Doğal gaz faturanız ne kadar geldi?

daha önce sölemiştim arkadaşlar
bizde yeni petek döşetmiştik 1 ay kullandık boyumuzun ölçüsünü aldık malesef :bbo:
sonra da doğalgaz sobasına dönüş yaptıkk şutarafagitti
iyi de yaptık bu ay bize 52 tl geldi çok şükür :sm_cool:

15 günlük fatura 183 lira
güya indirim yapıldı
birim fiyatı düşük ama fatura yüksek

yok canım nerdeee, indirim anca mart faturalarına yansıyacak. 0,086 olan birim fiyatı 0,083'e inmiş şimdilik (yani 3 gün önceki faturada) bu ay yaktıklarımızı 0,072'den yakacakmışız... faturalardan yana yana geçmiş olacak bu kış

çok iyi gelmişş doğal gaz sobasıyla ısınıyor musunuz acaaba diye sorsa m sakıncası olur mu??
a.s.

yaaaa:mymeka:ne biçim indirim yaptılar böyle faturalara neden yansımıyo anlamadım geçen ay 140 gelen faturam bu ay 179 geldi:1shok: ayarıyla hiç oynamadımkii:sm_confusedf havalar artık ısınsın:Saruboceq: biz hadi yine ödeyebiliyoruz zor durumda olanlar ne yapsın Allah zor durumda olanlara kolaylık vesin.

140 geldi havalarda okadar spğuk değil üstelik petek dibinden de ayrılamıyoruz zaten soğuk olunca da
üç oda yanıyor yemek banyo evde de tam anlamıyla ısınsak içimiz yanmayacak

132 geldi en son evde küçük sıcacık bence az bile geliyor ev fırın gibi.daha kışlık birşey giiyp oturmadım..

çok iyi gelmişş doğal gaz sobasıyla ısınıyor musunuz acaaba diye sorsa m sakıncası olur mu??
a.s.

tabiki ısınıyoruzz hemde çok iyi :lepi:
ama biz çalıştığımız için gündüzleri kapatıyoruz
gelince açıyoruz gecede açık kalıyor..
tabi bu ay güzel günler oldu
faturada onun da etkisi var a.s
a.s.

geçen ayki 97 tl'yi bu ay 86 tl'ye düşürdük.:sm_cool:

geçen ay yaptığımız gibi 100 tl'yi aşmadığımız için kendimizi ödüllendirip kombiyi 55 dereceye getirdik. bi günlüğüne iliklerimize kadar ısındık. şimdi gene 34-40 derecede battaniye altı günlere döneceğiz.delikafadulden

kızlarrr bana dün geldi fulll 50 de yaktık yeni doğan bebeğim olduğu için çooooookkkk ısındık ve gelen fatua 120 tl bence çok iyi

çok yaşa sen e mi...:roflol: sabah sabah güldürdün beni utangac: 1 saat oldu kalkalı da)

geçen ay 276 idi bu ay 218 hava güzeldi pekde indirim olmuş gibi gelmedi bana .ama genede sıcak evim çok boğaza karşı ve karadenize karşı olmasına rağmen .....evime gelenler sıcaktan duvarlar üstümüze üstümüze geliyo diyolr :))küçük bebe var evde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…