- 26 Kasım 2008
- 6.833
- 86
- 42
-
- Konu Sahibi yorgun savaxsxçxix
biizm daha gelmedi.. inat ettik kasımdada hiç yakmadık.. ilk bayramda başladık yakmaya.. ara ara kappatıtım.. ama son 10 gündür aralıksız 40-50 de yanıyor.. geçenki faturama göre bir doğru orantıyla hesap yaptım.. şimdiden 110 ytl olmuş fatura.. ve cuma günü gelir bekliyorum. aralığın 2 sinde okunmuş sayaçlar.. cuma da ayın 2si.. bakalım.. sanırsam bu gidişle ısınamadığım zı halde 150 yi geçecek(evimiz en üst kat.. cepheler açık. güneş alıyor yazın ama kışın alsa ne almasa ne Rabbim yardımızımız olsun.. ısınsak da bir dece.. genede kat kat giyiniip oturuyourz
orta kattayız ev hiç ısınmıyor nerdeyse sonuna kadar yakıyoruz ve 215 ytl fatura geldi...Hadi bizler bi şekilde ödeyebiliyoruz,ya ısınamayıp ta ödeyemeyenler naapsın,zehir zıkkım olur inşallah o yedikleri zamlar..kusura bakmayın bu kadar da açığım....
kızlar bızım daire 40 metre anca gelir.bı oda bır salon bı yatak odasında ıkı salonda bırde korıdorda petek var. mutfak salonla bır amerıkan mutfak tarzında. bına yenı ve yalıtımı var çok ıyı. ev guney cephesınde. yaz kış guneş alıyor aydınlık. ve yuksek gırış.
normalde en soguk kış gunlerınde bıle ufo yaktıgımız zaman ufo yakılan yer ısınıyor. ancak geçen sene 110 120 cıvarı elektirik odedik ufo yuzunden. yanı sadece bulundugu odayı ısıtıyor . kombıye geçsek tahmınen ne kadar fatura oderız ?yardımcı olursanız sevınırım. ona göre kombı taktırmayı duşunuyoruz. bırde kombıye başvuruldugunda depozito olarak ne kadar oduyoruz bunuda yazarsanız çok sevınırım. istanbuldayım
peki kaç derecede yakıyorsunuz acaba ?
en az 3 petek yanması lazım diolar doğrumu? birde aç kapat olunca çok yakıyormuş yani hep açıkmı kalmalı fikri olan varmı sürekli açıkmı sizin hiç kapatmıyormusunuz kombiyi deil ama petekeri
çok sordum valla :) lütfen cvp verin
kızlar 290 ytl geldi geçtiğimiz ay için faturam
tabi çok soğuk değildi geçen ay, bakalım önümüzdeki aylarda ne olucak
bu arada %15 indirim olmuş doğalgazda bugünden itibaren:)))
evet canım öyle çok faydası var vallah biz evim soğuk almaktan kurtuldu yukarımda oturanlar evleri soğuk muşkızlar köpük dediğiniz izolasyon olmuyomu abimlerde yaptırdı büyük kare şeklinde ince köpük gibi
peki köpüğü ne ile kapatıyolar köpük koyulduğu belli oluyomu yani evin görüntüsünü bozan bi durum varmı:uhm:
doğalgaz indirimi şubata kalmış arkadaşlar