ben aynı fıkırde degilim.senin ise barışık olman lazım neden değiştiriyorsun.allah bazılarına kiraz dudak bazılarına upuzun kirpikler vermiştir.makyaj; sende olmayana benzemeye calışmaktır.bazı erkekler cidden sevmiyor,doğallıktan yana...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
konuyu getirdiğin yere bak.cok saçma .sende olmayana özenmektir diyorum tutmuş bacak kılı demissin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Üstteki mesajda ne yazmışsın? 'Barışık olman lazım neden değiştiriyorsun?'
Bu cevap da ona yazıldı.
makyajsız görseler üstüme toprak atarlar.
koyu tenliler çok şanslı bence.
Tebrik ederim kendi kendini çürüttün.
anlamamakta ısrar ediyorsun ama..
Makyaj kendini değiştirmek değildir. vitiligo hastası bir kadın tabi ki fondoten sürecek tabi ki kapatıcı kullanacak.Kendisini hastalıgından ötürü daha iyi hissedecekse buna mecbur gibi birsey...Şunu da belirteyim makyaj yaptıkça bir kadın kendini mutlu hissediyorsa ona da birsey diyemeyiz....
Ama Senın konun makyaj yaparmısınız yada yapmazmısınız degıldi hatırlatırım. Erkeklerin bu konuya bakışıydı. Erkekler sevmiyor en azından benim çevremdekiler.Bakımlı olsun önemli olan o derler. Bakım da makyaj degildir.
Son kez sahsi görüşümü konuna istinaden söylüyorum erkeklerin çoğu makyajı sevmiyorlar, begenmiyorlar.Buna ister sindirme ister süründürme politikası de ama ben daha 'oo makyaj sana çok yakısıyor bayılıyorum bu haline'diyen erkek görmedim.Bakım ve makyaj bana göre farklı şeyler..
O benim makyaj yapmama karışmaz, istediğim zaman yaparım ki günlük yaşamında sürekli makyaj yapmıyorum. Yani bana yapmayacaksın gibi bir baskısı yok ama yaptığımda eve gelince çıkarmamı istiyor, içim bulanıyor, makyaj malzemelerinden tiksiniyorum diyor. Bazen kötü görünebilir insanlar, ben sigara kullanıyorum soluktur cildim ve söyler de hasta gibi duruyorsun, seni çok yordum galiba, biraz uykuna dikkat et der. Herkesin zevki başkadır, insan partnerini tanır, mesela bazen hafta sonları tülbent takmam çok hoşuna gider, tesettür gibi değil, bizim Karadenizlilerin günlük kullandığı tülbentler, bazen takıyorum mutlu olsun diye, parfüm bile sevmez benim ki =)) Ama dışarıya çıkarken istediğimi sürerim, giyerim, parfümümü kullanırım. Makyaj sevmiyor diye dışarıda birilerine bakar diye de düşünmedim hiç, bu biraz güven meselesi yoksa dışarıda neler var ne güzel kadınlar yaşıyor. Ben eşimi potansiyel suçlu olarak görmüyorum, yaşlarımız kemale ermiş, ne fırtınalar geçirmişiz bunlar biz yaşta önemsiz detaylar
o tip insanlar var gerçekten.
biri anlatmıştı. bayanın yiğeni bir kızla takılıyormuş. kızın fotoları odasının duvarını süslemiş hep. kızla oğlan tatillere çıkarlarmış... uygunsuz fotolar vs... hatta oğlanın sırtında kocaman kartal dövmesi varmış. gel zaman git zaman oğlan kızı bırak sen, daha sonra kapalı bir kızla evlen. dövmeyi sildirmek içinde lazere git.. madem öle kızlardan hoşlanmıyordun ne diye kızla gezdin tozdun.. 180 derece dönmüş.. böleleride var tabi..
erkekleri anlamakta zor ya... birde kadınları anlamak zor derler
bizim eşimle ortak bir arkadaşımız vardı. çok yakışıklı çapkın bir sürü kızla çıktı. sonra bize dedi ki ben kapalı annemin seçtiği biriyle evlenicemöylede oldu
sizinkide öyledir belki(bazı erkekler gezip tozdukları kızlarla evlenmezmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?