kızlar bende makyaj sevmeyenlerdenim, ve sanki makyaj yapınca kendimi görücüye çıkarıyormuşum gibi hissediyorumbu yüzden hiç yapmazdım ama artık 26 yaşıma girdim biraz dikkat ediyorum ama sadece kusurlarımı kapatmak için
mesela kirpiklerim çok uzun ve sıktır ancak alt kirpiklerim çok seyrek ve incedir bu yüzden sadece gözümün altına kalem sürerim, fondöten hiç sevmem ama yine kusur kapatmak için arada bir sürerim yani sivilcem falan çıkınca sürerim, dogallıgı çok severim
bende geçenlerde bir genç anne gördüm hiç ama hiç makyaj yapmamıştı ama o kadar güzeldiki kıza bakıp durdum içimden maşallah dedim ne kadar dogal ve ne kadar güzeldi, saçı başıda salaştı üstelik
Yeni kuşak biraz daha doğal makyaj yapıyor gerçekten. Kozmetikleri kalitesi konusunda da şanslılar tabi. Ama 1990 lardan 2000 lerin başlarına kadar facia gibiydi gerçekten
Kırmızı rujlar… mavi farlar… kırmızı yanaklar… yani rengarenk.. gerçekten itici. O dönemlerden kalma erkeklerin ağzında bir sakız. Bence makyaj yapmayı bilmeyen kadın için kullanılıyor bu söz.
Merhaba.
Erkeklerin doğal güzellik adı altında kadınları benliklerinden vazgeçirmesi sizce de sinir olunacak bir durum değil mi?
Bugün bir arkadaşımla karşılaştım. Kendisini bir süredir görmüyordum. Hiç onu tanıdığım gibi değildi. Soluk yüzlü, göz altları mor biraz. Hep zaten göz altlarından şikayet ederdi. Birlikte kozmetik tavsiyesi de verirdik birbirimize. Hayırdır dedim. O da bana ' Sevgilim beni makyajlı beğenmiyormuş. Ben de cildimi dinlendiriyorum. Salaş gezmek daha rahatmış' dedi. Şaşırdım. Kendisi hiç öyle biri değildi. Doğal hali cidden hasta gibi duruyor.. Ama kendisi bunu kanıksamıştı.
Ben erkeklerin doğal güzellik isteğini çok saçma buluyorum. Kendi sevgilileri makyaj yapmasın isterler ama makyaj yapan kızlara bakarlar.
Makyaj bence gerçek güzelliği ortaya çıkarır. Makyajı gerçekten sevmeyen kadınların azınlık olduğunu düşünüyorum. Bakımla makyaj da aynı şey değildir kanımca. İmkanı yoktur bazı kadınların diyebilirsiniz. Ama bir kalem kaç lira? Ya da bir ruj. Doğal güzellik safsatası bence erkeklerin kadınları sindirme politikası.
O zaman siz uyumlu bir çiftsiniz.Alemsiniz =))) sossuz makarna benzetmenize bayıldım =))
Allah dağına göre kar veriyor, ben ömrüm boyunca becermedim düzenli makyaj yapmayı, sevemedim bir türlü =))
O zaman onlar modaydı,onlar hoş geliyordu.
Şimdi de mesela kara kalemli gözler ve buğulu makyaj modası var.
Siyah far sürüyorlar.O da hiç doğal değil.
makyaj denince akla; böle boya küpüne girip çıkmış gibi geliyorsa gerçekten doğal durmuyor. hafif olunca güzel duruyor... bana sorarsanız. canım istedimi makyaj yaparım canım istemedimi yapmam. çok elzem birşey değil. hani evlendikten sonra salmadım, evlenmeden öncede böleydim
ama bazısı hiç makyaj yapmasada çok güzel olabiliyor... bende bir ara bir kız gördüm. kızda bildiğin siyah çarşaf vardı. kızın görünen yeri sadece yüzüydü. aman Allahın ne kadar güzeldi kız... bir gram birşey yoktu yüzünde....
O zaman siz uyumlu bir çiftsiniz.Hep makyajlı gezen ve gerçekten kendine yakıştıran birinin sırf erkek arkadaşı istiyor diye bundan vazgeçmesi kötü bir şey. Benim aklım almadı. Sevgilisi de makyajlı halini beğendi başta. Türk erkeklerinin gereksiz kıskançlığı.
kızlar bende makyaj sevmeyenlerdenim, ve sanki makyaj yapınca kendimi görücüye çıkarıyormuşum gibi hissediyorumbu yüzden hiç yapmazdım ama artık 26 yaşıma girdim biraz dikkat ediyorum ama sadece kusurlarımı kapatmak için
mesela kirpiklerim çok uzun ve sıktır ancak alt kirpiklerim çok seyrek ve incedir bu yüzden sadece gözümün altına kalem sürerim, fondöten hiç sevmem ama yine kusur kapatmak için arada bir sürerim yani sivilcem falan çıkınca sürerim, dogallıgı çok severim
bende geçenlerde bir genç anne gördüm hiç ama hiç makyaj yapmamıştı ama o kadar güzeldiki kıza bakıp durdum içimden maşallah dedim ne kadar dogal ve ne kadar güzeldi, saçı başıda salaştı üstelik
o bendim şimdi hatırladım
Fondotenin binbir türü var. Su bazlısı ne bileyim teninle bütünleşeni vs. Bunlar bahane bence.İstemeyebilirsin.Şöyle ki makyajlıyken öpüp koklamak pek mümkün olmuyor.
Fondöten veya pudra yemiş gibi :)
Ona da taviz vermemesini söyledim ama dinleyeceğini sanmıyorum. Kendisini olmadığı birine dönüştürmesi çok üzücü. Kullandığım kelimeler hakaret değil benzetme içermektedir. Sözüm meclisten dışarı.
Her rus kizi güzel degil.aksine cok makyaj yapip alli pullu giyinirler.guzeli guzeldir ama normal tiplerde vardir.biz renkli gozu guzel buldugumuz icin guzel gelir.Ama o kadının genetiğinden şanslı oluşu.
Yani her kadın güzeldir bakımsız kadın vardır diyoruz ya. Kısmen doğru ama bazıları gerçekten genetikten güzel. Ruslar gibi..
Her rus kizi güzel degil.aksine cok makyaj yapip alli pullu giyinirler.guzeli guzeldir ama normal tiplerde vardir.biz renkli gozu guzel buldugumuz icin guzel gelir.
Ama o kadının genetiğinden şanslı oluşu.
Yani her kadın güzeldir bakımsız kadın vardır diyoruz ya. Kısmen doğru ama bazıları gerçekten genetikten güzel. Ruslar gibi..
Biz bile hemcinslerimizi makyajsızken beğenip güzel buluyorsak, erkekler neden beğenmesin dimi.
Tercih meselesi pek tartışılacak bir konu değil, zaten erkeklerin gerçekten neyi beğendiğini anlayacağımızı hiiç sanmıyorum
İşte o konu sadece makyaj içermiyor, tamamen kendini ezdirme meselesi ama bazı kadınlar da bundan hoşlanıyorlar, sevgiden olduğunu düşünüyorlar
Merhaba.
Erkeklerin doğal güzellik adı altında kadınları benliklerinden vazgeçirmesi sizce de sinir olunacak bir durum değil mi?
Bugün bir arkadaşımla karşılaştım. Kendisini bir süredir görmüyordum. Hiç onu tanıdığım gibi değildi. Soluk yüzlü, göz altları mor biraz. Hep zaten göz altlarından şikayet ederdi. Birlikte kozmetik tavsiyesi de verirdik birbirimize. Hayırdır dedim. O da bana ' Sevgilim beni makyajlı beğenmiyormuş. Ben de cildimi dinlendiriyorum. Salaş gezmek daha rahatmış' dedi. Şaşırdım. Kendisi hiç öyle biri değildi. Doğal hali cidden hasta gibi duruyor.. Ama kendisi bunu kanıksamıştı.
Ben erkeklerin doğal güzellik isteğini çok saçma buluyorum. Kendi sevgilileri makyaj yapmasın isterler ama makyaj yapan kızlara bakarlar.
Makyaj bence gerçek güzelliği ortaya çıkarır. Makyajı gerçekten sevmeyen kadınların azınlık olduğunu düşünüyorum. Bakımla makyaj da aynı şey değildir kanımca. İmkanı yoktur bazı kadınların diyebilirsiniz. Ama bir kalem kaç lira? Ya da bir ruj. Doğal güzellik safsatası bence erkeklerin kadınları sindirme politikası.
Ama benim de göz zevkim önemli değil mi burdasokağa çıkınca güzel bakımlı hatunlar görmek istiyorum gözüm gönlüm açılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?