Merhaba.
Erkeklerin doğal güzellik adı altında kadınları benliklerinden vazgeçirmesi sizce de sinir olunacak bir durum değil mi?
Bugün bir arkadaşımla karşılaştım. Kendisini bir süredir görmüyordum. Hiç onu tanıdığım gibi değildi. Soluk yüzlü, göz altları mor biraz. Hep zaten göz altlarından şikayet ederdi. Birlikte kozmetik tavsiyesi de verirdik birbirimize. Hayırdır dedim. O da bana ' Sevgilim beni makyajlı beğenmiyormuş. Ben de cildimi dinlendiriyorum. Salaş gezmek daha rahatmış' dedi. Şaşırdım. Kendisi hiç öyle biri değildi. Doğal hali cidden hasta gibi duruyor.. Ama kendisi bunu kanıksamıştı.
Ben erkeklerin doğal güzellik isteğini çok saçma buluyorum. Kendi sevgilileri makyaj yapmasın isterler ama makyaj yapan kızlara bakarlar.
Makyaj bence gerçek güzelliği ortaya çıkarır. Makyajı gerçekten sevmeyen kadınların azınlık olduğunu düşünüyorum. Bakımla makyaj da aynı şey değildir kanımca. İmkanı yoktur bazı kadınların diyebilirsiniz. Ama bir kalem kaç lira? Ya da bir ruj. Doğal güzellik safsatası bence erkeklerin kadınları sindirme politikası.
İstemeyebilirsin.Şöyle ki makyajlıyken öpüp koklamak pek mümkün olmuyor.
Fondöten veya pudra yemiş gibi :)
Bütün kadınların makyaj sevdiğini de düşünmemek lazım. Dişilikle kişilik arasında ince bir çizgi var. Sindirmeyle alakası olduğunu da
düşünmüyorum. Ben makyaj yapmayı sevmiyorum kendime yakıştırmıyorum da. Eşim de bir kere kırmızı ruj sürdüğümde ciğer yemiş kedi gibi olmuşsun dedi bana :) beni doğal halimle beğendiğini ve makyajlı halimden ve makyajlı diğer kızlardan da hoşlanmadığını biliyorum. Herkes aynı şeyleri sevecek aynı şeylerden hoşlanmayacak diye bir şey yok. Hemen olayı da feminizme bağlamamak lazım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende gecende oyle bı kız gördüm..
yesıl pardesulu,kapalı bı kızdı..
ama boy pos o bıcım..sadece yuzu açıktaydı,beyaz tenlı,solgun bı suratı vardı..
ama o halı bıle okadar cekıcıydıkı,koca gözlü,kaş kırpık yok nerdeyse,hatlar belırgın degıl..
bu kadar olumsuz ozellık bı arada olduğu halde,ben böyle guzellık görmedim..
yanı güzel olmanın tanımı bıle ınsandan ınsana degısıyor..
Evet ben bunu belirttim zaten. Sevmeyenler var, azınlıktalar diye.Bütün kadınların makyaj sevdiğini de düşünmemek lazım. Dişilikle kişilik arasında ince bir çizgi var. Sindirmeyle alakası olduğunu da
düşünmüyorum. Ben makyaj yapmayı sevmiyorum kendime yakıştırmıyorum da. Eşim de bir kere kırmızı ruj sürdüğümde ciğer yemiş kedi gibi olmuşsun dedi bana :) beni doğal halimle beğendiğini ve makyajlı halimden ve makyajlı diğer kızlardan da hoşlanmadığını biliyorum. Herkes aynı şeyleri sevecek aynı şeylerden hoşlanmayacak diye bir şey yok. Hemen olayı da feminizme bağlamamak lazım
Makyaj aldatmaca değil, zaten senin olan şeyleri allamak, pullamak.
Makyaj bir aldatmaca ama. Kaldı ki her kadın yapamıyor. doğal görünmek kusurları örtmek adına yapılan makyaj ise amenna. Ama bazı kadınlar görüyorum tövbe bismillah çekesim geliyor. Zaten erkekler doğal olan makyajı da çok anlamıyorlar
Makyaj aldatmaca değil, zaten senin olan şeyleri allamak, pullamak.
O açıdan bakarsak bacak kılı da vermiştir. Almayın o zaman.ben aynı fıkırde degilim.senin ise barışık olman lazım neden değiştiriyorsun.allah bazılarına kiraz dudak bazılarına upuzun kirpikler vermiştir.makyaj; sende olmayana benzemeye calışmaktır.bazı erkekler cidden sevmiyor,doğallıktan yana...
O açıdan bakarsak bacak kılı da vermiştir. Almayın o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?