- 14 Ağustos 2007
- 7.543
- 23
-
- Konu Sahibi yorgun savaxsxçxix
merhaba bende yeni üyeyim herkeze selam konunuz dikkatimi çekti bende doğalgazzadeyim geçen ayda bu ayda hiç dokunmadım değiştirmediğim halde ısı derecesini farklı fatura geldi geçen ay 175 bu ay 250 lira .valla ben bu işten bişey anlamadım 1 ayda bu kadar zammı geldi anlamadım.2 aydır kombimin yanına bile uğramıyorum aynı ayarda duruyo aradaki farka bak.hemde donuyoruz.
mrb bende geldim aranıza canım konu mükemmel en azından fikirler ediniyoruz güzel
bize 159 ytl geldi evimiz sıcacık ama biz su olayını kapattıık banyoyada şohbeni yeniden kurduk (gecen sene 300 lerdeydi fatura ) sadece yakıt gibi pek bi şikayetimiziz yok evimizde sıcacık ince giyiniyoruz
canım şohbenimiz elektrikli biizim tüplü değil ihlasın 4 kişilik aileyiz
hepimizde hergün duş mutlaka alırız elektirik faturasıda 50-60 civarı geliyor bilmiyorum vallahi biz çok rahat ettik mutfakta kullanacağımız suyuda ya ısıtıyoruz yada banyodan alıyoruz,birde evde ince giyiniyoruz dediğim gibi benim tişörtle bile oturduğum oluyor
peki kaç derecede yakıyorsunuz acaba ?
en az 3 petek yanması lazım diolar doğrumu? birde aç kapat olunca çok yakıyormuş yani hep açıkmı kalmalı fikri olan varmı sürekli açıkmı sizin hiç kapatmıyormusunuz kombiyi deil ama petekeri
çok sordum valla :) lütfen cvp verin
valla ben yatakodasının ve banyonun peteğını sonuna kadar açtım diğer yerler kapalı, kombiyi de sabah işe giderken en kısık ayara getiriyorum yani 30 dereceye, eve gelince 50 ye yükseltiyorum, sabah yine 30 a indiriyorum. petekle oynamiyorum. kombiden yapıyorum. 50 ye yükseltiğimdede sadece soğu kırıyor öyle aman aman bi sıcak olmuyor. salondada isiticimiz var onuda direk önümüze koyuyoruz, ısıtıcıyla odayı ısıtmıyoruz. kendimizi isitiyoruz:) ne kadar dogru yapıyoprum bilmiyorum fatura da henüz gelmedi.
ilk baharı iple çektiğimi belirtmek istiyorum :)