Doğal güzellik yalanı...

doğru söylemişte olabilir , kimse bakmasın diye söylemişte olabilir, yada evlenmeyi düşünüyorsa şimdiden kendini alıştırmak içinde söylemiş olabilir erkek değil mi herşey beklenir
ama ben böyle yönlendirilmeye herhangi bir kalıba sokmaya karşıyım bana göre değil yapma dese de inadına yaparım, ufaktan başlar büyür gider.

Ben de anlamıyorum ya, makyaj deyince bülent ersoy'un yaptığı geliyor herhalde insanların aklına.

"Ben makyaj yapmam bi eyeliner bi rimel sürerim" nedir?!

O da makyaj işte. Makyaj algısı nasıl bir yere ulaşmış hayret ettim.

Bi de en komik olan şey, ben sadece onu bunu sürerim deyip doğal olduğunu iddia edenler.

Makyaj öcü değil.
Kendine uygun makyajı bulunca güzelliği ortaya çıkarır.

Doğal güzellik falan palavra bence.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Kendimi makyajlıyken daha özel hissettiğim gerçeğini bir kenara bırakırsak, bir erkek istedi diye makyaj yapılmaması bana daima tuhaf gelmiştir.
Karşımızdakinin isteği yerine kendi tercihlerimiz hayatımızda etkin olmalı.

SIZE kesınlıkle katılıyorum ben senı dogal sevıorum dıyen erkeklerın %90 ı kıskanclıktan soyluyor . kesınlıkle hıc olmadı bır kalem surulmelı bencede

İnsana doğuştan bahşedilen güzellik vardır, insanlar bunu ortaya çıkarmayınca onu boşuna harcadıkları fikrine kapılıyorum.

aynen bencede

Hemfikirim. Güzel yazmışsınız

Son düzenleme:
Zararından ötürü bazen makyaj yapmayayım diyorum ama olmuyor.. kendimi güzel hissetmiyorum.. mecbur günlük hafif bi makyaj yapıyorum.. ama işin kötüsü temizlemiyorum bazen..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cok dogru
benim esimde makyajdan nefret eder
dogalliktan hoslanir
esimin guzellik bakimlili anlayisi temiz olmak ve zayif narin ince olmak
bakimli olmanin makyajla ilgisi yok bencede

benimki de eyeliner dan fazlasını sürmüşsem panda gibi olmuşsun der. kırmızı bordo rujları falan günlüğe yakıştırmaz. ama gözaltı morluklarını kapayan birine veya yanağına hafifçe allık süren birine herhangi bir adamın çirkin olmuş diyeceğini sanmıyorum. yani anlamayacakları şekilde de makyaj yapılabilir eğer amaç sadece kusur kapatmaksa.

Nasıl dayanıyorsunuz tüm bunlara?
Söylediklerine zemin olsun diye dine getiriyor bir de konuyu
Henüz sevgililik aşamasında bu kadarı fazla değil mi?
Kimse sizin sahibiniz değil.

Çok fazla evet. Bunun bende farkındayım. Az kaldı sabrediyorum.

Rimelede mi engel var ?

Tam engel demeyelim ama ne zaman sürsem mutlaka kavga çıkartır. O zaman da benim sinirlerim bozulur. O yüzden sürmem daha iyi.

Bir söz duymuştum ''erkekler kadınları önce çirkinleştirir sonra aldatır'' diye, o geldi aklıma bunu okuyunca:)

Her türlü beğeniyor sanırım ama sevgiliyken makyaj yaptırmıyordu bana doğal daha güzelsin diye halbuki gözümde en azından bi rimel olmasa kendimi hastaymış gibi hissediyorum ben. Zaten başka bişey kullanmam bi rimel sürerim bide göz kalemi ile eyeliner yaparım (diğerini pek beceremiyorum da kalemle daha güzel oluyo )

hergün makyaj temızlemekten bıktıgım için mumkun oldugunca yapmıyorum..
kadının asıl ışıltısı temızlıgınde bence..
tertemız bı cılt ohh mis:)
unlu olup ekrana çıkarsın o başka,ozaman mecbur yapacaksın ama gel gelelım ekrana cıkıp para kazanmıyorum:)

Bütün kadınların makyaj sevdiğini de düşünmemek lazım. Dişilikle kişilik arasında ince bir çizgi var. Sindirmeyle alakası olduğunu da
düşünmüyorum. Ben makyaj yapmayı sevmiyorum kendime yakıştırmıyorum da. Eşim de bir kere kırmızı ruj sürdüğümde ciğer yemiş kedi gibi olmuşsun dedi bana :) beni doğal halimle beğendiğini ve makyajlı halimden ve makyajlı diğer kızlardan da hoşlanmadığını biliyorum. Herkes aynı şeyleri sevecek aynı şeylerden hoşlanmayacak diye bir şey yok. Hemen olayı da feminizme bağlamamak lazım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bazı konularda erkeklere katılıyorum,kalıp maske gıbı bı fondotenlı surat banada hıc cekıcı gelmez..

yada farlı bı göz..yada zeytınyaglı bı yemek yemıs gıbı duran dudaklar..

bence doğal olmaktan zıyade,doğal makyaj yapılmalı..dugun makyajıyla gunduz vaktı dolanılmamalı..

bı göz kalemı,allık,rımel..iş bıttı..erkek anlamaz bıle makyajın varmı yokmu bu durumda..

ben çalışmıyorum evdeyim..ama hergun doğal gorunumlu makyajımı yaparım..

yapmazsam resmen hasta gıbı duruyorum..cirkiiiiiiiin bıse oluyorum..

ne zaman göz kalemımı sürmesem,kocam noldu neyın var senın..hasta gıbısın der..

dıyememkı gözümde kalem yok ondan:S

keşke surmedende güzel olabılsem

Erkekler soyle seviyo erkekler boyle istiyo erkeklerin ne istedigi cok da muhimdi yani ben 16 yasimdan beri makyaj yaparim yapinca da cok iyi hissediyorum biri cikip yapma da diyemez dese de cok umrumdaydi yani ben boyle guzel hissediyorumm

Ben makyaj yapmayı seviyorum. Daha bakımlı gösteriyor insanı. Çarşıya veya özel bir yere gittiğinde makyajlı , bakımlı kadınlar görünce özenmemek pek samimi gelmiyor. Sonuçta her kadın beğenilmek ister.

bende gecende oyle bı kız gördüm..
yesıl pardesulu,kapalı bı kızdı..
ama boy pos o bıcım..sadece yuzu açıktaydı,beyaz tenlı,solgun bı suratı vardı..
ama o halı bıle okadar cekıcıydıkı,koca gözlü,kaş kırpık yok nerdeyse,hatlar belırgın degıl..

bu kadar olumsuz ozellık bı arada olduğu halde,ben böyle guzellık görmedim..
yanı güzel olmanın tanımı bıle ınsandan ınsana degısıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…