Belki adam harbiden makyajsiz halini begeniyor. Olamaz mi? Bu devirde herkes makyaj yaptigi icin artik insanlara dogallik cazip gelmeye basladi. Farklilik ilgi ceker.
Birkaç kadın seçip onlara makyaj yapsak ve makyajsız halleriyle karşılaştırsak %98 makyajlı halini beğeniriz. Doğal halini beğeniyorum diyen erkeğe inanmıyorum açıkçası.
Birkaç kadın seçip onlara makyaj yapsak ve makyajsız halleriyle karşılaştırsak %98 makyajlı halini beğeniriz. Doğal halini beğeniyorum diyen erkeğe inanmıyorum açıkçası.
Merhaba.
Erkeklerin doğal güzellik adı altında kadınları benliklerinden vazgeçirmesi sizce de sinir olunacak bir durum değil mi?
Bugün bir arkadaşımla karşılaştım. Kendisini bir süredir görmüyordum. Hiç onu tanıdığım gibi değildi. Soluk yüzlü, göz altları mor biraz. Hep zaten göz altlarından şikayet ederdi. Birlikte kozmetik tavsiyesi de verirdik birbirimize. Hayırdır dedim. O da bana ' Sevgilim beni makyajlı beğenmiyormuş. Ben de cildimi dinlendiriyorum. Salaş gezmek daha rahatmış' dedi. Şaşırdım. Kendisi hiç öyle biri değildi. Doğal hali cidden hasta gibi duruyor.. Ama kendisi bunu kanıksamıştı.
Ben erkeklerin doğal güzellik isteğini çok saçma buluyorum. Kendi sevgilileri makyaj yapmasın isterler ama makyaj yapan kızlara bakarlar.
Makyaj bence gerçek güzelliği ortaya çıkarır. Makyajı gerçekten sevmeyen kadınların azınlık olduğunu düşünüyorum. Bakımla makyaj da aynı şey değildir kanımca. İmkanı yoktur bazı kadınların diyebilirsiniz. Ama bir kalem kaç lira? Ya da bir ruj. Doğal güzellik safsatası bence erkeklerin kadınları sindirme politikası.
İnsana doğuştan bahşedilen güzellik vardır, insanlar bunu ortaya çıkarmayınca onu boşuna harcadıkları fikrine kapılıyorum.Yoo oyle degil. Dedigim gibi azinlik ilgi cekiyo, ben goruyorum cevremde artik boyle seyler. Normal buluyorum. Ha ben sahsen makyajsiz dolasmam o ayri mevzu. Ama yalan dolan demek sacma. Zevkler farkli.
İnsana doğuştan bahşedilen güzellik vardır, insanlar bunu ortaya çıkarmayınca onu boşuna harcadıkları fikrine kapılıyorum.
Belli bir zaman sonra da 'Hiç kendine bakmıyorsun, hasta gibisin' derse?Makyaj sevmemek bir tercih, benimki de sevmez o yüzden makyaj yapmışsam eve gelince hemen temizlerim. Dışarıda yapma gibi bir talebi olmadı hiç ama eve girer girmez yüzünü temizle diyor =) Herkesin zevki farklı yalan olduğunu düşünmüyorum ben
ben aslaaaaaaaaaaaaa inanmıyorum sana doğal ol derler ama senin kolundayken boya küpüne atmış totosu açıkta kızlara bakarlar doğal ol palavralarına inanmayın
Özellikle günümüz şartları içinde böyle. Ezik erkek davranışı. Karıları Kınalı Yapıncak gibi olsun isterler ama kendileri Claudia Shiffer tiplere bakarlar.kesinlikle haklısın canım zorla güzellik olmaz ama bence güzleliği hafif pekiştirmedikten sonra da güzel sayılmıyıo ne yazıkki insanlar tarafından :)
Benim.icin makyaj kusurlari kapatmaktir. Boya kupune dalmak degil. O nedenle aramizda boyle bir diyalog bile gecmedi. Cok tuhaf. Sadece biraz fazla makyaj yaptigimda iltifat eder yavrum. Ben erkeklerin soyle yap boyle yapma laflarindan nefret ediyorum. Ben makyajsiz begeniyorum sacmalik. Tanistiginda nasilsa oyle begeniyosundur.. ayrica kimse goz altlari mosmor hastalikli tipli birini begenmez.
Belli bir zaman sonra da 'Hiç kendine bakmıyorsun, hasta gibisin' derse?
No make up-make up yapmıştır belki de. Yüzüne bir sürü malzeme sürüyorsun ama belli olmuyor.makyaj denince akla; böle boya küpüne girip çıkmış gibi geliyorsa gerçekten doğal durmuyor. hafif olunca güzel duruyor... bana sorarsanız. canım istedimi makyaj yaparım canım istemedimi yapmam. çok elzem birşey değil. hani evlendikten sonra salmadım, evlenmeden öncede böleydim
ama bazısı hiç makyaj yapmasada çok güzel olabiliyor... bende bir ara bir kız gördüm. kızda bildiğin siyah çarşaf vardı. kızın görünen yeri sadece yüzüydü. aman Allahın ne kadar güzeldi kız... bir gram birşey yoktu yüzünde....
öyle deme dans. göz altlarını makyajla mor yapan bile var
insanlar kendilerini nasıl görmek istiyorlarsa onu yapsınlar bence, başkalarının yaşamlarına ve terichlerine mudahale etmesinler yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?