Merhaba.
Erkeklerin doğal güzellik adı altında kadınları benliklerinden vazgeçirmesi sizce de sinir olunacak bir durum değil mi?
Bugün bir arkadaşımla karşılaştım. Kendisini bir süredir görmüyordum. Hiç onu tanıdığım gibi değildi. Soluk yüzlü, göz altları mor biraz. Hep zaten göz altlarından şikayet ederdi. Birlikte kozmetik tavsiyesi de verirdik birbirimize. Hayırdır dedim. O da bana ' Sevgilim beni makyajlı beğenmiyormuş. Ben de cildimi dinlendiriyorum. Salaş gezmek daha rahatmış' dedi. Şaşırdım. Kendisi hiç öyle biri değildi. Doğal hali cidden hasta gibi duruyor.. Ama kendisi bunu kanıksamıştı.
Ben erkeklerin doğal güzellik isteğini çok saçma buluyorum. Kendi sevgilileri makyaj yapmasın isterler ama makyaj yapan kızlara bakarlar.
Makyaj bence gerçek güzelliği ortaya çıkarır. Makyajı gerçekten sevmeyen kadınların azınlık olduğunu düşünüyorum. Bakımla makyaj da aynı şey değildir kanımca. İmkanı yoktur bazı kadınların diyebilirsiniz. Ama bir kalem kaç lira? Ya da bir ruj. Doğal güzellik safsatası bence erkeklerin kadınları sindirme politikası.
İnsana doğuştan bahşedilen güzellik vardır, insanlar bunu ortaya çıkarmayınca onu boşuna harcadıkları fikrine kapılıyorum.
Ben de anlamıyorum ya, makyaj deyince bülent ersoy'un yaptığı geliyor herhalde insanların aklına.
"Ben makyaj yapmam bi eyeliner bi rimel sürerim" nedir?!
O da makyaj işte. Makyaj algısı nasıl bir yere ulaşmış hayret ettim.
Bi de en komik olan şey, ben sadece onu bunu sürerim deyip doğal olduğunu iddia edenler.
Makyaj öcü değil.
Kendine uygun makyajı bulunca güzelliği ortaya çıkarır.
Doğal güzellik falan palavra bence.
bunun her satırına kesnlıkle katılıyorummmmmmmmmmm
Ben de anlamıyorum ya, makyaj deyince bülent ersoy'un yaptığı geliyor herhalde insanların aklına.
Bi de en komik olan şey, ben sadece onu bunu sürerim deyip doğal olduğunu iddia edenler.
Makyaj öcü değil.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Nasıl dayanıyorsunuz tüm bunlara?
Söylediklerine zemin olsun diye dine getiriyor bir de konuyu
Henüz sevgililik aşamasında bu kadarı fazla değil mi?
Kimse sizin sahibiniz değil.
Rimelede mi engel var ?
Konuma çok uygun bir söz.Bir söz duymuştum ''erkekler kadınları önce çirkinleştirir sonra aldatır'' diye, o geldi aklıma bunu okuyunca:)
Makyaj öcü değil.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Merhaba.
Erkeklerin doğal güzellik adı altında kadınları benliklerinden vazgeçirmesi sizce de sinir olunacak bir durum değil mi?
Bugün bir arkadaşımla karşılaştım. Kendisini bir süredir görmüyordum. Hiç onu tanıdığım gibi değildi. Soluk yüzlü, göz altları mor biraz. Hep zaten göz altlarından şikayet ederdi. Birlikte kozmetik tavsiyesi de verirdik birbirimize. Hayırdır dedim. O da bana ' Sevgilim beni makyajlı beğenmiyormuş. Ben de cildimi dinlendiriyorum. Salaş gezmek daha rahatmış' dedi. Şaşırdım. Kendisi hiç öyle biri değildi. Doğal hali cidden hasta gibi duruyor.. Ama kendisi bunu kanıksamıştı.
Ben erkeklerin doğal güzellik isteğini çok saçma buluyorum. Kendi sevgilileri makyaj yapmasın isterler ama makyaj yapan kızlara bakarlar.
Makyaj bence gerçek güzelliği ortaya çıkarır. Makyajı gerçekten sevmeyen kadınların azınlık olduğunu düşünüyorum. Bakımla makyaj da aynı şey değildir kanımca. İmkanı yoktur bazı kadınların diyebilirsiniz. Ama bir kalem kaç lira? Ya da bir ruj. Doğal güzellik safsatası bence erkeklerin kadınları sindirme politikası.
makyaj denince akla; böle boya küpüne girip çıkmış gibi geliyorsa gerçekten doğal durmuyor. hafif olunca güzel duruyor... bana sorarsanız. canım istedimi makyaj yaparım canım istemedimi yapmam. çok elzem birşey değil. hani evlendikten sonra salmadım, evlenmeden öncede böleydim
ama bazısı hiç makyaj yapmasada çok güzel olabiliyor... bende bir ara bir kız gördüm. kızda bildiğin siyah çarşaf vardı. kızın görünen yeri sadece yüzüydü. aman Allahın ne kadar güzeldi kız... bir gram birşey yoktu yüzünde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?