlar, ben sigara kullanıyorum soluktur cildim ve söyler de hasta gibi duruyorsun, seni çok yordum galiba, biraz uykuna dikkat et der. Herkesin zevki başkadır, insan partnerini tanır, mesela bazen hafta sonları tülbent takmam çok hoşuna gider, tesettür gibi değil, bizim Karadenizlilerin günlük kullandığı tülbentler, bazen takıyorum mutlu olsun diye, parfüm bile sevmez benim ki =)) Ama dışarıya çıkarken istediğimi sürerim, giyerim, parfümümü kullanırım. Makyaj sevmiyor diye dışarıda birilerine bakar diye de düşünmedim hiç, bu biraz güven meselesi yoksa dışarıda neler var ne güzel kadınlar yaşıyor. Ben eşimi potansiyel suçlu olarak görmüyorum, yaşlarımız kemale ermiş, ne fırtınalar geçirmişiz bunlar biz yaşta önemsiz detaylar
No make up-make up yapmıştır belki de. Yüzüne bir sürü malzeme sürüyorsun ama belli olmuyor.
hahahhcok detay vermeyeyim de, biraz daha cool gozukmek niyetiyle yapıyorlar. koyu mor ruj da şart tabi. kimisi de bembeyaz olmayı seviyor. öyle mutlular demek ki...
hahahhcok detay vermeyeyim de, biraz daha cool gozukmek niyetiyle yapıyorlar. koyu mor ruj da şart tabi. kimisi de bembeyaz olmayı seviyor. öyle mutlular demek ki...
Yaşının küçüklüğündendir o.yok yaşıda küçüktü, sanmıyorum.. yüzünde birşey yoktu kızın...
Makyaj doğru yapıldığında bin kat daha güzel gösterir. Bir erkeğin bunun tersini öne sürmesi bana inandırıcı gelmiyor.
Cok abarti cumleleriniz var. Siz kendi dogal halinizle barisik degilsiniz. Bilincaltiniz kirlenmis cok. Ben de makyajsiz gezmem ama sizin bilincalti abarti tepkiler veriyorMakyaj doğru yapıldığında bin kat daha güzel gösterir. Bir erkeğin bunun tersini öne sürmesi bana inandırıcı gelmiyor.
Adamın midesi bulanıyor, bildiğin öğürüyor =)) numaramı yapıyor şimdi =)) Bu kadar fikri sabit olmayın, herkesin zevkleri farklı
Özellikle günümüz şartları içinde böyle. Ezik erkek davranışı. Karıları Kınalı Yapıncak gibi olsun isterler ama kendileri Claudia Shiffer tiplere bakarlar.
Ben kozmetiğe aşığım. Kadınların doğasında var. Gerçekten hoşlanmayan azınlık dışında.Cok abarti cumleleriniz var. Siz kendi dogal halinizle barisik degilsiniz. Bilincaltiniz kirlenmis cok. Ben de makyajsiz gezmem ama sizin bilincalti abarti tepkiler veriyor
Ben erkek olsam yapmasını isterim karşımdaki kadının. Sossuz makarna gibi.
Azınlıkta olabilir sizinkiBen erkek olsam yapmasını isterim karşımdaki kadının. Sossuz makarna gibi.
Demek kiCanlandıramadım bile görüntüyü gözümde
Annesi terliğin tersiyle ağzına vursa cok cool olur aslında
bende beyaz görünmeyi seviyorum... güneşlenmeyi sevmiyorum. hoş sadece kızırıyorum ya. ama göz altlarımın mor olmasını sevmiyorum ... bi ara yiğenim ay keşke benim göz altlarımda senin gibi mor olsaydı demişti ... tercih meselesi...
emocuların tarzı hoş ya
Ona da taviz vermemesini söyledim ama dinleyeceğini sanmıyorum. Kendisini olmadığı birine dönüştürmesi çok üzücü. Kullandığım kelimeler hakaret değil benzetme içermektedir. Sözüm meclisten dışarı.bence kurdugunuz kelimelere biraz daha dikkat edin...
eşim makyaj sevmiyor ben de sevmiyorum diyenler oldugunu okumus olmalısınız.
mesela kendi erkek arkadasımdan biliyorum o da fazla makyajlı birini dogal olmadıgı icin begenmedigini soyler hep.
kendi annesi de makyajsızdır zaten, ben de oyleyim.
yine baska bir arkadasım bembeyaz bir tshirt ve altında esofman oldugu icin dogallıgından oturu bir kıza aşık olmustu... kim oldugunu ogrenmek tanısmak icin cok cabaladı ve simdi beraberler :)
bunun tam tersi ise annem evde bile kırmızı rujla gezer, dip boyası geldiginde babam moralin mi bozuk diye sorar hemen farkeder, sacları hep sarıyken daha cok begenir.
yani herkes kendine hos gelen seyi yapıyor ve ona uygun da birileri ile beraber oluyor.
yıllar once kalın kaş deseler o ne oyle derlerdi ama simdi herkes kalınlaştırmak icin ugrasıyor. hatta alınmamış sekilli kaşlara ragbet arttı. tama bu belki modayla alakalı ama yıllarda da almayanları elestiriyorlardı.
herkes nasıl mutluysa oyle kalsın, neden birilerini tercihleri icin yargılama ihtiyacı duyuyorsunuz ki? arkadaşınızın haline uzuluyorsanız bunu onun özelinde konusup sevgilisinin kısıtlamalarını kabullenmemesi gerektigini anlatın.
biri de cıkıp boyalı kadınlar bilmem ne gibi dese hoş olur mu hic... buna nasıl karşcıkacaksak dogallıktan yana olan insanları da ezik yalancı gibi suclama yoneltilmemeli bence.
öyle deme dans. göz altlarını makyajla mor yapan bile var
insanlar kendilerini nasıl görmek istiyorlarsa onu yapsınlar bence, başkalarının yaşamlarına ve terichlerine mudahale etmesinler yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?