Doğal gaz faturanız ne kadar geldi?

yandık o zaman.. dün gelmeis lazımdı gelmedi fatura..Allah bildiği gibi yapsın.. bu soğuklardada yakmadanda olmuyorki:KK43:(geçenki faturaya göre hesap yaptım. şuan 190 ytl lik yakmışız.. 20 gün ancak yakmışızıdr.. o da kısıkta.Allah bildiği gibi yapsın ne denirki başka:KK43:.

hiçbirşey anlamadım ben bu doğalgaz yakmaktan.. hiç ısınamadan 265 ytl geldi fatura... ufo lar takviye, 110 da elektrik faturası...
neden böyle fahiş fiyatlar ödemek zorunda bırakılıyoruz ..

ya bizim ki merkezi sistem değil ve biz kendimiz alıp takıyoruz...bir ayda 280 milyonluk yaktık...yani 200 milyondan az gelenlere çok iyi gelmiş açıkcası hemde %80 zamlı olduğu halde ...fisfisfis

Doğru düzgün yakmadım , bir yandı bir yanmadı oda 1 oda sadece , 120 ytl. geldi.
Şimdi hepsini yakıyorum hemde ısıyı hissedebileceğim derecede.
Nasıl olsa yaksamda yüksek fatura geliyo yakmasamda en azından yakarım doya doya ısınırım yine yüksek öderim , bu sefer ısınmadım demem!

bizimde 10 günde 90 ytl gaz yaktık...bebek var 3 çocuk var yakmasak olmayacak...180 m2 ev ancak ısınıyor salon büyük çok cam var serin oluyor diye şimdi ufo da yanıyor dur bakalım elektirk faturası ne kadar gelecek..

evet yaa sorma valla 10 günde 100 milyonluk alıyoruz bitiyor valla...
birde şöyle adam akıllı ısınsak nerdeeee....

bu ay fazla gelecek gibi igdaşın sitesine girdim faturamatikte hesaplattım bu ayki faturayı 300 çıktı daha önümüzde 3 ay daha var

bizimde fatura bu ay geldi gelecek yakın yanı.bakalım ne kadar gelcek bu ay hep yaktık ama termostatı gündüz 21 gece 19 da bıraktık.ama ısınamadık doğrusu.çok gelıcek diye acamıyoruz.çoçuk yok diye idare edelım diyoz.bakalım ne kadar gelcek merak ediyorum.gercekten indirim geldi mi geldiyse gidip acayım bıraz daha....:nazar:

Biz aylık 300 doğalgaz yaktık 120 de elektrik gelmiş ufo yakıyoruz daha da öle çok ısınamıyoruz.Bu böyle nasıl gidecek bakalım

geveze aynen bizim gibisiniz ama bi,z bu ay ufo landık bakalım ne kadar gelcek elektirik..beni,m çamaşırım ütüm bulaşığım hiç bitmediği için geçen ay yeni zamlarla ufosuzz 94 gelmişti bakalım ufo ne yapcak...doğalgazda bizim 300 350 yi buluyorr

bende igdaş faturamatikte hesaplattım yalnız son gösterge yazan yere kaç haneli rakam girmemiz lazım.rakamların hepsini girdiğim zaman 1700 2 tanesini eksilttiğim zaman 580 1 tanesini eksilttiğm zaman 17 diyor.nası hesaplıcam peki?

geveze aynen bizim gibisiniz ama bi,z bu ay ufo landık bakalım ne kadar gelcek elektirik..beni,m çamaşırım ütüm bulaşığım hiç bitmediği için geçen ay yeni zamlarla ufosuzz 94 gelmişti bakalım ufo ne yapcak...doğalgazda bizim 300 350 yi buluyorr

Valla canım bizede aylık elektrik parası 60-70 geliodu ama ufo yaktığımız halde iyi geldi biz daha fazla bekliyorduk.Tabiki ufoyuda devamlı yakmıyoruz.Napalım devir idare devri....

X