• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal güzellik yalanı...

Benim erkek arkadaşımda makyaj pek sevmez.Bende yokmuş gibi makyaj yaparım bazen.Mesela göz altına sürülen hafif kapatıcı, az rimel ,sürülüp silinen ruj halini anlamıyorlar bile.Makyajsız doğal sanıyorlar.
Ayrıca çok makyajı bende itici buluyorum.Hadi göz makyajını anlarım o yoğun güzel olabiliyor ama göz altı bembeyaz yanaklar pespembe bayanları gördükçe yüzlerini yıkayıp temizleme hissi duyuyorum.Ünlülere vs dikkat edin gündüz çok doğal bir makyajla hem güzel hem natural görünüyorlar.Erkeklerin makyaj yapmadan kastı temiz doğal ol.
:9: aynen.......................

Her zaman makyaj yapmamak lazım özelliklede evlilikten önceki evrede evlendikten sonra bu kız benim sevgilim değildi demesinler :52::52::52::52::52:

benim sevgilimde makyajdan hoşlanmıyor. makyaj yapma demez, öyle karışmaz. ama hoşuna gitmediğini söyler. makyajsız daha temiz gözüküyorsun der. bende zaten öyle aman aman makyaj sevmeyen o azınlıktanım. pespembe allık, kıpkırmızı ruj falan ne bileyim bana göre değil, hoşuma gitmiyor. sadece eye liner sürüyorum ve beğeniyorum. o da arada bi...

Dogal hali ile cok ama cok guzel olan kadin veya genc kiz var.mutlaka hepimiz karsilasiriz ara sira.onlarin bir gram boyaya ihtiyaclari yok.makyaja gelince dozunda yapilmis makyaj da guzeldir ama sart degil gundelik hayatta.kisinin kendi tercihi bu.esi veya sevgilisinin hosuna gitmeyebilir bu da normal
Yakistirmiyordur muhtemelen.mesela ben de biyiktan hoslanmam ve esime de hic yakistirmadi birkez bi girisimi olmustu ama macerasi kisa surdu:tabi bi kisim erkek te kiskandigindan izin vermiyo olabilir.acaba arkadasin makyajli hali ile cok mu cezbedici oluyordu
.gerci gundelik hayatta yapilan makyaj ili bu derece bir degisim yakalamak ta zor
.ancak profesyonel makyaj insani cok degistirir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kendisi güzel biri, çok severdi makyajı. Yakıştırırdı da. Sevgilisi onu o haliyle beğenmişti. Bu bana ikiyüzlülük geliyor.. Yanılıyorsunuz, basit bir göz kalemi bile değiştirir insanı.
Bence herkesin beyenisi farklıdır ..bnm eşimde haz etmez ,beyenenleride anlamaz..bnce. Erkekler şöyledir diyemeyız ,o arkadaşınıza siz kendi bayan gözünüzle bakıyorsunuz ,ama svgilisi öyle değilki ,arada sevgi olunca bütün o maskelere gerek kalmaz ...demekli sevgilisi doğal olmasını istiyor ;)ne güzel ,onu boyle beyenıyorsa çok şanslı bnce ..ayrıca biz bayanlar neden çok güzel olmak zorundayız anlamıyorum ..kendimiz içinse amenna ..ama bunu bir erkek için yapmak bna çok basit geliyor ...
Evet ne yapıyorsak kendimiz için yapmalıyız. Buna vazgeçtiklerimiz de dahil :34: Sevgilimiz ya da eşimiz istiyor diye değil.

Yorumlari okumadim ama bende bu basligin orneklerinden birisiyim. Erkek arkadasim senin makyaja ihtiyacin yok der hep. Ama acik acikta soyler dikkat cekiyorsun, millet bakiyor ben baktirtamam herkesin nefsi var niye insanlara hos gelesin niye guzel olmak dikkat cekmek istiyorsun diye diye diye beni bezdirdi komple. Sonra da din ile ilgili konulara gelir konu. Tartisma buyur. Beni dinsiz ilan etmesi de cok yakin zaten.
Not: makyaj dedigimiz kisim rimel. Ruj ve ojeye dusman olali cok oldu. Sira rimele geldi hadi hayirlisi.

:53::53:
Nasıl dayanıyorsunuz tüm bunlara?
Söylediklerine zemin olsun diye dine getiriyor bir de konuyu :47:
Henüz sevgililik aşamasında bu kadarı fazla değil mi?
Kimse sizin sahibiniz değil.

bu birazda kişiye yakışma meselesiyle alakalı bence
şahsen bana makyaj yakışmıyor
çok dogal bi makyajım olur cilt rengimi eşitlemesi için çok hafif fondoten veya bb krem bide göz kalemi çekerim hepsi bu
daha fazlasını yaptıgımda yakışmıyor bana ve o şekilde ben bile kendimi begenmiyorken sevgilimde begenmezdi sanırım :ssz:

bu birazda kişiye yakışma meselesiyle alakalı bence
şahsen bana makyaj yakışmıyor
çok dogal bi makyajım olur cilt rengimi eşitlemesi için çok hafif fondoten veya bb krem bide göz kalemi çekerim hepsi bu
daha fazlasını yaptıgımda yakışmıyor bana ve o şekilde ben bile kendimi begenmiyorken sevgilimde begenmezdi sanırım :ssz:
Herkese yakışan bir tarz mutlaka vardır. Hafif de yapsanız makyaj yapmış oluyorsunuz. İlla kat kat fondoten allık sürmeye gerek yok.

Valla benim erkek arkadaşım da genelde makyaj seviyo makyajı etkileyici bulduğunu söylüyo doğal olduğumda bişey demiyo tabiki ama yaptığım zamanlar hayran hayran bakıp çok güzel görünüyorsun demişliği çoktur. Ben de eskiden becerememe rağmen onun sayesinde tepkilerinden ölçerek öğreniyorum :)

Konuyu açan bayan ; Anlamadığım şey konun başında bahsettiğiniz urum doğal tamam ama bu son yorumunuzda illa ki birileri makyaj yapmak zorunda mı ne yani bi üstteki üye kendine yakıştırmıyormuş yapmıyormuş bu onun hür iradesi kimsenin dediği bişeyden dolayı değil onun bu tavrı siz tutup diyorsunuz ki herkese yakışan bi tarz vardır.. Vardır mutlaka ama illaki yapmak zorunda değildir ki.
Sevmiyordur.
Bayanların hepsi aynı değil.
Ben bile bazen makyajsız çıkamazken bazen özenle yaptığım makyaj bana göre çok tabaka gibi duruyormuş hissediyorum..
Sizde hep birilerine makyaj dayatması var bu hoş değil :19:
Herkes yapmak zorunda değil ki yada herkes yapmamak zorunda değil.
Siz sevgilinize eşinize karıştırtmayın derken tezinizi kendiniz çürütüyorsunuz.
Bayanları bırakın kendi haline burdakilerin çoğu yaşını başını almış bayanlar herkes ne yapmak istiyorsa yapar.
Sizin diretmenize gerek yok

Konuyu açan bayan ; Anlamadığım şey konun başında bahsettiğiniz urum doğal tamam ama bu son yorumunuzda illa ki birileri makyaj yapmak zorunda mı ne yani bi üstteki üye kendine yakıştırmıyormuş yapmıyormuş bu onun hür iradesi kimsenin dediği bişeyden dolayı değil onun bu tavrı siz tutup diyorsunuz ki herkese yakışan bi tarz vardır.. Vardır mutlaka ama illaki yapmak zorunda değildir ki.
Sevmiyordur.
Bayanların hepsi aynı değil.
Ben bile bazen makyajsız çıkamazken bazen özenle yaptığım makyaj bana göre çok tabaka gibi duruyormuş hissediyorum..
Sizde hep birilerine makyaj dayatması var bu hoş değil :19:
Herkes yapmak zorunda değil ki yada herkes yapmamak zorunda değil.
Siz sevgilinize eşinize karıştırtmayın derken tezinizi kendiniz çürütüyorsunuz.
Bayanları bırakın kendi haline burdakilerin çoğu yaşını başını almış bayanlar herkes ne yapmak istiyorsa yapar.
Sizin diretmenize gerek yok

Bayan lafını bana karşı kullanmayın lütfen.
Kız deyin, kadın deyin, hanım deyin ama lütfen o itici kelimeyi kullanmayın.
Üyenin cevabı:
'Makyajın kişiye yakışmasıyla da alakalı bence'
Benim cevabım:
'Herkese yakışan bir tarz vardır'
Doğru okumuyorsunuz.
Ben üye üye sayıp 'Makyaj yapmadığınızı görmeyim ' mi dedim?
Herkesi bırakıyorum kendi haline, konumu okusunlar diye kampanya başlatmadım.
Benim demek istediğim rimel, hafif parlatıcı ne bileyim azıcık allık makyajdan sayılmıyor düşüncesi yanlış. En hafifinden de sürseniz bunun adı makyajdır. Makyaj illa kat kat allık, fondoten, far sürmek demek değil.
'Ben hiç makyaj yapmam, rimel allık yeter'
Hayır efendim, sen makyaj yaptın. Anlatmak istediğim bu.
Ben sevgilisine/eşine uyup kendinden taviz verenlere kızıyorum. Doğru yapılan makyaj herkesi doğal halinden güzel gösterir ve kadınların doğasında güzel görünmek vardır.
Makyaj sevmeyenler var tabii ama genele göre oldukça az.

ya kiminin saf hali güzeldir.kiminin değil.adrina lima olsam banada makyaj yapma derler.:)ama eşim bana makyaj yap şöle bi kendine gel der mesela.ben hiç çekilmiorum gerçekten hayalet gibi oluorum adam haklı:):25:

Bayan lafını bana karşı kullanmayın lütfen.
Kız deyin, kadın deyin, hanım deyin ama lütfen o itici kelimeyi kullanmayın.
Üyenin cevabı:
'Makyajın kişiye yakışmasıyla da alakalı bence'
Benim cevabım:
'Herkese yakışan bir tarz vardır'
Doğru okumuyorsunuz.
Ben üye üye sayıp 'Makyaj yapmadığınızı görmeyim ' mi dedim?
Herkesi bırakıyorum kendi haline, konumu okusunlar diye kampanya başlatmadım.
Benim demek istediğim rimel, hafif parlatıcı ne bileyim azıcık allık makyajdan sayılmıyor düşüncesi yanlış. En hafifinden de sürseniz bunun adı makyajdır. Makyaj illa kat kat allık, fondoten, far sürmek demek değil.
'Ben hiç makyaj yapmam, rimel allık yeter'
Hayır efendim, sen makyaj yaptın. Anlatmak istediğim bu.
Ben sevgilisine/eşine uyup kendinden taviz verenlere kızıyorum. Doğru yapılan makyaj herkesi doğal halinden güzel gösterir ve kadınların doğasında güzel görünmek vardır.
Makyaj sevmeyenler var tabii ama genele göre oldukça az.

Siz şu durum söz konusu dayatma var.
İllede yakışır demeniz yanlış.
Yakışmayanlarda var cidden var.
Ben iyi makyaj yaparım o kişiye yapıyorum yok yok yok olmuyor.
Anca profesyonel makyözler yaparsa tutar o makyaj.
Kişinin güzelliği söz konusu değil gerçekten ama yakışmayana yakışmıyor.
Herkese yakışan bi makyaj vardır mantığı bana göre yalnış.
Mesela sizin semediğiniz bi ünlünün makyajı vardır.
Yapamıyorlar profta olsalar yok olmuyor.
Yakışmıyor boya küpü tanımını hakediyorlar.
Bizim ülkemiz makyajı tv programlarından yabancı filmlerden öğrendi..
Ve ordaki makyaj rimelle rujdan ibaret değil.
Daha fazlas var
Biz artık tvlerde gördüğümüz makyajı makyajdan sayıyoruz.
Rimelmiş rujmuş küçük detay olduğu için pek önemsemiyoruz.
Mesela evinizdeki sehpanın yerini değiştirince evinizin düzenini değiştirmiyorsunuz adece sehpanın konumu değişiyor.. O misal aslında bu mantık..

konu sahibi ben zaten makyaj yapmıyorum diye bişi demedim.
aksine makyajım dogal olur dedim
siz konuyu çok farklı bi yerden çok farklı bi yere baglamışsınız
ilk önce erkeklerin makyajsız güzel bulma yalanından yakınmışsınız kii bu göreceli bi kavram sonrada kadınların sevgilisi/eşi için taviz vermesinden yakınmışsınız..
neye göre yorum yapacagımızı şaşırdık..

hiç makyaj yapmıyorum nerdeyse gayette salaşım ama eşim hiç şikayetçi olmadı beni gördüğündede böyleydim şimdide böyle :ssz: makyaj yapmamada karışmaz ama bazısı gerçekten makyajsız seviyor :34:

Siz şu durum söz konusu dayatma var.
İllede yakışır demeniz yanlış.
Yakışmayanlarda var cidden var.
Ben iyi makyaj yaparım o kişiye yapıyorum yok yok yok olmuyor.
Anca profesyonel makyözler yaparsa tutar o makyaj.
Kişinin güzelliği söz konusu değil gerçekten ama yakışmayana yakışmıyor.
Herkese yakışan bi makyaj vardır mantığı bana göre yalnış.
Mesela sizin semediğiniz bi ünlünün makyajı vardır.
Yapamıyorlar profta olsalar yok olmuyor.
Yakışmıyor boya küpü tanımını hakediyorlar.
Bizim ülkemiz makyajı tv programlarından yabancı filmlerden öğrendi..
Ve ordaki makyaj rimelle rujdan ibaret değil.
Daha fazlas var
Biz artık tvlerde gördüğümüz makyajı makyajdan sayıyoruz.
Rimelmiş rujmuş küçük detay olduğu için pek önemsemiyoruz.
Mesela evinizdeki sehpanın yerini değiştirince evinizin düzenini değiştirmiyorsunuz adece sehpanın konumu değişiyor.. O misal aslında bu mantık..
Hiç kurtarmayan da var diyorsunuz yani :1::27: Etrafımızda çok çok çirkin birileri var mı ki :44: En son lisedeyken sınıfımda öyle bir kız vardı. Biz rimel seansı yapardık, onun kirpikleri çok kısaydı. Kızlar sende olmuyor dediklerinde o 'Oldu yaaa, oldu yaaa' derdi. Şurada katılıyorum, hiçbir şeyin yakışmadığı ultra çirkin insanlar var ama sayıları fazla değil. Ben de youtube videoları izleye izleye öğrendim. Bu konuda yeteneklileri izlemek şart.

konu sahibi ben zaten makyaj yapmıyorum diye bişi demedim.
aksine makyajım dogal olur dedim
siz konuyu çok farklı bi yerden çok farklı bi yere baglamışsınız
ilk önce erkeklerin makyajsız güzel bulma yalanından yakınmışsınız kii bu göreceli bi kavram sonrada kadınların sevgilisi/eşi için taviz vermesinden yakınmışsınız..
neye göre yorum yapacagımızı şaşırdık..
Gelen yorumlara cevap verdim derken konu dağıldı.
O örneği size istinaden vermedim, kafamdan yazdım :1:

Hiç kurtarmayan da var diyorsunuz yani :1::27: Etrafımızda çok çok çirkin birileri var mı ki :44: En son lisedeyken sınıfımda öyle bir kız vardı. Biz rimel seansı yapardık, onun kirpikleri çok kısaydı. Kızlar sende olmuyor dediklerinde o 'Oldu yaaa, oldu yaaa' derdi. Şurada katılıyorum, hiçbir şeyin yakışmadığı ultra çirkin insanlar var ama sayıları fazla değil. Ben de youtube videoları izleye izleye öğrendim. Bu konuda yeteneklileri izlemek şart.

Çirkinlikten değil.
Bi arkadaşım vardı çok hoştu ve hiç makyaj yapmazdı cildi süperdi.
Kendi de derdi bana makyaj kalıp gibi duruyor diye ciddende öyleydi ama kız güzeldi.
Ben video falan izlemedimm duyduğum gördüğüm kadarıyla başladım gayette güzel yaparım.
Kendi yüzümün detaylarını tanıyorum artık.
Allığı mesela; tam elmacık kemiğine sürenler bana itici gelir benimde elmacık kemiklerim belirgindir güldüğümde iki küçük erik gibi bişey çıkar elmacık kemik hizamda :23: :1::1:
Elmacık kemiğimin altına sürerim belrginleşir diye.
Bazen belirgin olmasını istemezsem üstüne sürerim.
Makyaj hileleri çok :21::21:

Back