Doğal gaz faturanız ne kadar geldi?

arkadaşlar açtığım konuda oynanan oyunu yansıttım.indirim felan yalan daha geçen ay zam yedik yine ufaktan ufaktan çaktırmadan.bakalım bu ay nasıl olacak daha gelmedi faturam

doğalgaza indirim yapcaz diye kandırılırken .zam yedik haberiniz varmı?

Mesaj Linki

arkadaşlar faturalarımın resmini koyacaktım ama net çıkmıyor.
ben istanbulda oturuyorum.
15.11.2008 - 22.12.2008 tarihleri arasındaki doğalgaz faturam 301.00 ytl idi.yani 38 günlük.
buda 301/38=7.92105263 tl günlük oluyor vergilerle birlikte

tük.dönemi peş.satış fiyatı ise:0.08619684

oysaki 22.12.2008 _ 17.01.2009 tarihleri arasındaki faturam ise 226 ytl

az gelmiş diye sevinirken yani kandırmaya çalıştıkları gibi oysaki 27 günlük kullanım bedeliydi bu
diğer ayla arasında 11 gün var.
buda 226/27=8.370370 tl yapıyor günlük

bide baktım ki
tük.dönemi peş.satış fiyatı ise:0.08621322
:0.08619684 buda geçen ayki.

yani geçen aya kıyasla daha az zaman diliminde kestikleri faturalar diğer aya göre düşük gelince sevinen biz biraz incelesek faturayı arada çaktırmadan yediğimiz zammı göreceğiz. hani indirim olacaktıkötükedihüso
1 günlük 8.370370 bu fiyata geçen ayki gibi 38 günde gelmiş olsaydı faturam

8.370370 x 38 gün=318.07 tl gelecekti faturam yani 17 ytl lik fark yapar buda artış az gibi gözüksede herkesten bu kadar alsalar oh ne ala

Bizim apartman straforlu. Kuzeye bakıyor, kışın balkona çıkamayız rüzgardan uçarız. Bize gelen fatura asla 150 lirayı geçmez, fakat üst katımız 300 civarı ödüyor (geçen sene 400 ödediği olmuş). Çünkü petekler düzgün ısıtmıyor, kombisi de beş para etmez. Faturası çok gelenler peteklerini kontrol ettirsin. Birde bu yeni çıkan uzaktan kumandalı kombiler varmış, devamlı yandığı halde fatura çok az geliyormuş.

geçen ay 253 bu ay 287 geldi...:eek:klava:
sadece oturma odası kızımın odası ve mutfak petekleri yanıyor ...:uhm:
üstüne üstlük oturma odasında ufo yakıyoruz arada ve donuyoruz ısınamıyoruz...
bu ay faturadan sonra başlarım indireminede bindiriminede deyip kapattım kombiyi...kötükedihüso
ufo yakıyorum bari elektirik faturası öderim sadece...
bu ne ya ısınmıyoruz dünya kadar para gidiyor...
bütün evi yaksam üst ısıda hergalde rahat 900-950 gelir...
alt kattaki yakıyor mesela geçen ay 620 geldi bu ay 800...

benim geçen ay 242 tl bu ay 146 tl gelmiş.. üç gün anneme gitmiştim onun farkı sanırım:)))
nice az faturalarla karşılaşmamız dileğiyle..kaydirigubbakcemile5

iki aydır o kadar yüksek faturalar ödedik ki
merkezi ısıtma ile ısınıyoruz şikayet ettik bu kadar çok açmayın kapıları pencereleri açıyoruz yazık günah kısın biraz dedik
bu ay 300 küsurlardan 160a düştü çok şükür

Süper gelmiş canım ya:)
Bizim gecen ay 178 dı bu ay gece saat 10dan sonra klıma yakmaya basladık..Sabaha kadar klıma yanıyor..Ona ragmen 15 günlül 65 ytl olmus bılekafamçokkarıştı

Birkac defa daha yazmistim, yaktigimizda yuksek yakiyoruz sanirim onun da faydasi var, dusuk yakinca sadece devirdayim yapiyor ve fatura daha fazla geliyor.

2 ay üst üste 139 geldı
bu ayda 126 geldı
gecelerı yatarken kapatıp,sabah 7 de acıyorum kombiyi
40-50 derece arasında da bu rakam gelıyor.
cok ısınıyor muyum??? hayır sadece ev ılınıyor o kadar

X