Doğal güzellik yalanı...

Makyaj kadini cok degistiriyor bence. Ayri bir hava katiyor. Ama ben gerekli gormuyorum, ayda yilda bir yaparim zaten. O da rimel allik dogal tonda bir ruj. Esim de cok hos olussun der ama yap ya da yapma da demez.
Surekli makyajli gezmek zorundaymisiz gibi bir hava var, ben de bundan hoslanmiyorum.

Benim esimde asiri makyaji sevmez.benim makyaj anlayisim goz kalemi rimel ve hafif ruj. Alliktir fondotendir zaten alerji yapiyo cildimde. En agir makyajimi nisanimda yaptirmistim. Ondada esim hala derki sanki yanimdaki sen degildin.hic begenmedim. ..dugunumde bile fondaten surmedim o yuzden hafif allik goz kalemi rimel ve dudakta parlaticiydi dugun makyajim.
Ama gunumuz kosullari biraz zorlyor makyaj yapmaya.ozellikle ozel sektorde calisiyorsaniz mutlaka makyajli gormek istiyor sizi is verenler

konuyu getirdiğin yere bak.cok saçma .sende olmayana özenmektir diyorum tutmuş bacak kılı demissin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Üstteki mesajda ne yazmışsın? 'Barışık olman lazım neden değiştiriyorsun?'
Bu cevap da ona yazıldı.

Üstteki mesajda ne yazmışsın? 'Barışık olman lazım neden değiştiriyorsun?'
Bu cevap da ona yazıldı.

anlamamakta ısrar ediyorsun ama..
Makyaj kendini değiştirmek değildir. vitiligo hastası bir kadın tabi ki fondoten sürecek tabi ki kapatıcı kullanacak.Kendisini hastalıgından ötürü daha iyi hissedecekse buna mecbur gibi birsey...Şunu da belirteyim makyaj yaptıkça bir kadın kendini mutlu hissediyorsa ona da birsey diyemeyiz....

Ama Senın konun makyaj yaparmısınız yada yapmazmısınız degıldi hatırlatırım. Erkeklerin bu konuya bakışıydı. Erkekler sevmiyor en azından benim çevremdekiler.Bakımlı olsun önemli olan o derler. Bakım da makyaj degildir.

Son kez sahsi görüşümü konuna istinaden söylüyorum erkeklerin çoğu makyajı sevmiyorlar, begenmiyorlar.Buna ister sindirme ister süründürme politikası de ama ben daha 'oo makyaj sana çok yakısıyor bayılıyorum bu haline'diyen erkek görmedim.Bakım ve makyaj bana göre farklı şeyler..

Bakımlı tertemiz bir cilt ve çok hafif kalemi beğeniyo benimki..ama beğenmese de kalemden vazgeçmem..bazen biraz fondöten de kullanıyorum..ama fazlasını ne ben seviyorum ne eşim..hele ruj sürünce çıldırıyo, zaten onu da kırk yılda bir sürüyorum..

Vallahi dogal guzellik cumlesi bana da tamamen yalan geliyor.Ama yapayligi da sevmiyorlar.Yani cok makyajli bir kadi okadar cirkin geliyor ki bana da.Ama youtube da no make up make up videolari var.Makyaj dedigimiz oyle olmali cok cok dogal duruyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Beyaz tenliyim.Abartı değil ama makyaj şart bizler için ne yazık ki.Hafif bir allık maskara ve soft renk rujla kendimi iyi hissediyorum.Doğalım ben doğal en azından estetiksizim ve saçlarımı boyamıyorum diye kendimi doğal hissediyorum napiim😁😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sevgilim şimdiye dek makyajima laf dememistir.. Ona da düşmez zaten de..

Yaz tatiline ciktigimizda mecbur makyajsiz olduğum anlar oldu ve aksam makyaj yapmaya calisirken elimden biraktirip makyajsiz çok durusun bırak kalsın demişti ama ben yine yapmistim yine de yaparım:)

benim nasil hissettiğim onun ne istediginden daha önemli sonuçta...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Zaten makyaj dedigimiz no make up make up. Sadece kusur kapatip, gozleri on plana cikarmak. Beren saat gibi. Eyeliner, kırmızı ruj falan degil

makyaj herkese yakışıyor diye bir şey yok bence .
kimisi güzelken yanlış makyajdan iğrenç hale dönüşebiliyor ...
kimisinin de gerçekten doğal hal makyajlı halinden çok daha güzel ..
makyajdan kasıt da yüzü suluboyaya çevirmek değil ,en güzel makyaj doğal gibi görünüp kusurları kapatan makyajdır ,yoksa suratı boya kavanozuna çevirmek değil..

Tebrik ederim kendi kendini çürüttün.
Önceki mesaj ' Kendini neden değiştiriyorsun?'
Bu mesajın meali, makyaj kendini değiştirmektir, olmadığın kişiye dönüşmektir.
Şimdiki mesaj 'Makyaj kendini değiştirmek değildir' :44:
Too much çelişki. Konum erkeklerin tutumuyla ilgiliydi ama konu biraz kaydı evet. Makyajı sevgilisine yakıştıran çok erkek de var

Ben hiç makyaj yapmayan kadınlardanım .Yaşım 39 ve cildim genç kız gibi .20 li yaşlarda makyaja başlayıp kocakarıya dönen bayanlara hayret ediyorum doğrusu .

Sindirme politikası da olabilir.
Ama evleneceğin adamın seni makyajsız da sevmesi lazım hastalığı var kazası var sonuçta.
Bende en azından bir ruj sürmeden çıkmam dışarı..

pardon yaşınız kaç ki ?

Benim de eşim makyajlı halini beğenmiyorum demiyo ama makyajsız daha çok beğeniyo daha masum görünüyorum gözüne heralde.yerine göre davranmak lazım.

bizim eşimle ortak bir arkadaşımız vardı. çok yakışıklı çapkın bir sürü kızla çıktı. sonra bize dedi ki ben kapalı annemin seçtiği biriyle evlenicem öylede oldu

sizinkide öyledir belki(bazı erkekler gezip tozdukları kızlarla evlenmezmiş

Aslında kendi iplerini çekiyorlar da farkında değiller. Sonra da evdekini beğenmemeye başlar.

Ben de nasir makyaj yaparım. Zaten renkli ve güzel bir cildim var soluk durmuyorum makyajsız. Herkes makyaj sevmeyebilir zaten insan kusurlarıyla da sevebilir göz altı morlukları, yüzünün şişliği vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…